Новий графік: як працює пором "Ісакча – Орлівка" в Одеській області

Новий графік: як працює пором "Ісакча - Орлівка" в Одеській області.

Новий графік: як працює пором "Ісакча - Орлівка" в Одеській області. Фото:porom.org/orlivka

Транспорт та інфраструктура
04 березня 12:13

З початку березня цього року поромний комплекс на кордоні з Румунією в Одеській області "Ісакча (Румунія) – Орлівка (Україна)" працює за новим графіком. Про це повідомили у ТОВ "Паромний комплекс Орлівка".

"У березні на поромній лінії Ісакча RO - Орлівка UA працюють два пороми в режимі non stop, з відходом від кожного з берегів - кожні 30-40 хвилин з 08.00 до 20.00. А з 05.00 до 08.00 і з 20.00 до 24.00. щогодини", – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відхід першого порома з Ісакчі – о 05.00, з Орлівки о 05.30, відхід крайнього з Ісакчі о 23.00, з Орлівки о 23.30 – 24.00.

Нагадаємо, що "Паромний комплекс Орлівка" знаходиться на лівому березі Дунаю за чотири кілометри від села Орлівка Ренійського району Одеської області та два кілометри від міжнародної траси М-15 (Е87). Розташований на території близько шести гектарів, і має унікальну в українській частині Дунаю універсальну гідротехнічну споруду для всіх типів річкових поромів та морських та річкових суден. Відстань до поромного терміналу Ісакча (Румунія) становить приблизно 900 метрів.
Час переходу порома з українського берега на румунський – до десяти хвилин.

Пором приймає всі види транспорту (мото, легковий, вантажний (TIR), автобусний, з одночасним перевезенням пасажирів та пішоходів).

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах