Старий Новий рік у планетарії і концерт "Спогади про Різдво": куди піти в Одесі цими вихідними

Старий Новий рік у планетарії і концерт "Спогади про Різдво": куди піти в Одесі цими вихідними.

Старий Новий рік у планетарії і концерт "Спогади про Різдво": куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: create.vista.com

Дозвілля та їжа
13 сiчня 2023 08:06

Новорічні свята наближаються до кінця, проте попереду вихідні, зустріч Старого Нового року та низка цікавих заходів, зокрема й приурочених до цього свята.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі цієї суботи та неділі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

СТАРИЙ НОВИЙ РІК У ПАРКУ ГОРЬКОГО

У парку Горького пройде ярмарок, присвячений Старому Новому році.У парку Горького пройде ярмарок, присвячений Старому Новому році. Фото ілюстративне: istockphoto.com

Благодійний ярмарок, на якому можна буде зігрітися запашним глінтвейном, написати новорічний лист Санте і побувати у його резиденції, розташованій на головній сцені парку. "Проводжаємо все старе і зустрічаємо нове, найкраще з вірою в мир і Перемогу світла над темрявою. Зігріваємо тих, хто поруч, приєднуємося до добрих справ!" – йдеться у повідомленні організаторів заходу.

ДЕ: Парк Горького, вулиця Космонавтів, 17А

КОЛИ: 14 та 15 січня з 11:00 до 19:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

КАЗКОТЕРАПІЯ З ОЛЬГОЮ ЛІСОВИКОВОЮ

Ілюстрації з книги Ольги Бусенко "Паперовий янгол".Ілюстрації з книги Ольги Бусенко "Паперовий янгол". Фото: goodreads.com

Заняття творчої студії "Оле-Лукойє". Маленькі відвідувачі разом із казкотерапевтом та автором дитячих книг Ольгою Лісовиковою вирушать у захоплюючу подорож сторінками сучасних казок: "Паперовий ангел" Ольги Бусенко, "Країна Сніговія" Катерини Єгорушкіної та Стефана Недериці, "Фіфрики та Бубрики" Сергія Георгієва. Також діти навчаться самостійно складати кумедні казкові історії і робити янгола. Із собою малюкам потрібно взяти ножиці, папір та олівці.

ДЕ: Бібліотека імені Багрицького, вулиця Преображенська, 35А

КОЛИ: 14 січня о 13:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

СТАРИЙ НОВИЙ РІК У ПЛАНЕТАРІЇ

В Одеському планетарії відбудеться захід, присвячений Старому Новому року.В Одеському планетарії відбудеться захід, присвячений Старому Новому року. Фото: facebook.com/planetarium.odessa

Свято присвячене зустрічі Старого Нового року. У програмі заходу:

  • авторський огляд голови одеського астрономічного товариства, старшого наукового співробітника Михайла Рябова;
  • новорічна казкова подорож зоряним небом на куполі планетарію, знайомство із сузір'ями та астрономічними явищами, перегляд захоплюючих космічних 3D-фільмів (показ проводить кандидат фізико-математичних наук Володимир Ющенко);
  • екскурсія галереєю астрономічної обсерваторії та космічними експонатами;
  • екскурсія на телескопи астрономічної обсерваторії та планетарію, спостереження Марса та Юпітера (екскурсію веде науковий співробітник Володимир Комендант).

Для відвідування заходу необхідний попередній запис. Довідки та запис за телефоном: +38 098 32 87 011 (Viber). Телефонувати можна з понеділка до суботи з 09:00 до 19:00. Планетарій працює навіть під час відключення світла, оскільки має своє енергозабезпечення.

ДЕ: Одеський планетарій, вулиця Маразлієвська, 1В

КОЛИ: 14 грудня о 16:00

ВАРТІСТЬ: для дітей віком до десяти років – 70 гривень, для дорослих – 120 гривень

КОНЦЕРТ РОМАНА КАПІТОНОВА

Відео: YouTube-канал KAPITONOV

Одеський бард представить авторську програму під назвою "Падав торішній сніг". Організатори відзначають, що цей захід – відмінний варіант романтичного проведення часу з близькими людьми. Забронювати столики за депозитом можна за телефоном: +38 063 28 95 193.

ДЕ: Poncho Snack Art Bar, вулиця Грецька, 26/28

КОЛИ: 14 січня о 19:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ У ДЖАЗ-КЛУБІ ВСЕСВІТНЬОГО КЛУБУ ОДЕСИТІВ

Відео: Youtube-канал Alexey Petukhov - jazz pianist

Перша зустріч членів Всесвітнього клубу одеситів у джаз-клубі, який відкрився 25 грудня минулого року з ініціативи та під керівництвом джазового тандему Олени Шевченко та Олексія Пєтухова. У першому відділенні концерту на глядачів чекає класична та джазова музика у виконанні Олексія Пєтухова, а після фуршету у другому відділенні виступить леді-джаз Олена Шевченко. Кількість місць обмежена. Попередній запис за телефоном або у Viber за номером: +38 068 30 22 040. Благодійні внески, зібрані на зустрічі, спрямують на організацію занять, майстер-класів та концертів для дітей-переселенців та тимчасово переміщених до Одеси сімей.

ДЕ: Всесвітній клуб одеситів, вулиця Маразлієвська, 7

КОЛИ: 14 січня о 15:00

ВАРТІСТЬ: благодійний внесок від 200 гривень

СПЕКТАКЛЬ "МАЛЕНЬКИЙ ПРИНЦ"

Вистава "Маленький принц".Вистава "Маленький принц". Фото: odessa.detivgorode.ua

Вистава за мотивів однойменної казкової повісті Антуана де Сент-Екзюпері. Маленький принц подорожує різними планетами і знайомиться з їхніми мешканцями. Це історія про пізнання себе і світу, дорослішання, відкриття важливих істин і, звісно ж, про те, що ми відповідаємо за тих, кого приручили.

АДРЕСА: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 48А

КОЛИ: 14 січня о 12:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

ЯРМАРОК "ГОЛУБ МИРУ"

В Одесі відбудеться ярмарок "Голуб миру".В Одесі відбудеться ярмарок "Голуб миру". Фото ілюстративне: freepik.com

Громадська організація "Асоціація голубників – любов і голуби" запрошує всіх бажаючих прогулятися ярмарком, помилуватися голубами, а також дізнатися про різновиди цих птахів та досягнення селекції в галузі голубівництва.

ДЕ: Старокінний ринок, вулиця Раскидайлівська, 31

КОЛИ: 15 січня з 08:00 до 12:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

КОНЦЕРТ "СПОГАДИ ПРО РІЗДВО"

В Одеській Кірсі відбудеться концерт "Спогади про Різдво".В Одеській Кірсі відбудеться концерт "Спогади про Різдво". Фото ілюстративне: Марія Чекарьова/Vgorode

Вероніка Струк (партія органу) та камерний ансамбль "Одеська камерата" виконають для глядачів різдвяні хіти. Ведуча концерту – лектор-музикознавець Ельвіра Паламарчук. Запрошення на концерт можна придбати перед початком заходу або за телефоном: +38 063 50 72 964.

ДЕ: Одеська Кірха, вулиця Новосельського, 68

КОЛИ: 15 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: уточнюйте за телефоном +38 063 50 72 964

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах