В Одесі відкриють ще один ресторан McDonald's

В Одесі відкриють ще один ресторан McDonald's.

В Одесі відкриють ще один ресторан McDonald's. Фото: Carlos Macías

Дозвілля та їжа
18 серпня 2023 20:12

В Одесі з'явиться ще один заклад мережі McDonald's. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Так, сьогодні мер Одеси Геннадій Труханов провів нараду з директором ТОВ "ЕНЕРДЖІ ЕСТЕЙТ" Олександром Бурим щодо планів будівництва закладу на 1-й станції Люстдорфської дороги.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Учасники наради обговорили благоустрій території, озеленення та будівництво зручної транспортної розв'язки, проєкт якої розроблено на основі транспортного моделювання цього перехрестя.

"Коли іноземні компанії інвестують в Україну, це добрий знак. Отже, вони не сумніваються у нашій перемозі. Відкриття ще одного McDonald's – це нові робочі місця, податки до місцевого бюджету. Зараз головне – ми маємо врахувати всі нюанси, щоб новий об'єкт не заважав дорожньо-транспортному руху складного перехрестя", – сказав Геннадій Труханов.

Нагадаємо, 28 березня компанія мережі швидкого харчування McDonald's відновила роботу п'яти ресторанів в Одесі за адресами: вулиця Пантелеймонівська, 17, вулиця Дерибасівська, 23/1, майдан Незалежності, 1, вулиця Черняховського, 1Б та вулиця Краснова, 14А. Пізніше запрацювали ще чотири ресторани.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах