Майстер-клас зі створення карти бажань та читання віршів Симоненка: куди піти в Одесі цього тижня

Майстер-клас зі створення карти бажання і читання віршів Симоненка: куди піти в Одесі цього тижня.

Майстер-клас зі створення карти бажання і читання віршів Симоненка: куди піти в Одесі цього тижня. Фото ілюстративне: freepik.com

Дозвілля та їжа
16 сiчня 2023 07:15

Період новорічних свят завершився, проте для того, щоб відпочити та цікаво провести час зовсім не обов'язково чекати на вихідні чи святкові дні, адже захоплюючі заходи відбуваються в Одесі щодня.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі на тижні з 16 по 20 січня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ЗАНЯТТЯ "ВТІЛЮЙ БАЖАННЯ"

Нейротерапевт розповість про те, як втілювати свої бажання у реальність.Нейротерапевт розповість про те, як втілювати свої бажання у реальність. Фото ілюстративне: freepik.com

Нейротерапевт Тетяна Кобець розповість, як продуктивно працювати над здійсненням своїх бажань. За східним календарем Новий рік розпочнеться лише 22 січня, адже на Сході постійної дати зустрічі цього свята немає – Новий рік там святкують в один із днів другого місяця після зимового сонцестояння. У січні час подумати над тим, які цілі потрібно здійснити найближчим часом і протягом року, тому рекомендації від нейротерапевта зараз будуть доречними. Із собою потрібно захопити вологі і сухі серветки, записник або аркуш паперу та маркери. Матеріали (маркери та кулі) можна принести з собою або замовити у Тетяни Кобець, написавши їй у Viber за номером: +38 050 18 73 397.

ДЕ: Бібліотека імені Багрицького, вулиця Преображенська, 35А

КОЛИ: 18 січня о 15:30

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

ВИСТАВА "ПОЗАШЛЮБНА ДОНЬКА ГАМЛЕТА"

Вистава "Позашлюбна донька Гамлета".Вистава "Позашлюбна донька Гамлета". Фото: ukr.rusteatr.odessa.ua

Сміходрама за мотивами п'єси японського драматурга Кокі Мітані "Позашлюбна донька Гамлета". Організатори зазначають, що протягом вистави глядачі зможуть взяти участь у створенні іскрометної комедії на власний смак. У директора театру свій погляд на сучасну драматургію, тому "Позашлюбна донька Гамлета" – це не просто спектакль, а поєдинок, який сягає абсурду у спробах розвеселити глядачів.

ДЕ: Одеський обласний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 19 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

ЛЕКЦІЯ "ВАСИЛЬ СИМОНЕНКО: ЛИЦАР НА БІЛОМУ КОНІ"

Василь Симоненко.Василь Симоненко. Фото: bigfoto.in.ua

Захід, присвячений біографії і творчості Василя Симоненка. Лектор Ірина Нечиталюк розповість про життя українського поета-"шістдесятника" і продекламує його вірші. На відвідувачів чекає затишна поетична атмосфера та багато цікавої інформації.

ДЕ: Одеська обласна універсальна наукова бібліотека імені Грушевського, вулиця Троїцька, 49/51

КОЛИ: 19 січня о 15:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

КОНЦЕРТ ВІКТОРА МАЗУРА І ДМИТРА ОЛЕШКА

Відео: YouTube-канал Антон Терехов

Концерт акустичної музики. Організатори зазначають, що цього вечора прозвучать пісні, якими ми ділилися один з одним на кухнях і співали півголосом. Знайомі хіти набудуть нового звучання у виконанні Віктора Мазура та Дмитра Олешка.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 19 січня о 19:00

ВАРТІСТЬ: донейшн від 70 гривень

БАЛЕТ "ДОН КІХОТ"

Балет "Дон Кіхот".Балет "Дон Кіхот". Фото: operahouse.od.ua

Балетна постановка за мотивами роману Мігеля де Сервантеса "Дон Кіхот". Уперше цей балет поставили в 1740 році, і відтоді до цього твору зверталося багато балетмейстерів. Одну з найкращих постановок здійснив хореограф Маріус Петипа, який зробив центральними персонажами Кітерію і Камачо. Сам Дон Кіхот та Санчо Панса у цій версії відійшли на другий план. Музику до балету написав Людвіг Мінкус.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 20 січня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 500 гривень

МАЙСТЕР-КЛАС "СТВОРЕННЯ КАРТИ БАЖАНЬ НА 2023 РІК"

В Одесі відбудеться майстер-клас зі створення карти бажань.В Одесі відбудеться майстер-клас зі створення карти бажань. Фото: pexels.com

За кілька днів до настання Нового року за східним календарем одеситам і гостям міста пропонують створити план цілей на наступний рік. Організатори стверджують, що чим більше ми думаємо про хороше, тим більше позитивних результатів бачимо наяву, тому створення карти бажань – це перший крок до зміни свого життя.

ДЕ: Олександрівський проспект, 4

КОЛИ: 20 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 280 гривень (у вартість входять: келих вина, мандарини, крекер, шоколад, проведення майстер-класу "Створи карту бажань, що працює" + ватман А2)

ВИСТАВА "ЕМІГРАНТИ"

Вистава "Емігранти".Вистава "Емігранти". Фото: concert.ua

В основі сюжету історія двох емігрантів. Один із них заробляє тим, що копає канави, другий змушений був залишити рідну країну через політичне переслідування і збирається написати книгу про життєві цінності. За збігом обставин ці несхожі люди зустрічаються у новорічну ніч і ведуть задушевну розмову.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 20 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах