На фронті загинув захисник з Одеської області

На фронті загинув захисник з Одеської області. || Фото: suspilne.media

На передовій загинув мешканець села Козацьке Подільського району Одеської області Владислав Мішанчук. Про це повідомив міський голова Балти Сергій Мазур.

Мер Балти зазначив, що Владислав був молодим хлопцем, якому ще б жити і жити, але війна відняла в нього можливість бути щасливим на своїй землі, виховувати дітей, працювати та любити.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Фото: facebook.com/balta.mazur

"Немає меж горю, яке несуть росіяни в Україну, але немає меж і нашій стійкості, мужності захисників та вірі в Перемогу. Висловлюємо щирі співчуття родині Владислава, дякуємо за гідне виховання і завжди пам'ятатимемо, якою ціною дається нам свобода. Герою слава та честь! Низький уклін та світла пам'ять…" – написав Сергій Мазур на своїй сторінці у Facebook.

Раніше ми писали про те, що на фронті на Слов'янському напрямку загинув мешканець Великого Дальника Одеської області розвідник-кулеметник Вадим Хлівчук із позивним Одіссей.

Також Vgorode повідомляв про те, що в селі Куяльник, розташованому на півночі Одеської області, одну з вулиць назвали на честь командира 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу Віталія Гуляєва, який загинув на фронті.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Последние новости