Концерти духового оркестру і Степана Гігі: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними

Концерти духового оркестру і Степана Гіги: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідні.

Концерти духового оркестру і Степана Гіги: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідні. Фото: pravda.volyn.ua

Дозвілля та їжа
23 березня 2023 08:00

Вже цієї п'ятниці в Одесі виступить стендап-комік Слава Бу, а найближчими вихідними в нашому місті відбудеться концерт Степана Гіги та благодійний концерт духового оркестру.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі в найближчі три дні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ КЛАСИЧНОЇ МУЗИКИ

В Одесі відбудеться концерт класичної музикиВ Одесі відбудеться концерт класичної музики Фото: concert.ua

Концерт Національного одеського філармонічного оркестру. У програмі музика Шопена (Концерт №1 для фортепіано з оркестром мі-мінор) та Мендельсона (Симфонія №4 "Італійська" ля-мажор). У ролі солістки оркестру виступить лауреатка численних міжнародних конкурсів Марія Клименко, а за диригентським пультом цього вечора буде український оперний та симфонічний диригент, народний артист України Мирон Юсипович.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 24 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 500 гривень

КОНЦЕРТ VIRGIN CALL

Відео: YouTube-канал Virgin Call

Великий сольний виступ одеських інді-рокерів Virgin Call. Організатори зазначають, що на глядачів чекає незабутня атмосфера живого виступу, гітари, барабани, англомовні пісні та масштабна програма. Також на сцену цього вечора вийде MZLV – новий український англомовний рок-гурт, для якого цей виступ стане одним із перших в Україні. Частину виручених коштів перерахують на потреби ЗСУ.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 24 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень – за одну особу, 200 гривень – за двох.

КОНЦЕРТ РОБЕРТА ЛАЙТХАУЗА

Відео: YouTube-канал vikingshipper

В Одесі виступить Роберт Лайтхауз – людина-оркестр, який народився у Швеції та проживає в США. Музична кар'єра Роберта Лайтхауза триває понад сорок років, вісім з яких він провів у паломництві по Дельті Міссісіпі – регіону, що називається "місцем народження блюзу". Під час попередніх поїздок Україною Роберт став гостем двох міжнародних київських фестивалів блюзу із серії Kyiv Blues Fest та відвідав з концертами велику кількість міст нашої країни. У рамках нового туру людина-оркестр планує зібрати кошти на підтримку ЗСУ.

ДЕ: арт-клуб "Музей", Старобазарний сквер, 5

КОЛИ: 24 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень, попередній продаж – 200 гривень

ЛІТЕРАТУРНО-МУЗИЧНА ЗУСТРІЧ З НАГОДИ 109-РІЧЧЯ ЮРІЯ ТРУСОВА

Юрій Трусов.Юрій Трусов. Фото: porto-fr.odessa.ua

На честь 109-річчя від Дня народження талановитого письменника, поета та одесита Юрія Трусова в Одесі відбудеться присвячений йому вечір пам'яті. Творча спадщина Юрія Трусова складається із семи романів, трьох книг повістей та оповідань, чотирьох збірок віршів та безлічі статей у періодичних виданнях, проте найбільшу популярність йому принесла трилогія "Хаджибей". На вечорі пам'яті пролунають вірші і уривки з творів письменника, а також спогади та рецензії одеських письменників, поетів та публіцистів.

У літературно-музичній зустрічі з нагоди 109-річчя Юрія Трусова візьмуть участь:

  • поет Ігор Потоцький, який присвятив Юрію Трусову свою книгу "Фантазії про Юрія Трусова";
  • майстер художнього слова, солістка Філармонії, лауреат Літературних премій імені Белли Ахмадуліної та Костянтина Паустовського Олена Куклова;
  • майстер художнього слова, лауреат Літературних премій імені Івана Рядченка та Костянтина Паустовського Світлана Лукіна;
  • голова Одеської обласної організації Національної спілки письменників України, письменник Сергій Дмитрієв;
  • голова Одеської обласної організації Національної спілки журналістів України, поет Юрій Работін;
  • поет, письменник, художник, член Спілки письменників України, Національної спілки журналістів України, Спілки мариністів Одеси Олег Дрямин;
  • письменник, член Національної спілки журналістів України Олександр Сурілов;
  • член Всесвітнього клубу одеситів, співак Олексій Семенищев (вокал, гітара);
  • родичі, добрі друзі та шанувальники таланту знаменитого одеського письменника.

ДЕ: Всесвітній клуб одеситів, вулиця Маразлієвська, 7

КОЛИ: 24 березня о 16:00

ВАРТІСТЬ: благодійний внесок від 200 гривень

СТЕНДАП ВІД СЛАВИ БУ

Відео: YouTube-канал Слава Бу

У рамках стендап-туру "Чесний" гуморист, учасник "Розсміши коміка" та проектів LakLabel, комік StandUp Art House Kyiv Слава Бу виступить в Одесі. Організатори зазначають, що це буде вечір відвертих історій, у яких кожен із глядачів знайде себе та щиро посміється.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 24 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 450 гривень

ВЕЧІР ПІСЕНЬ ВАЛЕНТИНА СТРИКАЛА

Відео: YouTube-канал Rodin N/Radionika

Кібер-бард Коля Родін виконає пісні Валентина Стрикала. "Ця весняна субота – ідеальний вечір, щоб плакати та співати" Ялта. Парус"", – заявляють організатори. Частину зібраних коштів спрямують на боротьбу із російськими окупантами.

ДЕ: арт-клуб "Музей", Старобазарний сквер, 5

КОЛИ: 25 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень, попередній продаж – 200 гривень

ЕКСКУРСІЯ ПРИВОЗОМ

В Одесі відбудеться екскурсія Привозом.В Одесі відбудеться екскурсія Привозом. Фото ілюстративне: tripadvisor

Одеситів та гостей міста запрошують на прогулянку найвідомішим одеським ринком, з якого, якщо цитувати приказку, починається Одеса. Одесити кажуть: "Після відвідування Привозу вам буде добре чи дуже добре, залежно від того, як торгуєтесь". Втім, Привоз – це місце, яке варто відвідати не тільки для того, щоб зробити покупки, але й для того, щоб послухати анекдоти, підняти настрій і зарядитися позитивними емоціями. Забронювати місце для участі в екскурсії можна за номером: +38 050 46 24 199.

ДЕ: ринок Привоз, вулиця Привозна, 14

КОЛИ: 25 березня о 10:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ SPIRIT OF MUSIC

Відео: YouTube-канал Театр ОМТДМ

Духовий оркестр Municipal concert band під керівництвом диригентів Володимира Гітіна та Максиміліана Марії Джаннетті виконають шедеври класичної музики. Частину зібраних коштів направлять на допомогу ЗСУ та заходи з підтримки будівлі Кирхи. Дізнатися більше про цей захід можна за телефоном: +38 063 50 72 964.

ДЕ: Кірха, вулиця Новосельського, 68

КОЛИ: 26 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень, для переселенців та пенсіонерів – 100 гривень

БЛАГОДІЙНИЙ ВЕЧІР ВАЛЕРІЯ ХАЇТА

Відео: YouTube-канал Одеса – Культурна столиця

Легенда старого КВК, один із засновників "Гуморини", автор комедій та одеських капусників, імпровізатор, шоумен, письменник, поет та есеїст Валерій Хаїт запрошує всіх на свій творчий вечір, мета якого зібрати кошти на допомогу бійцям територіальної оборони. Програма вечора називається "Про що захочете". Глядачі зможуть поспілкуватися з автором та поставити йому запитання.

ДЕ: Всесвітній клуб одеситів, вулиця Маразлієвська, 7

КОЛИ: 25 березня о 16:00

ВАРТІСТЬ: благодійний внесок від 100 гривень

ВЕЧІР ГІТАРНОЇ МУЗИКИ

Відео: YouTube-канал Dmitry Zemsky

Концерт гітарної музики бароко, романтизму та модерну. На сцену вийдуть Дмитро Земський (гітара-бароко), Михайло Ксіда (рекордер), Артем Кісілевський (перкусія), Володимир Гусайлов (електроніка), а також струнний квартет: Наталія Мазепа (скрипка), Дарія Болдирева (скрипка), Софія Орловська (альт ) та Артем Колуцький (віолончель).

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 25 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

90'S PARTY

В Одесі відбудеться вечірка у стилі 90-х.В Одесі відбудеться вечірка у стилі 90-х. Фото ілюстративне: 4party.ua

Вечірка у стилі 90-х років. На відвідувачів чекають конкурси від організаторів, призи, коктейлі за авторськими рецептами та перевірені часом хіти. Також протягом тижня після вечірки можна буде одержати фото, які зробить на згадку фотограф. Забронювати стіл можна за телефоном: +38 093 79 79 790.

ДЕ: Garage 79, Люстдорфська дорога, 96

КОЛИ: 25 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: вхід безкоштовний, але тільки по броні

ДЖАЗОВИЙ ВЕЧІР

Відео: YouTube-канал Svyatoslav Lementaryov

Вокалістка Олена Гогохія та піаніст Святослав Лементарьов виконають найкращі джазові мелодії та пісні. Захід проходитиме у барі, тому глядачі зможуть насолодитися не лише музикою, а й смачними коктейлями.

ДЕ: Poncho Snack Art Bar, вулиця Грецька, 26/28

КОЛИ: 26 березня о 19:30

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

АРТ-ЗУСТРІЧ "ЕНДІ ВОРГОЛ"

В Одесі пройде арт-зустріч, присвячена Енді Ворголу.В Одесі пройде арт-зустріч, присвячена Енді Ворголу. Фото: veryimportantlot.com

Захід присвячений американському художнику Енді Ворголу. За все життя Енді Воргол намалював лише кілька картин, натомість зробив популярними колажі та трафарети, а також став найвідомішим рекламістом Нью-Йорка. У чому полягає феномен популярності Енді Воргола? Щоб дізнатись відповідь на це питання, потрібно прийти на арт-зустріч. У вартість лекції входить гарячий напій. Забронювати місце можна за телефоном +38 063 45 91 883 (Viber, Telegram).

ДЕ: Frapolli 21, вулиця Троїцька, 34

КОЛИ: 26 березня о 15:00

ВАРТІСТЬ: 300 гривень

ПОКАЗ ФІЛЬМУ "8 ЖІНОК"

Відео: YouTube-канал Seven Journals

Кіноклуб "Артхаус Клуб" запускає серію камерних показів в атмосфері затишної одеської кав'ярні. Першим у рамках циклу Classic покажуть культову стрічку Франсуа Озона "8 жінок".

Даний фільм – це одночасно детективна історія, комедія-нуар та водевіль. Напередодні Різдва вісім жінок збираються у самотньому маєтку, проте святкування доводиться скасувати, оскільки господаря знаходять мертвим. Тепер восьмом жінкам, серед яких дружина вбитого, його стара сестра, своячка, дві дочки, теща, покоївка та куховарка, з'ясують, хто ж із них убивця...

Показ супроводжуватиметься вступною розповіддю про фільм, а після перегляду всі охочі зможуть залишитись у кафе, щоб поговорити про кіно.

ДЕ: Salute, провулок Віце-адмірала Жукова, 3/7, ріг Дерибасівської

КОЛИ: 26 березня о 18:30

ВАРТІСТЬ: уточнюйте в Direct

КОНЦЕРТ СТЕПАНА ГІГИ

Відео: YouTube-канал Степан Гіга

Степан Гіга виконає в Одесі хіти, на яких виросло не одне покоління: "Цей сон", "Яворина", "Золото Карпат" та інші. У 1998 році Степан Гіга став заслуженим артистом України, а у 2002 році йому присвоїли звання народного артиста України.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 26 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 840 гривень

ВИСТАВА "УЕНЗДЕЙ"

Вистава "Уенздей".Вистава "Уенздей". Фото ілюстративне: tk.ua

Вистава-фентезі для дітей та дорослих. На глядачів чекає зустріч із дуже розумною дівчинкою Уенздей Аддамс, яка відправиться в академію Nevermore і розгадуватиме моторошні таємниці минулого. Організатори зазначають, що яскраві декорації та костюми у поєднанні з проникливою грою акторів подарують глядачам незабутні емоції, які запам'ятаються надовго.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 26 березня о 13:30

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах