На Одеському вокзалі, незважаючи на віялові відключення, буде світло

На Одеському вокзалі, незважаючи на віялові відключення, буде світло.

На Одеському вокзалі, незважаючи на віялові відключення, буде світло. Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Транспорт та інфраструктура
26 жовтня 2022 10:13

Відключення світла не торкнуться Одеського залізничного вокзалу, оскільки до станції приєднають потужний генератор, який наше місто отримало від Червоного Хреста. Про це повідомили у пресслужбі "Укрзалізниці".

Генератори підключать у рамках програми енергонезалежності вокзалів. Там облаштують точки, де можна отримати чай, каву, погрітися. Ці генератори дозволять зробити вокзали незалежними від можливих атак ворога на енергетичну інфраструктуру України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окрім одеського залізничного вокзалу, генератори працюватимуть на двох вокзалах Запоріжжя, на вокзалі у Вінниці та Хмельницькому, у Кам'янці-Подільському, Бердичеві, Рівному, Кривому Розі (два вокзали), Ковелі, Коломні, Мукачеві, Трускавці, Моршині, Івано-Франківську, Чопі, Ужгороді, Житомирі, Миронівці, Чернігові, Тростянці, Сумах, Харкові, Черкасах, Кропивницькому, Бердичеві, Тернополі, Львові (2 вокзали) та на станціях Тараса Шевченка та Дарниці. Усього 34 пристрої встановлять на інших вокзалах країни.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах