Розклад теплохода з Аккермана до Овідіополя знову змінили

Розклад теплохода з Аккермана до Овідіополя знову змінили.

Розклад теплохода з Аккермана до Овідіополя знову змінили. Фото: facebook.com/bilgorod.d.gov.ua

Транспорт та інфраструктура
05 вересня 2022 21:21

Розклад рейсів з Аккермана до Овідіополя на Одеській області на теплоході знову змінили. Про це повідомила Білгород-Дністровський міська рада.

Так, з 5 вересня катер розпочинатиме роботу майже з 6:45 ранку. Відправлення проходитиме з першого причалу Білгород-Дністровська.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що вартість проїзду складає 100 гривень із пасажира. Дістатися з Білгород-Дністровського до Овідіополя можна через кожні півгодини.

Під час поїздки громадяни України повинні мати при собі документи, що засвідчують їхню особу, а для осіб призовного віку необхідно мати при собі військово-облікові документи. Також має бути підтверджена мета та мета перебування в даній місцевості (прописка, постійне чи тимчасове працевлаштування, ВПО та інше).

За словами мера Аккермана Віталія Граждана, запуск ракет через Дністровський лиман дозволить покращити сполучення між Білгородом-Дністровським та Одесою, яке ускладнилося після численних ракетних ударів по мосту у Затоці.

Розклад теплохода з Аккермана до Овідіополя знову змінили.Розклад теплохода з Аккермана до Овідіополя знову змінили. Фото: facebook.com/bilgorod.d.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах