В Одесі створять новий маршрут для автобусів, які подарував Регенсбург

В Одесі буде створено новий маршрут для автобусів, які подарував Регенсбург.

В Одесі буде створено новий маршрут для автобусів, які подарував Регенсбург. Фото: Одеська міська рада

Транспорт та інфраструктура
21 листопада 2023 16:22

Для автобусів, які прибули до Одеси з Регенсбурга, планують створити новий маршрут, який з'єднає селище Котовського та центр Одеси. Про це повідомив депутат Одеської міської ради Петро Обухов.

"У мерії планують створити новий маршрут і запустити ці автобуси з вулиці Паустовського по вулиці Семена Палія, Миколаївській дорозі, далі по Пастера до Преображенської з кінцевою на розі Преображенської і Софіївської. І далі назад на Паустовського. Нарешті вулиця Семена Палія отримає нормальний громадський транспорт, не маршрутки", – розповів Обухів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Депутат зазначив, що цей маршрут може запрацювати до Нового року, оскільки необхідна інфраструктура, зокрема, виділені смуги для громадського транспорту, на цій території вже є.

"Там уже зроблено смугу громадського транспорту, і така сама смуга є на Миколаївській дорозі. На вулиці Пастера пробок не буває, тому цей автобус їздитиме швидко і буде комфортним", – сказав Обухов.

Нагадаємо, у першій половині жовтня стало відомо, що Регенсбург передасть Одесі партію 18-метрових автобусів. Особливостями цих транспортних засобів є велика місткість та низький рівень підлоги.

У другій половині листопада перші автобуси з Регенсбурга помітили на вулицях Одеси.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах