Благодійна джаз-вечірка та шоу-ревю: куди піти в Одесі цими вихідними

Благодійна джаз-вечірка та шоу-ревю: куди піти в Одесі цими вихідними.

Благодійна джаз-вечірка та шоу-ревю: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: freepik.com

Дозвілля та їжа
29 вересня 2022 21:54

Після робочого тижня важливо дати собі трохи розслабитися та відвідати цікаві заходи.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі в найближчу суботу та неділю.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

БЛАГОДІЙНА ДЖАЗ-ВЕЧІРКА

В Одесі відбудеться благодійна джаз-вечірка.В Одесі відбудеться благодійна джаз-вечірка. Фото: gamerwall.pro

Першого жовтневого вечора за адресою вулиця Канатна, 6 (з боку Карантинного узвозу) відбудеться остання подія Jazz-Осені в Одесі – благодійна Jazz-ніч, яка розпочнеться о 17:00 і завершиться до настання комендантської години. У програмі вечірки:

  • дегустація My Wine Ego від Едуарда Городецького;
  • танцювальні номери Wings Dance Studio;
  • етюди живої музики;
  • розіграш призів.

Вартість квитків – 200 гривень. Донати, внесені понад цю суму, а також 15% виручки від продажу квитків спрямують до волонтерського фонду допомоги ЗСУ ініціативної групи "Врятуйте друкарню Фесенка", яка зараз збирає понад п'ять мільйонів гривень на DJI Mavics та DJI Matrixs для миколаївських бійців.

Запрошення можна замовити, заповнивши гугл-форму або за телефоном: +38 093 84 94 439.

ІВЕНТ "КУЛЬТУРНА РЕСТАВРАЦІЯ"

В італійському дворику Одеської обласної філармонії проходитиме івент "Культурна реставрація".В італійському дворику Одеської обласної філармонії проходитиме івент "Культурна реставрація". Фото: mywaytrip.com.ua

У суботу, 1 жовтня, в італійському дворику Одеської обласної філармонії імені Давида Ойстраха (вулиця Буніна, 15) пройде спільно організований Зеленим театром та Одеською філармонією захід "Культурна реставрація". На відвідувачів чекають:

  • маркет художників, дизайнерів та їх автентичних виробів;
  • книжковий маркет;
  • корисні майстер-класи;
  • фуд-корт;
  • музичний супровід.

Івент триватиме протягом восьми години, з 11:00 до 19:00. Для входу потрібно внести донейшн. Усі зібрані кошти спрямують на облаштування укриття у парку Шевченка.

ВЕЧІР КАМЕРНОГО ОРКЕСТРУ

В Одеській філармонії відбудеться вечір камерного оркестру.В Одеській філармонії відбудеться вечір камерного оркестру. Фото: filarmonia.odessa.ua

Ще одним суботнім заходом стане вечір класичної музики у виконанні Камерного оркестру Одеської обласної філармонії імені Давида Ойстраха. Диригуватиме оркестром Володимир Дикий. Для глядачів пролунають світові хіти Вольфганга Амадея Моцарта, Йоганна Штрауса, Лероя Андерсона та Якоба Гаде.

Початок вечора о 17:00. Вартість квитків – від 100 до 300 гривень.

ШОУ-РЕВЮ NON-STOP CLOWN

У Будинку клоунів презентують шоу-ревю Non-stop clown.У Будинку клоунів презентують шоу-ревю Non-stop clown. Фото: facebook.com/maskitheater

У першу суботу жовтня Театр "Маски" запрошує глядачів на шоу-ревю – програму, що складається з 15 найкращих концертних номерів та трюків, створених "Масками" за 37 років.

Організатори гарантують глядачам сто хвилин безперервного сміху, низку всіляких сюрпризів та гумор, який зрозумілий, впізнаваний і близький людям різного віку, різних професій, різних національностей.

З даними шоу-ревю "Маски" успішно гастролювали в Японії, США, Колумбії, Ізраїлі, Німеччині, Данії та Шотландії.

Початок заходу о 19:00. Квитки можна придбати в касі в день вистави. Каса працює з 16:00 до останнього проданого квитка.

ВИСТУП АКАДЕМІЧНОГО АНСАМБЛЮ

Відео: YouTube-канал Medefik

У неділю, 2 жовтня, в Одеській філармонії виступить академічний ансамбль української музики, пісні та танцю "Чайка", який є володарем Гран-прі IV Національного конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського. У репертуарі ансамблю музичні опрацювання, аранжування популярних українських мелодій та авторські твори Дмитра Притули. Усі композиції ансамблю виконуються у супроводі оркестрової групи, до якої входять струнні, духові та щипкові інструменти, зокрема й національні інструменти.

Початок заходу о 17:00. Вартість квитків –100 гривень.

ЗНАЙОМСТВО З ТЕАТРОМ

В Оперному театрі проведуть екскурсію для дітей.В Оперному театрі проведуть екскурсію для дітей. Фото ілюстративне: odessa-life.od.ua

Не доведеться нудьгувати цими вихідними і дітям. Для них у неділю, 2 жовтня, в Оперному театрі проведуть екскурсію під назвою "Подорож маленького музиканта", в рамках якої юні глядачі прогуляються театром, познайомляться з оперним та балетним мистецтвом, оркестром, музичними інструментами, а також почують твори класичної та сучасної музики. Захід пройде в ігровій, зрозумілій дітям формі.

Початок об 11:00. Вартість квитків – 125 гривень.

СПЕКТАКЛЬ "КЛУБОК КАЗОК"

В Одеському театрі юного глядача покажуть спектакль "Клубок казок".В Одеському театрі юного глядача покажуть спектакль "Клубок казок". Фото: Фото: dumskaya.net

2 жовтня у Театрі юного глядача покажуть виставу за мотивами українських народних казок. На глядачів чекає зустріч із Мишкою-Шкряботушкою, Царівною Жабкою, Зайчиком-Побігайчиком, Козою Дерезою, Паном Коцьким та іншими казковими персонажами.

Початок вистави о 12:00. Вартість квитків – 150 гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах