Одесити їдуть на єдиний пляж до Теплодару

Одесити їдуть на єдиний пляж до Теплодару.

Одесити їдуть на єдиний пляж до Теплодару. Фото: usionline.com

Дозвілля та їжа
16 серпня 2022 13:35

Одесити стали їздити на пляж до міста-супутника Теплодар. Про це повідомляє " УСІ ".

До повномасштабного вторгнення окупантів в Україну мало хто з одеситів всерйоз розглядав Теплодар як місце для пляжного відпочинку, але тепер усе змінилося.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пляж на березі Барабойського водосховища відкрито офіційно, на відміну від усіх пляжів на узбережжі моря. Причина проста: водосховище – внутрішнє водоймище, і отже, ніяка вибухонебезпечна міна сюди не запливе під впливом шторму. Поки сюди не рушили юрби одеситів, і пляж, хоч зовсім невеликий, не заповнений під зав'язку навіть у вихідний. До речі, з благоустрою він може дати фору багатьом одеським, хоча пісок з камінням краще взяти аквашузи. Тут є душ, туалет, прокат пляжного приладдя, пара бунгало з навісами, шезлонги, каяки, сап-борди. Більше того, тут навіть є флайборд. Перекусити можна поряд у пляжному кафе.

Доїхати до Теплодару можна на 75-й маршрутці, яка долає відстань до автостанції "Привоз" в Одесі приблизно за годину і за 40 гривень. Проте врахуйте, що остання маршрутка до Одеси йде о 18:00.

Усі фото: usionline.com

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах