Вечір гумору та поезії Бориса Барського і виставка графічних робіт: куди піти в Одесі цього тижня

Вечір гумору та поезії Бориса Барського і виставка графічних робіт: куди піти в Одесі цього тижня.

Вечір гумору та поезії Бориса Барського і виставка графічних робіт: куди піти в Одесі цього тижня. Фото: dumskaya.net

Дозвілля та їжа
03 жовтня 2022 08:17

Для того, щоб відпочити та цікаво провести час зовсім не обов'язково чекати на вихідні, адже різні спектаклі, вечори та концерти проходять в Одесі навіть у будні дні.

Vgorode дізнався, які заходи пройдуть у нашому місті протягом найближчих п'яти днів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ЛІТЕРАТУРНО-МУЗИЧНИЙ ЕТЮД "А МИ НАШУ СЛАВНУ УКРАЇНУ РОЗВЕСЕЛИМО"

У Театрі юного глядача покажуть літературно-музичний етюд "А ми нашу славну Україну розвеселимо".У Театрі юного глядача покажуть літературно-музичний етюд "А ми нашу славну Україну розвеселимо". Фото ілюстративне: freepik.com

У понеділок, 3 жовтня, у Театрі юного глядача покажуть літературно-музичний етюд на одну дію "А ми нашу славну Україну розвеселимо!" Для підняття бойового настрою населення протягом вечора зі сцени прозвучать вірші про Україну, сучасні вірші про війну, байки, жарти та пісні. Не обійдеться і без танців, адже навіть коли на очі навертаються сльози, важливо вміти сміятися та вірити у швидку Перемогу.

Захід приурочений до Дня захисників України та рекомендований до перегляду глядачам від 12 років. Початок о 18:00. Вартість квитків – 150 гривень.

МАЙСТЕР-КЛАС "МАГІЯ МОНТАЖУ НА МОБІЛЬНОМУ ТЕЛЕФОНІ"

Підліткам розкажуть, як монтувати на телефоні контент для YouTube, TikTok та Instagram.Підліткам розкажуть, як монтувати на телефоні контент для YouTube, TikTok та Instagram. Фото ілюстративне: droidbug.com

У вівторок, 4 жовтня, підлітки віком від десяти до п'ятнадцяти років зможуть взяти участь у безкоштовному майстер-класі, присвяченому тонкощам монтажу контенту для YouTube, TikTok та Instagram.

На воркшопі діти дізнаються про відомих блогерів, які набрали популярність завдяки монтажу, створять свій ролик у стилі Зака Кінга, а також познайомляться з програмою InShot та іншими програмами для монтажу.

Майстер-клас пройде в онлайн-форматі. Для участі потрібно пройти реєстрацію за посиланням.

ВИСТАВКА ГРАФІЧНИХ РОБОТ АНАСТАСІЇ БЕЗП`ЯТЧУК

У Всесвітньому клубі одеситів відбудеться виставка графічних робіт Анастасії Безп'ятчук.У Всесвітньому клубі одеситів відбудеться виставка графічних робіт Анастасії Безп'ятчук. Фото: culturemeter.od.ua

У середу, 5 жовтня, у Всесвітньому клубі одеситів (вулиця Маразлієвська, 7) відбудеться виставка графічних робіт студентки Іконописного відділення Одеської духовної семінарії Анастасії Безп'ятчук.

Молода художниця народилася в Тульчині, проте після закінчення Тульчинської музичної школи вирішила продовжити навчання в Одесі. У семінарії дівчина освоює мистецтво канонічного іконопису, живопису, церковного стінопису та традиційної мозаїки.

Виставка працюватиме з 17:00.

ВЕЧІР ГУМОРУ ТА ПОЕЗІЇ БОРИСА БАРСЬКОГО

У Будинку клоунів відбудеться вечір гумору та поезії Бориса Барського.У Будинку клоунів відбудеться вечір гумору та поезії Бориса Барського. Фото: facebook.com/maskitheater

У четвер, 6 жовтня, у Будинку клоунов виступить головний вусач трупи "Маскі-Шоу" Борис Барський.

Протягом вечора глядачі послухають вірші, притчі та жарти, подивляться пантоміми, фрагменти зі спектаклів та фокуси, а також поспілкуються із самим актором. На глядачів чекають півтори години добірного гумору та тривалий заряд позитивних емоцій.

Початок вечора о 19:00. Квитки можна придбати у касі театру в день вистави з 16:00.

СПЕКТАКЛЬ "ОСТАННЄ ПОПЕРЕДЖЕННЯ"

Вистава "Останнє попередження".Вистава "Останнє попередження". Фото: dumskaya.net

У п'ятницю, 7 жовтня, на сцені Одеського обласного академічного драматичного театру покажуть виставу "Останнє попередження". Головний герой вже мертвий, однак у світі іншому вчинки, які людина робила за життя, мають свої наслідки, а для того, щоб продовжити шлях, потрібно щось зробити. Про те, що треба зробити, щоб рухатися далі, і розповідає вистава "Останнє попередження".

Початок вистави о 18:00. Вартість квитків – 200 гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах