Концерт NK та Jazz for Ukraine: куди піти в Одесі цього тижня

Концерт NK та Jazz for Ukraine: куди піти в Одесі цього тижня.

Концерт NK та Jazz for Ukraine: куди піти в Одесі цього тижня. Фото: showbiz.24tv.ua

Дозвілля та їжа
07 травня 2023 08:11

Вже цього тижня в Одесі виступить Настя Каменських, пройдуть цікаві лекції та відбудеться благодійний джазовий концерт.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті протягом найближчих п'яти днів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ЕКСКУРСІЯ "КАТАКОМБИ АБО ТАЄМНИЦІ ПІДЗЕМНОЇ ОДЕСИ"

В Одесі пройде екскурсія катакомбами.В Одесі пройде екскурсія катакомбами. Фото: facebook.com/mesto.vstrechi.Odessa

Прогулянка підземними закутками Одеси, що ведуть від центру міста до Молдаванки. Катакомби Одеси – це ціле підземне місто, яке складається з проспектів, вулиць, площ, глухих кутів та провулків. За даними фахівців, загальна протяжність міських катакомб складає понад 2,5 тисячі кілометрів.

Під час екскурсії відвідувачі побачать цікаві артефакти, пов'язані з тими чи іншими історичними подіями, помилуються Карстовими печерами з підземними озерами, водоспадом та палеонтологічними знахідками, а також влаштують привал, поп'ють чаю з бубликами та зроблять фото на згадку.

Зареєструватись для участі можна за телефонами +38 063 17 11 844 (Viber, Telegram, WhatsApp), +38 066 83 59 717.

ДЕ: уточнюйте за телефонами +38 063 17 11 844 (Viber, Telegram, WhatsApp), +38 066 83 59 717

КОЛИ: з 8 по 12 травня о 14:00

ВАРТІСТЬ: для дорослих – 300 гривень, для дітей віком від семи до п'ятнадцяти років –200 гривень, для дітей до семи років – безкоштовно

ВІДКРИТТЯ ФОТОВИСТАВКИ

В Одесі відкриють фотовиставку Лариси КавєріноїВ Одесі відкриють фотовиставку Лариси Кавєріної Фото: Facebook-сторінка Лариси Кавєріної

В Одесі відбудеться відкриття фотовиставки "Калейдоскоп миттєвостей під назвою життя" Лариси Кавєріної.

"Все наше життя складається з миттєвостей, які вже ніколи не зможуть повторитися. Фотовиставка "Калейдоскоп миттєвостей під назвою життя" – це можливість поділитися цією миттю, дати глядачеві відчути в собі радість упізнавання подібних відчуттів. Мені як фотографу подобається знімати так, щоб у кадрі був сюжет, відчуття настрою, гра світла та тіні. Фотографія для мене – це ковток свіжого повітря”, – каже фотограф.

Лариса Кавєріна з 2016 року є членом Одеського клубу фотографів "Фотон-2". Її знімки відзначали дипломами на конкурсах "LifePressFoto", "Театр у фотооб'єктиві", "Мінімалізм – артфото", "Street art photo", "Кубок Рівного по фото", "Місто біля моря", "Знімок року" та на Міжнародній виставці "Кінь у фотографії", яка проходила у столиці Литви Вільнюсі.

ДЕ: Бібліотека імені Едуарда Багрицького, вулиця Преображенська, 35А

КОЛИ: 10 травня о 16:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

ЛЕКЦІЯ "УКРАЇНСЬКІ ТРАДИЦІЇ 18+: ВІД КОХАННЯ ДО ШЛЮБУ"

В Одесі пройде лекція про українську культуру стосунків до шлюбу.В Одесі пройде лекція про українську культуру стосунків до шлюбу. Фото: facebook.com/guidewithyou

Лектор – кандидат історичних наук Олена Уварова розповість про таємниці української традиційної культури. Зокрема, глядачі дізнаються, як проходило спілкування молоді на вечорницях до шлюбу, чи могла свататися дівчина, як використовували любовну магію, як складали шлюбні угоди, яка дівчина вважалася "чесною", як розподіляли гендерні функції та ролі у весільних ритуалах, у чому полягав драматизм традиційного весілля і яким було життя молодят після шлюбу. Записатися на лекцію можна у Viber або Telegram за номером +38 063 45 91 883.

ДЕ: Готель Frapolli 21, вулиця Троїцька, 34

КОЛИ: 11 травня о 18:30

ВАРТІСТЬ: 300 гривень (лекція + келих вина)

КОНЦЕРТ ГРУП ЗАІР І DELUSION INSIDE

Відео: YouTube-канал Delusion Inside

На сцену протягом одного вечора вийдуть два музичні гурти. Експериментальний колектив "Заір" виконає композиції, які поєднують у собі артрок, східні мотиви, ліричні балади та альтернативний метал, а одеський рок-гурт Delusion Inside зіграє соціальний панк-рок.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 11 травня о 19:00

ВАРТІСТЬ: донат від 70 гривень

ЛЕКЦІЯ "ТА САМА МОЛДАВАНКА"

В Одесі відбудеться лекція про Молдаванку.В Одесі відбудеться лекція про Молдаванку. Фото: facebook.com/GDEIDEMTV

Краєзнавець, екскурсовод та журналіст, який багатьом знайомий за авторською програмою "Де йдемо?" Євген Гринкевич розповість цікаві факти про життя та розвиток колоритного району Одеси – Молдаванки. Відвідувачі дізнаються, як з'явився та розвивався найстаріший район Одеси, подивляться архівні фотографії, почують колоритні історії Молдаванки, посміються над казусами зі зйомок програми "Де йдемо?", а також скуштують смаколики та проведуть час у теплій дружній атмосфері.

Записатися на лекцію можна за телефоном +38 096 14 21 379 (Viber, Direct, Telegram, WhatsApp).

КОНЦЕРТ NK

Відео: YouTube-канал NKofficial

У рамках туру "Я – Україна!" Настя Каменських, вона ж NK, виступить в Одесі. У програмі концерту як нові пісні, присвячені незламності України та силі духу українського народу, так і улюблені хіти – "Тримай", "Обіцяю", "Почуття" та інші.

Після початку повномасштабного вторгнення NK виступає з концертами на підтримку України в усьому світі – від Литви до Америки. З продажу кожного квитка частину суми направлять на допомогу Україні.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 11 травня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 490 до 940 гривень

ЗУСТРІЧ, ПРИСВЯЧЕНА ПАРФУМЕРІЇ

В Одесі відбудеться лекція-зустріч, присвячена парфумерії.В Одесі відбудеться лекція-зустріч, присвячена парфумерії. Фото: facebook.com/ksandra.osinina

В Одесі відбудеться лекція-дегустація, присвячена українській парфумерії. Протягом двох годин відвідувачам розповідатимуть про історію парфумерії в Україні та специфіку сучасних парфумів. Захід проведе парфумерна художниця, засновниця київського бренду "Чар-Зілля" Ксандра Осініна. Кількість місць обмежена, тому запис обов'язковий. Записатися можна за телефоном +38 067 35 88 406 або через месенджер.

ДЕ: Бутік-галерея Moluar, вулиця Гоголя, 8

КОЛИ: 12 травня о 16:00

ВАРТІСТЬ: донат

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ JAZZ FOR UKRAINE

В Одесі відбудеться благодійний концерт Jazz for Ukraine.В Одесі відбудеться благодійний концерт Jazz for Ukraine. Фото: jazzinreading.com

Музичний подарунок українцям від джазових зірок із Естонії та Великобританії. Відомі музиканти Яак Соояер, Рауль Вайгла, Карл-Юхан Лаанесаар та Аліна Бжезінська представлять свій проєкт The London-Tallinn Cosmic Bridge, метою якого є підтримка українців та збір коштів для нужденних.

Захід некомерційний. Музиканти виступатимуть безкоштовно, а всі зібрані кошти передадуть на благодійність.

ДЕ: Культурний центр "Уніон", вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 12 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах