На прилавки магазинів Одеської області могло потрапити куряче м'ясо, заражене сальмонелою. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області.
Так, під час перевірки у двох із п'яти зразків курячих четвертин, які експортували з Польщі (виробник: Cedrob S.A., Poland; відправник: AMP Logistyka Sp. z o.o., Poland), виявили Salmonella enterica.
Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.
В Україну м'ясо завезли для черкаського ТОВ "ВІЗІЯ ТРЕЙД".
Операторів ринку просять у разі виявлення даного вантажу в обігу повідомити про це Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області за адресою: місто Одеса, вулиця 7-а Пересипська, 6. Також можна зателефонувати за номером: +38 048 71 61 301.
Нагадаємо, до Одеської області могли потрапити французькі устриці з норовірусом.
Також Vgorode повідомляв про те, що на початку грудня 2022 року у харчовій добавці (соняшниковій макусі), яку збиралися вивезти з Чорноморська Одеської області до Німеччини, виявили сальмонелу.