В Одесі розірвали низку договорів з автоперевізником маршруток через скарги

В Одесі розірвали низку договорів із автоперевізником маршруток через скарги.

В Одесі розірвали низку договорів із автоперевізником маршруток через скарги. Фото ілюстративне: kiev.vgorode.ua

Транспорт та інфраструктура
22 сiчня 16:32

В Одесі вирішили розірвати договори з автоперевізником "Старс Транс" на обслуговування цілої низки маршруток через скарги городян. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Так, у грудні минулого року та січні поточного працівники Департаменту транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху неодноразово фіксували порушення договорів автомобільним підприємством-перевізником. Для усунення підприємству надсилали відповідні попередження.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Підприємство не вжило відповідних заходів щодо усунення порушень умов договору, що стало підставою для прийняття рішень про розірвання з 22 січня 2024 року договорів на обслуговування маршрутів: №№16, 288, 6, 190, 191, 233, 237, 145, 149 та 24.

Для подальшого обслуговування призначили тимчасових перевізників. Надалі питання визначення перевізників розглядатиметься на черговому засіданні конкурсного комітету.

Нагадаємо, що через капремонт Деволановського узвозу до кінця травня 2024 року продовжили заборону на рух транспорту на ділянці між вулицею Єврейською та Карантинним узвозом.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах