Одесити та гості міста зможуть відвідати безкоштовні екскурсії

Одесситов приглашают на бесплатные экскурсии.

Одесситов приглашают на бесплатные экскурсии. Фото: catacombs.od.ua

Дозвілля та їжа
17 лютого 2022 14:43

На честь Всесвітнього дня екскурсовода "Туристичний інформаційний центр Одеси" проведе безкоштовні екскурсії у катакомбах та на вулиці Преображенській. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Одеської міськради.

Так, 21 лютого об 11.00 пройде безкоштовна екскурсія "Катакомби Одеси". Місце збору – вулиця Старопортофранківська, 24/1 (перехрестя вулиць Старопортофранківської та Градоначальницької).

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Усередині катакомбів зберігається постійна температура 14 градусів тепла. Організатори просять взяти із собою зручне похідне взуття. На екскурсію зможуть потрапити не більше десяти людей.

Також 21 лютого о 12:00 відбудеться екскурсія "Перетворення Преображенської вулиці". Місце зустрічі – вулиця Преображенська, 1 (біля пам'ятника Апельсину). Кількість учасників – до 20 осіб.

Щоб потрапити на ці екскурсії, необхідно зареєструватися до 18 лютого за телефонами: +38 068 36 39 008 +38 093 71 68 008

Нагадаємо, що нещодавно ми писали про історію одного з найвідоміших в Одесі будинків-пам'ятників архітектури Воронцовського палацу. Крім того, кореспондент Vgorode ознайомився з історією деяких старих будинків Одеси, а також перевірив, як ці пам'ятки архітектури виглядають зараз.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах