На Одещині можуть продавати харчову добавку з сальмонелою

На Одещині можуть продавати харчову добавку із сальмонелою.

На Одещині можуть продавати харчову добавку із сальмонелою. Фото: pixabay

Події
06 грудня 2022 08:40

На прилавки Одеської області могла потрапити харчова добавка із сальмонелою – соняшникова макуха, яку виготовляють у Чорноморську. Про це повідомляють у Держпродслужбі на Одещині.

Так, сальмонеллу знайшли при спробі вивезти вантаж до Німеччини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Йдеться про товар RASFF від 25 листопада 2022 року №2022.6880 Експортер: ТОВ "РИСОІЛ Україна", вулиця Транспортна, 28, місто Чорноморськ, Одеська обл., 68001) до Німеччини (одержувач: Haneberg & Leusing GmbH & Co. KG, Німеччина; Імпортер: HBögel GmbH & Co. KG, Germany).

У разі виявлення зазначеного вантажу слід повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області. Така вимога передбачена частиною третьою статті 20 Закону України "Про основні засади та вимоги до безпеки та якості харчових продуктів".

Нагадаємо, що у свинині виробництва COMHAXO MIDDELHAL, яку експортували з Нідерландів в Україну, виявили перевищення максимально допустимого рівня флюбендазолу – засобу, який дають тваринам для захисту від гельмінтів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах