В Одесі відновлять рух трамваїв Великим Фонтаном, але закриють дві тролейбусні зупинки

В Одесі відновлять рух трамваїв Великим Фонтаном, але закриють тролейбусні зупинки.

В Одесі відновлять рух трамваїв Великим Фонтаном, але закриють тролейбусні зупинки. Фото: traffic.od.ua

Транспорт та інфраструктура
01 червня 2022 19:34

З 2 червня в Одесі відновлять роботу трамвайного маршруту №17. Вагони курсуватимуть між Куликовим полем та 11-ою станцією Великого Фонтану. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу комунального підприємства "Одесміськелектротранс".

Також, як повідомили у прес-службі Одеської мерії, у зв'язку з воєнним станом та за рекомендацією військових в Одесі тимчасово не функціонуватимуть тролейбусні зупинки "вулиця Маріїнська" в напрямку до міста та "стадіон СКА" в напрямку до вулиці Архітекторської.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, з 1 лютого через ремонт перехрестя вулиць Преображенської та Пантелеймонівської в Одесі не курсували трамваї №5, 17, 28 та 18. З 1 червня після тривалої перерви почали працювати трамвайні маршрути №5 та №28.

До речі, напередодні поновлення трамвайного маршруту №5 31 травня на Французькому бульварі перевірили стан рейок. При цьому виявилося, що деякі автолюбителі настільки відвикли від трамваїв на дорогах, що продовжують безцеремонно паркуватись прямо на трамвайних коліях. Зокрема, автомобілі Lexus і BMW заблокували проїзд навчально-аварійному вагону.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах