Вечір музики танго та романс на балконі: куди піти в Одесі цими вихідними

Вечір музики танго та романс на балконі: куди піти в Одесі цими вихідними.

Вечір музики танго та романс на балконі: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото ілюстративне: kartinkin.net

Дозвілля та їжа
07 жовтня 2022 07:53

Восени потрібно зігріватися не тільки гарячим чаєм, а й позитивними емоціями. Наприклад, можна відвідати вечір музики танго чи виставку картин.

Vgorode приготував добірку цікавих заходів, які відбудуться в Одесі у найближчі вихідні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ СЕРГІЯ ТЕРЕНТЬЄВА

Відео: YouTube-канал "Культурометр Одеси"

У суботу, 8 жовтня, у великій залі Одеської філармонії виступить заслужений артист України, піаніст Сергій Терентьєв. У програмі вечора твори Роберта Шумана та Фредеріка Шопена. Ведуча – лектор-музикознавець Ельвіра Паламарчук.

Початок концерту о 18:00. Вартість квитків – від 100 до 300 гривень.

ВИСТАВКА КАРТИН ЯРИНИ КОРШУНОВОЇ

У Всесвітньому клубі одеситів пройде виставка картин Ярини Коршунової.У Всесвітньому клубі одеситів пройде виставка картин Ярини Коршунової. Фото: thebestartist.info

8 жовтня у Всесвітньому клубі одеситів (вулиця Маразлієвська, 7) відбудеться відкриття виставки "Шлях", яка стане першою персональною виставкою Ярини Коршунової у рідному місті.

В експозиції представлять роботи різних жанрів: натюрморти, пейзажі, портрети та творчі композиції. Зокрема, відвідувачі побачать пейзажні роботи, написані у селі Купновичі Львівської області та композиції на левкасі.

Початок заходу о 15:00.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ У ПАРКУ ШЕВЧЕНКА

Сцена "Мушля" у парку Шевченка.Сцена "Мушля" у парку Шевченка. Фото ілюстративне: mayak.org.ua

Ще одним суботнім заходом стане благодійний концерт Одеського муніципального театру імені Олександра Саліка, організований спільно з КП "Парки Одеси".

Захід відбудеться на сцені "Мушля". На глядачів чекає різноманітна музична програма, зокрема виступи гуртів 4. 5. 0, Gheals та вокалістів музичної волонтерської ініціативи "Творча сила".

Початок концерту о 17:00. Для входу потрібно внести донат – будь-яку суму, яку БФ "Тримай" направить на закупівлю спальних мішків та термобілизни для бійців ЗСУ.

РОМАНС НА БАЛКОНІ

Відео: YouTube-канал "GreenJek channel"

Вже цієї суботи на одеській "Книжці", під балконами джаз-клубу "Перон №7" виступить лірик, композитор та автор сучасного одеського романсу Роман Капітонов. Разом із музикантом на сцену також вийдуть Віталій Фесенко (контрабас) та Володимир Гітін (кларнет).

Початок концерту о 14:00. Захід безкоштовний.

ЛЕКЦІЯ ПРО МИСТЕЦТВО

Роман Громов проведе лекцію про мистецтво.Роман Громов проведе лекцію про мистецтво. Фото: instagram.com/roma.gromov

У неділю, 9 жовтня, у культурному просторі "Ось" (вулиця Грецька, 5) пройде лекція на тему "Візуальне мистецтво та музика як заклик до світу". Роман Громов розповість про розвиток і взаємозв'язок мистецтва 1980-х років та мистецтва наших днів. Зокрема, йтиметься про те, що вплинуло на художників і музикантів у другій половині ХХ століття, про концертну сценографію та культурну спадщину Енді Уорхола.

Початок лекції о 17:00. Для входу потрібно внести добровільну пожертву. Частину виручених коштів організатори направлять на закупівлю зимового обмундирування для ЗСУ.

ВЕЧІР МУЗИКИ У СТИЛІ ТАНГО

Відео: YouTube-канал "Театр ОМТДМ"

Найближчого недільного вечора, 9 жовтня, у Кірсі виступить камерний оркестр Black Sea Orchestra. У програмі концерту: Libertangо, Oblivion, Blue Tango, Escolaso, Escualo, Por Una Cabeza, Alla Tango.

Початок вечора о 18:00. Частину виручених коштів направлять на допомогу ЗСУ та заходи з підтримки будівлі Кірхи. Детальніше про вечір можна дізнатися за телефоном: +38 063 50 72 964.

МАЙСТЕР-КЛАС З ПРИГОТУВАННЯ ПИРІЖКІВ

У ресторані Nash пройде майстер-клас із приготування пиріжків.У ресторані Nash пройде майстер-клас із приготування пиріжків. Фото ілюстративне: osoblyva.com

9 жовтня у ресторані Nash (проспект Небесної Сотні, 2а, другий поверх ТРЦ City Center) пройде безкоштовний майстер-клас із приготування пиріжків, у якому зможуть взяти участь і діти, і їхні батьки.

Разом із шеф-кухарем учасники приготують, випечуть та скуштують пиріжки.

Майстер-клас розпочнеться о 12:00. Вхід за реєстрацією вільний. Кількість учасників обмежена, тому потрібно заздалегідь бронювати місця за номером +38 068 44 77 575.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах