Одна з вулиць в Одесі буде перекрита до початку літа

Одну з вулиць в Одесі буде перекрито до початку літа.

Одну з вулиць в Одесі буде перекрито до початку літа. Фото: od.vgorode.ua

Транспорт та інфраструктура
18 сiчня 14:46

Через капремонт Деволанівського узвозу до кінця травня 2024 року продовжили заборону на рух транспорту на ділянці між вулицею Єврейською та Карантинним узвозом. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Проект капремонту Деволановського узвозу розробили у 2019 році. Він передбачає оновлення систем водопроводу, водовідведення та каналізації, встановлення зовнішнього освітлення, заміну електричних мереж та мереж зв'язку, будівництво тротуарів та дорожнього полотна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Роботи розпочали у 2021 році. Сьогодні тут замінили водопровід, каналізацію та електромережі. Змонтували нову ділянку магістрального газопроводу та відновили зливові колектори, у тому числі – модернізовано стічний колектор, збудований ще у XIX столітті. Знаходиться він безпосередньо під проїжджою частиною. Колектор "накрили" новою бруківкою із монолітного залізобетону і тепер Митну площу не підтоплює навіть під час сильних опадів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах