У центрі Одеси тимчасово змінить рух громадський транспорт: як курсуватиме

Зупинка маршруток на Соборній площі.

Зупинка маршруток на Соборній площі. Фото ілюстративне: odessa-life.od.u

Транспорт та інфраструктура
07 вересня 15:34

У неділю, 8 вересня, в Одесі тимчасово внесуть зміни до схем руху громадського транспорту. Причиною є проведення напівмарафону до Дня Незалежності України Independence Half Marathon.

Про це в суботу, 7 вересня, повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У період з 06:00 до 11:00 (або до завершення заходу, якщо він триватиме довше) за зміненою схемою курсуватимуть:

  • тролейбусний маршрут №9: у напрямку руху до вулиці Рішельєвської – від Італійського бульвару на Привокзальну площу, вулицю Пушкінську, вулицю Грецьку, вулицю Рішельєвську (кінцева зупинка); у напрямку руху до вулиці Інглезі – від вулиці Рішельєвської на Італійський бульвар, вулицю Середньофонтанську, вулицю Пироговську і далі за маршрутом.
  • автобусний маршрут №145: у напрямку руху до вулиці Висоцького – від вулиці Пушкінської на вулицю Жуковського, вулицю Преображенську і далі за маршрутом;
  • автобусний маршрут № 175: у напрямку руху до аптеки Гаєвського – від вулиці Пушкінської на вулицю Жуковського і далі за маршрутом;
  • автобусний маршрут №220а: у напрямку руху до Економічного університету – від вулиці Пушкінської на вулицю Жуковського, вулицю Преображенську і далі за маршрутом;
  • автобусний маршрут №221: у напрямку руху до Нового ринку – від вулиці Пушкінської на вулицю Жуковського, вулицю Преображенську, площу Віри Холодної, Соборну площу і далі за маршрутом.

Нагадаємо, в Одесі змінить схему руху трамвай №7 "Північ-Південь". Під час ремонту, який розпочнуть вже у вересні, він курсуватиме до Пересипського мосту та Старосінної площі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах