У парку Шевченка відзначатимуть Масляну: програма

У парку Шевченка відзначатимуть Масляну: програма.

У парку Шевченка відзначатимуть Масляну: програма. Фото: yarmarki.in.ua

Дозвілля та їжа
22 лютого 2022 13:18

5-6 березня у парку імені Тараса Шевченка, на естрадному майданчику "Ракушка", пройде святкування Масляної. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу міськради.

Так початок запланували на 12:00.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

У програмі: концерт, конкурси та розіграш призів. Також усі охочі зможуть зробити пам'ятні знімки на тлі барвистих фотозон та спробувати різноманітні частування.

Захід пройде з дотриманням карантинних заходів.

Зазначимо, що Масляна символізує прихід весни. Свято триває протягом семи днів.

У повітрі вже пахне весною, до настання Масляни залишаються лічені дні, а в Одесі є де розважитись навіть у будні. Vgorode дізнався, які цікаві заходи відбудуться у нашому місті з 22 по 25 лютого.

Останнім часом в Одесі та й у всій Україні величезною популярністю користуються суші, роли, чизбургери, гамбургери та інші заморські страви. Втім, за всієї любові до іноземних ласощів навіть найвибагливіший гурман навряд чи відмовиться від традиційних страв української кухні, адже це завжди ситно, поживно і настільки смачно, що просто пальчики оближеш. Vgorode дізнався, в яких одеських закладах можна поласувати українськими фірмовими частуваннями.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах