В Одесі почали встановлювати знаки на експериментальних паркуваннях

В Одесі почали встановлювати знаки на експериментальних паркуваннях.

В Одесі почали встановлювати знаки на експериментальних паркуваннях. Фото: dumskaya.net

Транспорт та інфраструктура
17 жовтня 2022 14:20

Експериментальну систему оплати паркування почали впроваджувати в Одесі. Про це повідомляє " Думська ".

Так, відповідні знаки та оновлена розмітка з'явилися біля залізничного вокзалу та інших парковок, що беруть участь в експерименті.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Знаки регламентують порядок паркування автомобіля, а також інформують про розмір (20 гривень за годину) та порядок оплати послуги. QR-код, який повинен вести додаток для оплати, поки відсутній.

На думку розробників, люди в яскравих жилетах, які беруть оплату з автомобілістів, повинні піти в небуття, на зміну їм прийдуть паркувальні інспектори, які вже кілька років працюють на наших вулицях і виявляють неправильно припарковані автомобілі. А всі гроші, зібрані з цих парковок, надходитимуть до міського бюджету.

Як зазначає голова транспортної комісії міської ради Петро Обухов, ця система вже давно працює у Києві та добре себе зарекомендувала. Платне паркування лише з 9:00 до 18:00. Якщо іншим часом проситимуть платити, то можна цього не робити – штрафу не буде.

В Одесі почали встановлювати знаки на експериментальних паркуваннях.В Одесі почали встановлювати знаки на експериментальних паркуваннях. Фото: dumskaya.net

В Одесі почали встановлювати знаки на експериментальних паркуваннях.В Одесі почали встановлювати знаки на експериментальних паркуваннях. Фото: dumskaya.net

Нагадаємо, виконавчий комітет Одеської міської ради зареєстрував проект рішення про передачу платних паркувань до відомства комунального підприємства "Одестранспарксервіс. а також ще одна на Гавані, якщо експеримент покаже хороші результати, список комунальних паркувань збираються збільшити.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах