Отримай відповідь: чи варто чекати на відкриття McDonald's в Одесі

Отримай відповідь: чи варто чекати на відкриття McDonald's в Одесі.

Отримай відповідь: чи варто чекати на відкриття McDonald's в Одесі. Фото: shutterstock.com

Дозвілля та їжа
08 вересня 2022 15:30

Багато одеситів сподіваються, що в місті відкриються ресторани мережі McDonald's. У мережі з'явилися повідомлення нібито про те, що в ресторанах міста почалося генеральне прибирання, оскільки вони готуються до відкриття. Проте офіційної інформації щодо відкриття ресторанів мережі немає.

McDonald's було закрито в Україні з початку повномасштабної війни. Поки що керівництво анонсувало відкриття закладів харчування у Києві та на заході України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В офіційному повідомленні керівництва йдеться, що у мережі вирішили запровадити поетапний план відновлення роботи деяких ресторанів у Києві та на заході України, де інші бізнеси безпечно відновили роботу працівників у робоче середовище. Але одеситам відкриття популярного громадського харчування чекати поки не варто, оскільки наше місто належить до зони бойових дій.

Втім, у будь-якому випадку відкриються ресторани не відразу, а протягом наступних місяців. За цей час багато що може змінитися, у тому числі і на фронті.

Офіційно в McDonald's поки що не відповіли, чи збираються відкрити свої філії в Одесі. Ні працівники ресторану, ні офіційні особи не підтверджують відкриття найближчим часом.

Нагадаємо, що в Одесі працюють найближчі конкуренти McDonald's – ресторан швидкого харчування KFC.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах