В Одесу призначили два додаткові поїзди

В Одесу призначили два додаткові поїзди.

В Одесу призначили два додаткові поїзди. Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Транспорт та інфраструктура
19 червня 15:15

"Укрзалізниця" призначила додаткові поїзди до Одеси зі Львова та Києва через підвищення попиту протягом літнього сезону. Про це пише пресслужба перевізника.

Так, зі столиці на 22 та 23 червня було призначено додатковий поїзд № 115 Київ – Одеса. Він вирушає з Києва о 08:26 та прибуде до Одеси о 18:22, а у зворотному напрямку з Одеси вирушить о 10:14 та прибуде до столиці о 19:48.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ще один додатковий поїзд – №168/167 Львів – Одеса призначили на 30 червня. Він вирушатиме зі Львова о 07:23 та прибуватиме до Одеси о 18:19. З Одеси поїзд відправлятиметься тієї ж дати о 08:03 і прибуватиме до Львова о 18:40.

Квитки доступні у додатку «Укрзалізниці», на сайті, у чат-боті та в касах вокзалів.

Нагадаємо, що нова послуга, яка дозволяє автоматично купувати квитки на потяги в Україні, доступна для всіх користувачів інтернету. Функцію моніторингу квитків було протестовано 3225 користувачами, УЗ отримала близько 500 повідомлень з пропозиціями та виправленнями. Моніторинг квитків доступний лише для користувачів, авторизованих через Дія.Підпис.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах