Кіновечір у барі та фестиваль рок-н-рол гуртів: куди піти в Одесі цього тижня

Кіновечір у барі та фестиваль рок-н-рол гуртів: куди піти в Одесі цього тижня.

Кіновечір у барі та фестиваль рок-н-рол гуртів: куди піти в Одесі цього тижня. Фото ілюстративне: instagram.com/chervoniy_bar

Дозвілля та їжа
15 серпня 2022 08:04

Знову починається робочий тиждень, проте в Одесі навіть у будні проходять різні заходи і для дорослих, і для дітей.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі найближчими днями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КІНОВЕЧІР У БАРІ

Кадр із комедії "Super нянь".Кадр із комедії "Super нянь". Фото: uafilm.tv

У понеділок, 15 серпня, у барі "Chervoniy" (вулиця Буніна, 33) можна буде не лише випити смачні коктейлі, а й переглянути дві частини французької комедії "Super Нянь". Організатори зазначають, що цей фільм підніме настрій та подарує море емоцій кожному глядачеві.

Кінопоказ розпочнеться о 18:00. Вхід вільний. Уточнити інформацію про захід можна в Telegram: @anastasiatolkunova.

ШКОЛА ПЕРШОЇ ДОПОМОГИ ДЛЯ ДІТЕЙ 8 – 11 КЛАСІВ

Школа першої допомоги для дітей 8 – 11 класів.Школа першої допомоги для дітей 8 – 11 класів. Фото: facebook.com/events/1116718425937379

Національна рада охорони здоров'я та безпеки за підтримки Центру громадського здоров'я, Medical Hub Odrex, Навчального центру SAR та Групи компаній "Парамедик" запрошує дітей на безкоштовні заняття з надання першої допомоги. На серпень заплановано шість практичних занять. Два з них пройшли минулого четверга і п'ятниці, а ще два відбудуться цього тижня: у вівторок, 16 серпня, і в четвер, 18 серпня.

Для набуття практичних навичок з надання невідкладної допомоги дитині вистачить одного візиту, оскільки заняття однакові. Вчитися допомагати людям в екстрених ситуаціях діти будуть у Medical Hub Odrex (вулиця Раскидайлівська, 69/71). Кожне заняття триватиме протягом трьох годин: з 10:00 до 13:00. На випадок повітряної тривоги у приміщенні є укриття. Зареєструватись для участі можна за посиланням. Підтвердження прийде на вказаний e-mail.

ГРА "МАРЦИПАНОВА МАФІЯ"

У середу в арт-кафе "Онєгін" можно буде зіграти в мафію.У середу в арт-кафе "Онєгін" можно буде зіграти в мафію. Фото ілюстративне: facebook.com/events/405112154970792

У середу, 17 серпня, в арт-кафе "Онєгін" (вулиця Пушкінська, 54) любителі блефу зберуться для того, щоб зіграти в мафію. Організатори відзначають, що мафія – це гра, в якій не учасник обирає роль, а роль обирає учасника, і нічого не залишається, окрім перемогти за будь-яку ціну.

Стати учасником "Марципанової мафії" дуже просто – просто прийти на гру. Тим, хто не знає правил, протягом кількох хвилин їх швидко та зрозуміло пояснять. Запис за телефоном: +38 093 20 65 987. Внесок за три години гри (з 18:00 до 21:00) – 150 гривень. Депозит – 100 гривень із гравця.

ІНТЕРАКТИВНА ЕКСКУРСІЯ ДЛЯ ДІТЕЙ

Сад скульптур в Одеському літературному музеї.Сад скульптур в Одеському літературному музеї. Фото: odessakraeved.blogspot.com

Одеський літературний музей (вулиця Ланжеронівська, 2) запрошує дітей на інтерактивну екскурсію "Літературно-історичний вояж", що відбудеться в четвер, 18 серпня. Під час екскурсії маленькі відвідувачі спробують писати гусячим пером, побувають на майстер-класі з живопису та зможуть загадати бажання в Саду скульптур.

Не доведеться нудьгувати і батькам, оскільки вони матимуть можливість поговорити зі спеціалістами з організації "Міжнародний медичний корпус" про те, як діти реагують на стрес і як підтримати їх під час війни та інших важких подій.

Екскурсія розпочнеться о 15:00. Вхід вільний. Телефон для довідок: +38 048 72 23 370. На випадок повітряної тривоги в музеї є укриття.

ФЕСТИВАЛЬ BLAXIE RUMBLE

Відео (кліп гурту RAGTAG "Morning"): YouTube-канал "HYPODERMIC RECORDS"

Протягом двох днів на сцені клубу More Music Club (вулиця Пушкінська, 75) в рамках фестивалю Blaxie Rumble виступлять сім рок-н-рол гуртів. Так, у п'ятницю на сцену вийдуть Pest Control, RAGTAG та Strait Jacket, а в суботу – Wise Guyz, The Troubled, Відсіч та The Cutes. Організатори зазначають, що через війну фестиваль буде не таким масштабним, як у попередні роки, проте гарантують, що на глядачів чекають два вечори яскравих вражень та запальних танців.

П'ятничний захід розпочнеться о 18:00, суботній – о 17:00. Обидва концерти завершаться о 22:00. Для того, щоб потрапити на фестиваль, потрібно за кожен день внести донейшн – по 200 гривень на потреби ЗСУ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах