Ярмарок на підтримку ЗСУ та благодійний рок-марафон: куди піти в Одесі цього тижня

Ярмарок на підтримку ЗСУ та благодійний рок-марафон: куди піти в Одесі цього тижня.

Ярмарок на підтримку ЗСУ та благодійний рок-марафон: куди піти в Одесі цього тижня. Фото: pikist.com

Дозвілля та їжа
20 лютого 2023 11:39

Для того, щоб цікаво провести час, зовсім не обов'язково чекати на вихідні, адже культурне життя в Одесі кипить навіть у будні. Наприклад, вже цього тижня в місті відбудеться концерт французької музики, виступить джазовий музикант Олексій Пєтухов та пройде ярмарок на підтримку ЗСУ.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі протягом найближчих п'яти днів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Медики одеського пологового будинку №7 проведуть ярмарок на підтримку ЗСУ.Медики одеського пологового будинку №7 проведуть ярмарок на підтримку ЗСУ. Фото: omr.gov.ua

Медики одеського пологового будинку №7 на Масляну проведуть ярмарок на підтримку ЗСУ. Кошти від продажу випічки та інших ласощів спрямують на потреби захисників України.

ДЕ: пологовий будинок №7, вулиця Космонавтів, 11/13

КОЛИ: 20 лютого з 13:00 до 14:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

РОЗБІР ФІЛЬМУ

Відео: YouTube-канал Shekky100

Перегляд та групове обговорення фільму "Заплати іншому". Це картина про кохання, про те, що станеться, якщо безкорисливо допомогти трьом людям, а ті дадуть відплатят взаємністю. Зареєструватися для участі можна за посиланням. Виручені кошти спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: адресу повідомлять через Telegram або SMS після реєстрації

КОЛИ: 20 лютого о 16:00

ВАРТІСТЬ: донат від 50 гривень

БЛАГОДІЙНИЙ МАРАФОН В MMC

Відео: YouTube-канал nektoakopyan

Благодійний рок-марафон у More Music Club. На сцену вийдуть Jillhouse, Zhirik & Polonez, Шалаєв (Postcard), Самсон (Продається сонце), O. Shalan та інші. Усі зібрані кошти спрямують на купівлю якісного прицілу із тепловізором для бійця одного із штурмових підрозділів Одеси. Модель прицілу залежатиме від суми, що вдасться зібрати. Потрібно 200 тисяч гривень. Станом на 16 лютого зібрали 76 тисяч гривень. Концерт можна буде послухати як наживо у клубі, так і на YouTube-каналі.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 21 лютого о 18:30

ВАРТІСТЬ: благодійний внесок

ВИСТАВА "ХТО КОГО ХОЧЕ..."

Вистава "Хто кого хоче..."Вистава "Хто кого хоче..." Фото: artkvadrat.com

Вистава від театру "Чорний квадрат". Це історія про невипадкові зустрічі, їх дивовижні продовження і про охололі почуття, які вимагають радикальних змін. Вистава етюдна, яскрава, одночасно смішна і лірічна. Частину коштів від продажу квитків перерахують на медичні потреби ЗСУ та у Благодійний фонд для підтримки внутрішньо переміщених осіб. Вистава розрахована на глядачів віком від 18 років.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 21 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 гривень

КОНЦЕРТ LE VOYAGE EN FRANCE

В Одесі відбудеться концерт французької музики.В Одесі відбудеться концерт французької музики. Фото ілюстративне: depositphotos.com

Лауреати міжнародних конкурсів Олена Грищук (сопрано), Людмила Третяк (сопрано), Костянтин Величко (баритон), Анастасія Северюхіна (концертмейстер), ансамбль "Мозаїка" та заслужена артистка України Діана Гульцова (фортепіано) виконають старовинну та сучасну французьку музику. Ведуча концерту – лектор-музикознавець Ельвіра Паламарчук.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 21 лютого о 17:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ ІЗ ПИСЬМЕННИЦЕЮ СВІТЛАНОЮ ДОНСЬКОЮ

В Одесі відбудеться зустріч із автором книги "Ша! Чутки ходять за Одесу..."В Одесі відбудеться зустріч із автором книги "Ша! Чутки ходять за Одесу..." Фото: violity.com

Творча зустріч із поетесою, письменницею, членом Пушкінської премії при Будинку Вчених та автором книги "Ша! Чутки ходять за Одесу..." Світланою Донський. У літературно-музичній програмі візьмуть участь: співачка-лауреат конкурсу "Мадам Одеса-2006" Тетяна Іванова, юна одеситка Маша Труфкіна, співак та артист оригінального жанру Сергій Шмаков, поет та актор Сергій Подтинченко, співак, композитор, поет-пісняр, академік італійської вокальної школи Дмитро Іспеков, а також лауреат міжнародного джазового фестивалю Одеси, VI премії Юрія Кузнєцова та VI національної премії "Діти гордість України" 2021 року у номінації "інструментальний жанр" Віталій Непомнящий. Ведучий заходу – студент академії акторської майстерності "Квадрат" Ігнат Співак.

Благодійні внески, зібрані на зустрічі, використають для організації занять, майстер-класів та концертів для дітей-переселенців та тимчасово переміщених до Одеси сімей.

ДЕ: Всесвітній клуб одеситів, вулиця Маразлієвська, 7

КОЛИ: 22 лютого о 16:00

ВАРТІСТЬ: за бажанням благодійний внесок

ХУДОЖНИЙ ПРОЄКТ "УКРАЇНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ"

З нагоди роковин повномасштабної війни в Одесі організували мистецький проєкт "Україна починається з тебе".З нагоди роковин повномасштабної війни в Одесі організували мистецький проєкт "Україна починається з тебе". Фото: Facebook-сторінка Одеського літературного музею

Захід, присвячений роковинам героїчного протистояння українського народу загарбникам. У програмі: міжнародна дитяча виставка "Діти малюють Перемогу", виставка до 125-річчя Володимира Сосюри "Я – син моєї трагічної, прекрасної нації", літературно-музичний етюд на одну дію від акторів Одеського театру юного глядача "А ми нашу червону калину піднімемо!"

ДЕ: Одеський літературний музей, вулиця Ланжеронівська, 2

КОЛИ: 22 лютого о 12:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

КОНЦЕРТ JAZZ SPIRIT OF LOVE

Відео: YouTube-канал Alexey Petukhov - jazz pianist

Сольна програма фортепіанних імпровізацій Олексія Пєтухова – маестро, який входить до ТОП-10 джазових музикантів України, продюсера, піаніста, композитора та диригента. Цього вечора музикант представить нову авторську програму, що складається з джазових інтерпретацій відомих мелодій.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 22 лютого о 18:30

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ ПОЖЕЖНИЙ КРАН

Відео: YouTube-канал GreenJek channel

Спеціально до роковин незламності гурт Пожежний кран приготував великий сольний концерт. Музиканти вийдуть на сцену у розширеному складі, щоб виконати свої найкращі хіти та презентувати нові пісні.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 23 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ: донат від 70 гривень на потреби ЗСУ

ВИСТАВА "ОДЕСЬКИЙ ПІДКИДЬОК"

Відео: YouTube-канал Георгій Делієв

Самотній 70-річний художник сер Пінхаус пристрасно мріє про онуків. Для здійснення цієї мрії потрібен дорослий син, а дітей у старого немає, зате у нього є винахідливі друзі з Будинку малюка. Саме вони знайомлять старого з 50-річним кочегаром Аркашею, який нещодавно звільнився з колонії, та заявляють, що цей тип цілком підійде на роль сина. Що з цієї витівки вийшло, глядачі зможуть дізнатися вже цього четверга. Вистава весела, трохи сумна і вже точно воістину одеська, адже хто якщо не одесити, здатні здивувати своєю винахідливістю, іскрометним гумором та оригінальними поглядами на життя.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 23 лютого з 18:00 до 20:00

ВАРТІСТЬ: від 180 до 350 гривень (квитки можна придбати в день вистави у касі театру Маски; каса працює з 15:00)

ВИСТАВА "УКРАДЕНЕ ЩАСТЯ"

Вистава "Украдене щастя".Вистава "Украдене щастя". Фото: odessa.internet-bilet.ua

Містична драма-колаж за мотивами п'єси Івана Франка. Ганні ніколи не давали права вибору. Усе її життя складалося з домашньої роботи, нелюбимого чоловіка Миколи та душевного болю. Як зміниться життя героїні після повернення її коханого Михайла, якого вона вважала загиблим? Чи знайде Ганна шлях до внутрішньої свободи? Чи зможе зрозуміти, хто вкрав її щастя? Відповіді на ці питання глядачі отримають, подивившись виставу "Украдене щастя".

ДЕ: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 46/48

КОЛИ: 23 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

ЛЕСИНІ ЧИТАННЯ

В Одесі відбудеться захід, присвячений Дню народження Лесі Українки.В Одесі відбудеться захід, присвячений Дню народження Лесі Українки. Фото: muzey-dokm.pp.ua

Читання, присвячені Дню народження Лесі Українки. Модератор заходу – Ірина Нечиталюк. Вхід вільний.

ДЕ: Одеська обласна універсальна наукова бібліотека імені Михайла Грушевського, вулиця Троїцька, 49/51

КОЛИ: 24 лютого о 15:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах