Пляжі в Одесі та області передумали відкривати

Пляжі в Одесі та області передумали відкривати.

Пляжі в Одесі та області передумали відкривати. Фото ілюстративне

Події
30 червня 2022 12:41

Влітку 2022 року пляжі в Одесі та області не відкриватимуть. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на брифінг ДСНС в Одеській області.

Так, рятувальники повідомили, що інформація, яку раніше озвучила мерія щодо планів відкрити певні ділянки пляжів, не відповідає дійсності.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Зараз дуже багато вибухонебезпечних предметів, які можуть принести до нас на берег, також є небезпека загрози з моря і для того, щоб убезпечити людей - пляжі не відкриватимуться", - повідомила речник ДСНС Марина Мартиненко.

Жоден із пляжів не обстежили завчасно на наявність небезпечних предметів і цього сезону робити цього не будуть. Більше того, всі ставки, річки та лимани – жоден не перевірений, кожна водойма зараз небезпечна. Просто прийти туди відпочивати не заборонено, але заходити у воду небезпечно.

Також у ДСНС уточнили, що питання про можливі сітки на пляжах та інші заходи безпеки порушували, але рішення не знайшли.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах