Відпочиваємо з дітьми: які парки розваг є в Одесі та Одеській області

Відпочиваємо з дітьми: які парки розваг є в Одесі та Одеській області.

Відпочиваємо з дітьми: які парки розваг є в Одесі та Одеській області. Фото: new-vasyuki.com.ua

Дозвілля та їжа
10 травня 2023 19:37

Як правило, діти не люблять сидіти на одному місці: їм постійно хочеться стрибати, бігати, грати – загалом давати якийсь вихід своєї енергії та цікаво проводити час.

Батьки не завжди вистачає винахідливості, щоб розважати своїх малюків вдома, тому Vgorode дізнався, де в Одесі та Одеській області можна відпочити та розважитися разом з дітьми.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

FLY KIDS

Розважальний комплекс Fly Kids.Розважальний комплекс Fly Kids. Фото: flykids.ua

Мережа сімейних розважальних комплексів Fly Kids – це місце з десятками атракціонів, дитячими майстер-класами, цікавою анімацією, смачною кухнею та яскравими шоу-програмами для драйвових дитячих Днів народження.

Одночасно сплативши вхідний квиток, відвідувачі отримують все необхідне для веселого дозвілля всієї родини. У дитячому розважальному центрі Fly Kids кожен гість від малюка до підлітка знайде собі розвагу до смаку. Наприклад, тут є:

  • величезна батутна арена;
  • поролонова яма;
  • сухий басейн із кульками;
  • скеледром та тарзанка;
  • дитячий лабіринт;
  • ігрова кімната з іграшками;
  • настільні ігри.

Для створення дитячого свята тут можна замовити:

  • тематичну кімнату із улюбленими героями;
  • аніматорів чи шоу-програму;
  • торт та фірмові привітання на сцені комплексу;
  • піньяту або шар-сюрприз;
  • прикраси та смачний банкет.

ДЕ: ТРЦ "Рів'єра", Південна дорога, 101 та ТРЦ "Острів", вулиця Новощепний Ряд, 2. Також планується відкриття розважального комплексу в ТРЦ "Сім'я" за адресою вулиця Семена Палія, 93А.

ЧАС РОБОТИ: у ТРЦ "Рів'єра" – щодня з 10:00 до 21:00; у ТРЦ "Острів" – у понеділок з 12:00 до 20:45, у решту днів з 10:00 до 20:45.

ЦІНИ: ТРЦ "Рів'єра": у вихідні – 310 гривень, у будні – 240 гривень, батькам – 10 гривень, дітям до року – безкоштовно, подарункова карта – 320 гривень; ТРЦ "Острів": у вихідні – 380 гривень, у будні – 310 гривень, батькам – 10 гривень, дітям до року – безкоштовно, подарункова карта – 390 гривень.

КОНТАКТИ: +38 068 02 92 929, сайт, Facebook, Instagram

"КРАЇНА МРІЙ"

Дитячий розважальний комплекс "Країна мрій".Дитячий розважальний комплекс "Країна мрій". Фото: facebook.com/krainamriy.fun

Один із наймасштабніших дитячих розважальних комплексів. Для маленьких гостей тут відкрито понад 15 зон атракціонів, є батутна сцена, лазертаг, лабіринт, ніндзя-парк, тюбінг, інтерактиви, безкоштовні майстер-класи, різноманітні анімації та інші розваги. Також відвідувачам доступні послуги няні, зона професій, аквагрим, творча майстерня, кімната матері та дитини, вбиральня, Wi-fi та сімейний ресторан з тематичними банкетними кімнатами.

ДЕ: ТРЦ "Меркурій", вулиця Семена Палія, 99В та ЖМ "Совіньйон", село Лиманка, вулиця Зоряна, 46

ЧАС РОБОТИ: у понеділок з 12:00 до 21:00, з вівторка по неділю з 10:00 до 21:00

ЦІНИ: у ТРЦ "Меркурій": у вихідні та святкові дні багаторазовий вхід протягом дня – 310 гривень, дитячий квиток (вхід по буднях протягом дня) – 240 гривень, дитячий квиток (вхід по буднях до 12:00 та після 19:30) – 150 гривень, переселенцям одноразовий вхід з вівторка до п'ятниці до 12:00 – безкоштовно; у ЖМ "Совіньйон": у вихідні та святкові дні багаторазовий вхід протягом дня – 330 гривень, дитячий квиток (вхід по буднях протягом дня) – 250 гривень, дитячий квиток (вхід по буднях до 12:00 та після 19:30) – 150 гривень, переселенцям одноразовий вхід із вівторка до п'ятниці до 12:00 – безкоштовно. Для військовослужбовців ЗСУ, ТРО, УБД, Нацгвардії та їхніх дітей, інвалідів війни, іменинників у День народження, дітей молодше півтора року, дітей з інвалідністю та третіх дітей у сім'ї по буднях при пред'явленні посвідчення встановленого зразка діє безкоштовний вхід.

КОНТАКТИ: +38 096 71 79 306, +38 096 71 79 372 – ТРЦ "Меркурій", +38 097 170 92 33, +38 097 17 09 239 – ЖМ "Совіньйон", сайт, Facebook, Instagram

"ІГРОЛЕНД"

Розважальний центр "Ігроленд".Розважальний центр "Ігроленд". Фото: facebook.com/IGROLAND

Перша мережа дитячих розважальних центрів України. "Ігроленд" працює вже 17 років. Тут є розваги на будь-який смак та вік, а також можна відсвяткувати будь-яке свято.

З атракціонів тут, наприклад, є:

  • батутна арена з лабіринтом – місце, де можна пострибати на батутах, поблукати великим лабіринтом, взяти участь у змаганнях з міні-футболу і гонках на толокарах, пограти в пісочниці, покататися на каруселі і цікаво провести час за будівництвом замків з конструктора;
  • дитячий майданчик з міні-лабіринтом, будиночком, гірками, басейном із кульками та іншими іграшками;
  • більше ста різних ігрових автоматів із призовими квитками, іграшками та відео-іграми;
  • міні-боулінг.

ДЕ: ТРЦ City Center, проспект Небесної Сотні, 2

ЧАС РОБОТИ: щодня з 10:00 до 20:00

ЦІНИ: батутна арена у будні дні – 70 гривень, у вихідні – 100 гривень; гральні автомати – 25 гривень; жетонні ігри – від 80 до 600 гривень; міні-боулінг – 70 гривень. При оформленні карти Мега-плей відвідувачу доступні розваги з економією 40%, а карта Мега-плей XL дозволить заощадити до 52%.

КОНТАКТИ: +38 067 120 94 56, сайт, Facebook, Instagram

ПАРК РОЗВАГ "НЬЮ-ВАСЮКИ"

Парк розваг "Нью-Васюки".Парк розваг "Нью-Васюки". Фото: new-vasyuki.com.ua

За кілька кілометрів від Одеси, біля селища міського типу Великодолинське Одеської області, знаходиться острівець етнокультурної спадщини. В етнопарку "Нью-Васюки" представлені різні види відпочинку та розваг для всієї родини.

Наприклад, тут є "Страусиний двір", де можна погодувати страусів, а також, якщо пощастить, побачити їх унікальні танці. Крім того, в етнопарку можна придбати різні товари та сувеніри, такі як страусине яйце або різні вироби зі шкіри, шкаралупи та пір'я, відправитися в ремісниче село, щоб навчитися майструвати своїми руками корисні речі, перекусити у ресторані-музеї, відвідати екоферму та весело провести час на атракціонах.

ДЕ: село Молодіжне, Великодолинська дорога, 11

ЧАС РОБОТИ: щодня з 09:00 до 20:00

ЦІНИ: вхідний квиток – 250 гривень, дитячий квиток (для дітей з шести до чотирнадцяти років) – 200 гривень, вхід для дітей до шести років та дорослих віком від 70 років – безкоштовно

КОНТАКТИ: +38 097 20 22 001, сайт, Facebook, Instagram

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах