На кількох вулицях у центрі Одеси буде платне паркування

На кількох вулицях у центрі Одеси буде платне паркування.

На кількох вулицях у центрі Одеси буде платне паркування. Фото: gettyimages.com, Image Source

Транспорт та інфраструктура
08 лютого 08:26

На вулицях Садова, Велика Арнаутська та Мала Арнаутська в Одесі планують запровадити платне паркування. Про це повідомляє директор Департаменту транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Володимир Хитренко.

У мерії вважають, що впровадження платного паркування позитивно впливає на збільшення пропускної спроможності вулично-дорожньої мережі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З 2022 року в Одесі реалізується новий підхід оперування паркувальним простором. Результатом такої міської політики стало збільшення у шість разів надходжень до бюджету міста – зі 105 до 653 тисяч гривень щомісяця.

2023 року надходження до міської скарбниці від сплати збору за місця для паркування транспортних засобів становили майже 50 мільйонів гривень. Це, зокрема, дозволяє допомагати ЗСУ.

Цього року планується збільшити платний пакувальний простір на 821 машиномісце, що дозволить збільшити надходження до бюджету десь на 470 тисяч гривень щомісяця.

На кількох вулицях у центрі Одеси буде платне паркування.На кількох вулицях у центрі Одеси буде платне паркування. Фото: t.me/odesacityofficial

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах