"День малюків" у зоопарку і фестивальний вікенд: куди піти в Одесі цими вихідними

"День малюків" у зоопарку і фестивальний вікенд: куди піти в Одесі цими вихідними.

"День малюків" у зоопарку і фестивальний вікенд: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото Марії Чекарьової/Vgorode

Дозвілля та їжа
20 жовтня 2022 19:36

Якщо ви досі не вирішили, як провести найближчі вихідні дні, то саме час ознайомитись з афішею заходів, які відбудуться в нашому місті.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі 22 і 23 жовтня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ ПАМ'ЯТІ ДМИТРА ЄГАНОВА

Ярмарок, організований фондом Дмитра Єганова "Щасливе дитинство".Ярмарок, організований фондом Дмитра Єганова "Щасливе дитинство". Фото: facebook.com/childhoodcharity

У суботу, 22 жовтня, у Театрі юного глядача відбудеться концерт пам'яті засновника фонду допомоги "Щасливе дитинство" Дмитра Єганова.

Початок заходу о 17:00. Для входу потрібно внести донат у розмірі щонайменше сто гривень. Зібрані кошти підуть на закупівлю необхідного для дітей, які постраждали від війни.

"ДЕНЬ МАЛЮКІВ" В ОДЕСЬКОМУ ЗООПАРКУ

У суботу в Одеському зоопарку оголосять результати конкурсу "Дай ім'я малюку-2022".У суботу в Одеському зоопарку оголосять результати конкурсу "Дай ім'я малюку-2022". Фото: facebook.com/OdesskijZoopark

22 жовтня Одеський зоопарк запрошує на свято "День малюків", на якому урочисто оголосять імена мешканців зоопарку, які цього року з'явилися на світ. Вибиратимуть імена серед запропонованих підписниками Facebook-сторінки "Одеський зоопарк" співробітники звіринця. Пропонувати прізвиська для малюків можна до 21 жовтня включно. Окрім оголошення результатів конкурсу "Дай ім'я малюку-2022" у програмі заходу: розваги з аніматорами, пізнавальна вікторина та запальні танці.

Початок свята о 12:00. Для малечі, яка ще не досягла п'ятирічного віку, вхід на територію зоопарку безкоштовний, для дітей віком від п'яти до 14 років – 50 гривень, а для дорослих – 100 гривень.

ТВОРЧИЙ ВЕЧІР "ВІД ДУШІ ДО ДУШІ"

Катерина Яковлєва.Катерина Яковлєва. Фото: Facebook-сторінка Катерини Яковлєвої

Письменниця Катерина Яковлєва запрошує глядачів на свій творчий вечір, який відбудеться 22 жовтня у Всесвітньому клубі одеситів (Маразлієвська вулиця, 7).

"Героями моїх оповідань є всі ми, з усіма нашими пристрастями та переживаннями, болями та радощами. Моя творчість надихається вашими унікальними життями. Але є один чарівний, постійний персонаж, який, як зірка, що вказує шлях, поєднує всі наші долі – Любов! В образі Рудого Кота вона йде від рядка до рядка, від душі до душі, огортаючи кожного своєю ніжною турботою. Дуже хочу, щоб ви хоча б на один вечір з моєю допомогою звільнили свої серця та розум від щоденних нескінченних турбот і переживань, відволіклися від жорстокої сьогоднішньої дійсності", – каже автор.

Протягом вечора звучатиме музика у виконанні саксофоніста Віталія Непомнящего.

Початок заходу о 17:00.

ФОТОВИСТАВКА THE WAR IS NOT OVER YET

У Міськсаду працює виставка, присвячена журналістам.У Міськсаду працює виставка, присвячена журналістам. Фото: facebook.com/imi.org.ua

З 19 жовтня у Міськсаду щодня з 12:00 до 18:00 працює фотовиставка, присвячена журналістам, які загинули, зазнали поранень, опинилися під обстрілами, потрапили в полон або постраждали від переслідувань з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Організатори зазначають, що цей проєкт є проявом солідарності з представниками української медіасфери, які борються за правду, ризикуючи власним життям.

Виставка працюватиме включно до 24 листопада. Вхід вільний.

БЕЗКОШТОВНА ЦУКРОВА ВАТА

У суботу в ТРЦ Gagarinn Plaza можна безкоштовно поласувати солодкою ватою.У суботу в ТРЦ Gagarinn Plaza можна безкоштовно поласувати солодкою ватою. Фото ілюстративне: istockphoto.com

У суботу на першому поверсі ТРЦ Gagarinn Plaza біля магазину "Цитрус" можна безкоштовно поласувати солодкою ватою.

Пропозиція діятиме щосуботи з 14:00 до 17:00 протягом усього жовтня.

СПЕКТАКЛЬ "НЕАПОЛІТАНСЬКІ ПРИСТРАСТІ"

Вистава "Неаполітанські пристрасті".Вистава "Неаполітанські пристрасті". Фото: on.od.ua

У неділю, 23 жовтня, на сцені Одеського академічного українського музично-драматичного театру представлять створену за мотивами найкращих творів відомого італійського драматурга-комедіографа Едуардо де Філіппо виставу "Неаполітанські пристрасті".

Протягом півтори години глядачі спостерігатимуть за бурхливим життям кількох подружніх пар, які сваряться, сперечаються, втрачають і заново закохуються, і цілком можливо, що впізнають у комусь із героїв самих себе.

Початок вистави о 18:00. Вартість квитків – від 150 до 300 гривень.

ФЕСТИВАЛЬНИЙ ВІКЕНД

Відео: YouTube-канал Олександра Павліка

У рамках акції "З піснею до Перемоги" в Одесі протягом трьох днів проходитимуть концерти на підтримку ЗСУ. У програмі: Олександр Павлик, гурт "4. 5. 0" та вокалісти музичної волонтерської ініціативи "Творча сила". Орнанізаторами заходу є КП "Парки Одеси" та Одеський муніципальний театр імені Олександра Саліка. У п'ятницю, 21 жовтня, о 17:00, відбудеться концерт у Ротонді Міського саду, у суботу, 22 жовтня, о 16:00 – концерт на сцені "Мушля" у парку Шевченка, а в неділю, 23 жовтня, о 15:00 – концерт біля фонтану на Кримському бульварі. Заходи відбудуться за підтримки Департаменту культури та туризму Одеської міської ради.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах