В одному з районів Одеської області заборонили рух транспорту під час повітряної тривоги (оновлено)

В одному із районів Одеської області заборонили рух транспорту під час повітряної тривоги.

В одному із районів Одеської області заборонили рух транспорту під час повітряної тривоги. Фото: facebook.com/BessarabyyaDoveryayet

Транспорт та інфраструктура
28 липня 2022 14:45

В одному із районів Одеської області заборонили рух громадського транспорту під час тривоги. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на розпорядження голови Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка.

Після сигналу повітряної тривоги водій повинен проінформувати пасажирів про неї та зупинитися на найближчій зупинці за маршрутом. Пасажири повинні вийти, оскільки перебувати в салоні під час тривоги заборонено.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після того, як пасажири покинуть салон транспорту, водій повинен вимкнути двигун, закрити дверцята та перейти до найближчого укриття.

Після відбою тривоги він повинен перевірити стан машини і лише тоді відновити рух.

ОНОВЛЕНО: У Подільську на Одещині скасували розпорядження щодо заборони руху пасажирського транспорту під час повітряних тривог. Про це повідомили у пресслужбі Подільської районної військової адміністрації. Тепер у разі оголошення повітряної тривоги водії громадського транспорту зможуть продовжувати курсувати містом. Документ про заборону руху залишався чинним протягом кількох годин.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах