На ділянці Деволанівського узвозу до літа закрили рух транспорту

На ділянці Деволанівського узвозу до літа закрили рух транспорту.

На ділянці Деволанівського узвозу до літа закрили рух транспорту. Фото Чекарьової Марії (на фото вид на Деволанівський узвіз зі Строганівського мосту)

Транспорт та інфраструктура
15 грудня 2022 18:30

У рамках капітального ремонту Деволановського узвозу тимчасово перекрили рух транспорту на ділянці між вулицею Єврейською та Карантинним узвозом. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Перекриття даної частини дороги необхідне для того, щоб замінити водопровід, каналізацію, електричні мережі, мережі зв'язку та інші інженерні мережі, що проходять під Деволанівським узвозом.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Рух транспорту на цій ділянці Деволановського узвозу закрили до 1 червня 2023 року.

Зазначимо, що рух транспорту на ділянці між вулицею Єврейською та Карантинним узвозом перекривають уже не вперше. Так, 29 квітня цю частину узвозу закрили для транспорту до 1 червня, а на початку літа стало відомо, що узвіз не відкриють до кінця поточного року.

Нагадаємо, у лютому поточного року, ще до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, кореспондент Vgorode прогулявся Строганівським мостом, який тягнеться вздовж вулиці Грецької над Деволанівським і Польським узвозами. Фотозвіт з цієї прогулянки можна переглянути тут.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах