Трагедія у Сергіївці: якої допомоги потребують постраждалі від ракетного удару

Трагедія у Сергіївці: якої допомоги потребують постраждалі від ракетного удару. || Фото: t.me/dsns_telegram

Мешканці Сергіївки, квартири яких постраждали від ракетного удару, завданого по багатоповерховому будинку російськими окупантами вночі 1 липня, потребують допомоги. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу мерії.

Постраждалим стане в нагоді літній одяг, ковдри та подушки, постільна білизна та рушники, продукти харчування, зокрема – тривалого зберігання, а також засоби гігієни.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Все необхідне прийматиметься у Міському гуманітарному центрі допомоги щодня з 9.00 до 17.00 за адресою: вулиця Рішельєвська, 18 (вхід з вулиці Жуковського), ЗОШ №117.

Потребують допомоги і брати наші менші. Так, рятувальники шукають господарів для врятованих після ракетного удару цуценяти та кошеняти.

Вже другий день малюки перебувають під опікою співробітників ДСНС і почуваються цілком комфортно, проте після завершення розбору завалів залишити пухнастиків у себе рятувальники не можуть. Забрати крихіток можна біля намету рятувальників у селищі міського типу Сергіївка.

Нагадаємо, в ніч з 30 червня на 1 липня російські окупанти завдали ракетного удару по Одеській області літаками стратегічної авіації Ту-22, випущеними з напрямку Чорного моря по Білгород-Дністровському району. Ворог влучив в багатоквартирний житловий будинок та бази відпочинку курортного селища Сергіївка, третя ракета впала в поле за межами населеного пункту.

За останніми даними, загинула 21 особа, зокрема одна дитина, постраждали 38 осіб, серед яких шестеро дітей, вдалося врятувати вісім осіб, троє з них – діти.

Станом на 10:00 2 липня рятувальники продовжували розбирати завали у дев'ятиповерховому житловому будинку та триповерховій базі відпочинку.

На згадку про загиблих внаслідок ракетного удару 2 липня в Одеській області оголошено днем жалоби.

Последние новости