На Одещині посилять контроль на аварійних ділянках автошляхів

На Одещині посилять контроль на аварійних ділянках автошляхів.

На Одещині посилять контроль на аварійних ділянках автошляхів. Фото ілюстративне: styler.rbc.ua

Транспорт та інфраструктура
11 листопада 2022 22:09

В Одеському регіоні посилять контроль на трасах області, де часто трапляються ДТП. Про це повідомили у пресслужбі Укртрансбезпеки.

Так, під час робочої зустрічі голова Одеської ОВА Максим Марченко домовився з головою Укртрансбезпеки Євгеном Зборовським про посилення габаритно-вагового контролю на обласних автошляхах.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За словами Євгена Зборовського, Укртрансбезпека постійно моніторить аварійні ситуації за участю ліцензійного автомобільного транспорту і бере під посилений контроль місця, де найчастіше трапляються ДТП. Зокрема вже в листопаді на дорозі міжнародного значення М-15 Одеса – Рені запрацюють додаткові пункти габаритно-вагового контролю.

Максим Марченко домовився з Євгеном Зборовським щодо посилення контролю на аварійних ділянках автошляхів області.Максим Марченко домовився з Євгеном Зборовським щодо посилення контролю на аварійних ділянках автошляхів області. Фото: facebook.com/DSBT.UA

Нагадаємо, на трасі Одеса – Рені розширюють дорожнє полотно мосту біля села Новокам'янка Саф'янівської громади. Цей міст є однією з найбільш аварійно-небезпечних ділянок траси М-15, тому що водії часто ігнорують встановлений знак "Перевага зустрічного руху".

Також ми писали про те, що на Одещині сталася ДТП за участю шести автомобілів. Внаслідок цієї аварії постраждав один із водіїв і перехожа.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах