Де в Одесі можна поплавати: огляд басейнів

Де в Одесі можна поплавати: огляд басейнів.

Де в Одесі можна поплавати: огляд басейнів. Фото: facebook.com/formula.wellness

Дозвілля та їжа
05 квiтня 2023 17:51

Заняття плаванням сприяють зміцненню здоров'я та відновленню організму після травм, позитивно впливають на серцево-судинну систему, допомагають запобігти застійним явищам у легенях, а також є ефективним способом боротьби із зайвими кілограмами.

Vgorode дізнався, де в Одесі можна сходити в басейн і скільки коштує разове відвідування або абонемент.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

БАСЕЙН В "АКАДЕМІЇ СПОРТУ"

Басейн в "Академії спорту".Басейн в "Академії спорту". Фото: facebook.com/academy.of.sports.odessa

На території цього спортивного комплексу є басейн довжиною 25 метрів та двометрової глибини. По всьому периметру басейну та в роздягальнях встановлені підлоги з підігрівом. Воду в басейні очищають комбінованим методом, тобто за допомогою ламп фотокаталетичного очищення та гіпохлориту натрію. Температура води у басейні постійно тримається на рівні 27-28°C, а у приміщенні – 29-30°C. Для відвідування басейну необхідно мати при собі плавки або купальник, шапочку, окуляри, засоби для миття в душі, змінне взуття, капці для душу, рушник та довідку від педіатра.

Адреса: спорткомплекс "Академія спорту", Дальницьке шосе, 2

Ціни: вільне відвідування (разове заняття): соціальний абонемент – 80 гривень, дорослий – 120 гривень, сімейний 1+1 (один дорослий та одна дитина до 14 років) – 200 гривень, сімейний 1+2 (один дорослий та дві дитини до 14 років) – 250 гривень, сімейний 2+1 (два дорослих та одна дитина до 14 років) – 280 гривень, сімейний 2+2 (два дорослих та дві дитини до 14 років) – 320 гривень; дитячі групи (разове заняття): соціальний басейн (45 хвилин) – 80 гривень, басейн (45 хвилин) – 100 гривень, соціальний басейн + сухе тренування (45 хвилин) – 120 гривень, басейн + сухе тренування (45 хвилин + 45 хвилин) – 150 гривень, персональне заняття – 250 гривень, персональне заняття з тренером у воді – 320 гривень

Контакти: +38 048 70 53 388, сайт, Facebook, Instagram

БАСЕЙН У СПА-ЦЕНТРІ "ФОРМУЛА"

Басейн у спа-центрі "Формула".Басейн у спа-центрі "Формула". Фото: facebook.com/formula.wellness

У басейні довжиною 25 метрів і шириною десять метрів встановлена сольова система очищення води і постійно підтримується комфортна для плавання температура +29°C. Заняття, за допомогою яких можна не тільки покращити фізичну форму, але й позбавитися болю у спині та суглобах, проводять професійні інструктори з плавання.

Адреса: Fitness & Wellness центр "Формула", провулок Чайковського, 12

Ціни: гостьовий візит на день (фітнес + басейн) коштує 600 гривень, також можна придбати абонемент Gold або Premium на рік (Gold коштує від 12 500 гривень, а Premium – від 14 000 гривень), до якого входить не лише відвідування басейну, але й інші послуги, зокрема аквааеробіка, турецька лазня та фінська сауна

Контакти: +38 048 71 00 301, сайт, Facebook, Instagram

БАСЕЙН У ЦЕНТРІ КРАСИ ТА ЗДОРОВ'Я ARK SPA PALACE

Басейн в Ark SPA Palace.Басейн в Ark SPA Palace. Фото: facebook.com/ArkSpaPalace

У великому 25-метровому басейні в центрі краси та здоров'я Ark SPA Palace використовується підігрів води та безпечні для людини дезінфектори, які не впливають на стан шкіри та волосся.

"Ми дотримуємося всіх санітарних норм: якісно очищаємо воду, уважно дезінфікуємо стіни та інші поверхні. Температура води у басейні підтримується на комфортному для тіла рівні", – йдеться в описі на сайті фітнес-клубу.

Адреса: Ark SPA Palace, вулиця Генуезька, 1А

Ціни: персональне тренування для дорослих – 600 гривень (за умови наявності клубної картки – 500 гривень), також відвідування басейну включено до кожного SPA-візиту (ранковий – 650 гривень, денний – 900 гривень, на цілий день – 1 350 гривень, дитячий – 400 гривень, дитячий для членів клубу – 350 гривень, візит вихідного дня – 1 450 гривень, дитячий у вихідні дні – 550 гривень, дитячий для членів клубу у вихідні дні – 450 гривень)

Контакти: +38 048 23 28 328, сайт, Facebook, Instagram

БАСЕЙН У СПОРТИВНОМУ КЛУБІ FITNESS STADIUM

Басейн у спортивному клубі Fitness Stadium.Басейн у спортивному клубі Fitness Stadium. Фото: facebook.com/fitnessstadium.club

У 25-метровому басейні проводяться заняття з аквааеробіки. Крім того, є можливість персонального тренінгу як для дорослих, так і для дітей. Показово, що на час проведення занять з аквааеробіки басейн перетворюється на майданчик для вечірки із заводною музикою та світловим шоу. Також в аквазоні спортивного клубу є хамам, лазня та бар-ресторан.

Адреса: стадіон "Чорноморець" вул. Маразлієвська, 1

Ціни: гостьовий візит – 700 гривень, заняття аквааеробікою – 1 400 гривень (вісім занять) та 1 700 гривень (12 занять), абонемент на місяць – 2 800 гривень, абонемент на три місяці – 7 560 гривень, абонемент на півроку – 14 280 гривень

Контакти: +38 048 70 17 272, сайт, Facebook, Instagram

БАСЕЙН У СПА-КОМПЛЕКСІ AQUA PARADISE

Відео: facebook.com/AquaParadiseSovinyon

У басейні довжиною 25 метрів і глибиною 2,5 метра є чотири плавальні доріжки і постійно підтримується комфортна як для дітей віком від одного року, так і для людей похилого віку температура води +28 С. Також у басейні розташовані акватренажери та водоспад, що виконує функцію водного масажу.

Адреса: спа-центр Aqua Paradise, житловий масив "Совіньйон", провулок Южносанаторний, 2

Ціни: басейн на весь день – 400 гривень, басейн + римська лазня + інфрачервона сауна на весь день – 750 гривень (по понеділках, вівторках та середам – 500 гривень)

Контакти: +38 063 69 21 699, сайт, Facebook, Instagram

Раніше Vgorode розповідав про те, які Wellness & Spa центри є в Одесі та які послуги вони пропонують.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах