Українців попросили не їхати до Одеської області на відпочинок

Українців попросили не їхати до Одеської області на відпочинок.

Українців попросили не їхати до Одеської області на відпочинок. На фото дитячий табір у Сергіївці до прильоту ракети Х-22

Дозвілля та їжа
01 липня 2022 12:48

Після нічних обстрілів курортного селища Сергіївка на Одещині оперативне командування "Південь" закликає не їздити відпочивати на чорноморське узбережжя. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на слова начальниці прес-центру сил охорони та оборони півдня України Наталія Гуменюк для телеканалу 24.

"Не потрібно зараз їздити відпочивати на чорноморське узбережжя. Це поки що не курортна територія, а зона бойових дій. Це поки що не курортна територія, а зона бойових дій", – закликає оперативне командування.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше ми повідомляли, що сьогодні вночі росіяни обстріляли ракетами дві бази відпочинку та житловий будинок у селі Сергіївка Білгород-Дністровського району. Вони запустили ракети о першій ночі, коли люди вже міцно спали. До того ж, ще й сигнал тривоги пролунав майже одночасно з вибухами. Загинули 19 людей.

Нагадаємо, що пляжі Одеської області цього року відкривати не будуть через мінну небезпеку, водоймища також небезпечні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах