На Заставі знову перекрили дорогу (оновлено)

На Заставі знову перекрили дорогу.

На Заставі знову перекрили дорогу. Фото: suspilne.media

Транспорт та інфраструктура
30 серпня 2022 16:25

Сьогодні, 30 серпня, одесити знову перекрили дорогу на вулиці Столбовій. Про це повідомляють очевидці.

Так, городяни влаштували пікет через те, що у їхніх будинках кілька днів немає світла. На місці працює поліція.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що вчора ці ж мешканці також перекривали дорогу. Тоді у прес-службі Одеської міськради прокоментували інцидент. За їхньою версією, у трьох житлових будинках №№19,21,21а через потужну аварію підстанції, розташовану на заводі "Пресмаш", і пробої в основному електричному кабелі відключили електроенергію. Власники підприємства залучили підрядника, який провів обстеження за допомогою пересувної лабораторії та відремонтував аварійну ділянку. Але під час проведення випробувань стався повторний пробій.

Ремонтні роботи із залученням фахівців та пересувних лабораторій мали продовжити сьогодні о 8:00. Але до 15:00 сьогоднішнього дня світло так і не ввімкнули.

Оновлено:

Продовжуються відновлювально-ремонтні роботи за адресою Столбова 19, 21, 21 А. Саме зараз закінчилася заміна пошкодженої ділянки силового кабелю та за допомогою пересувної електротехнічної лабораторії планується тестове навантаження лінії.

"Наступний крок – дуже важливий – фазування. Це дозволить безпечно працювати побутовим електричним приладам та дозволить розподіляти навантаження на внутрішню будинкову мережу. Цей процес дуже відповідальний і тому займе деякий час".

У місті працює аварійна бригада, пересувна електротехнічна лабораторія, головний енергетик підприємства. Контроль та координацію здійснює Департамент міського господарства міста Одеси та особисто заступник директора департаменту – Анатолій Козлов”, – зазначили у міськраді.

Оновлено о 21:00:

Зрештою закінчено роботи на місці поточної аварії на головному кабелі енергопостачання за адресою Столбова 19, 21 та 21А. Про це повідомляє міська рада.

"Це було дуже не просто, адже система проектувалась в інших умовах та споживанні. Департамент Міського Господарства міста Одеси спільно з власниками підприємства впорався з діагностикою, виявленням та ремонтом лінії енергопостачання", – повідомили комунальники.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах