Концерт Насті Андрєєвої та оркестру Андрія Чорного і велике наукове шоу: куди піти в Одесі цими вихідними

Концерт Насті Андрєєвої та оркестру Андрія Чорного і велике наукове шоу: куди піти в Одесі цими вихідними.

Концерт Насті Андрєєвої та оркестру Андрія Чорного і велике наукове шоу: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: ukrticket.com.ua

Дозвілля та їжа
07 вересня 2023 21:43

Вже цими вихідними в Одесі відбудеться концерт Насті Андрєєвої та оркестру Андрія Чорного, виступить стендап-комік Слава Бу та пройде велике наукове шоу для дітей.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті цієї суботи та неділі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

МУЗИЧНА ПРОГРАМА "СВІЖИЙ ВІТЕР"

Відео: YouTube-канал World around books

Композитор, аранжувальник, засновник, керівник та співавтор низки творчих проєктів в Одесі Мирослав Поліщук виконає пісні та романси на вірші таких сучасних українських авторів як: Скиба, Саєнко, Чекмишев, Нетребенко, Ніцевич та інші.

"Мирослав Поліщук є автором дуже своєрідного літературного матеріалу, серед якого верлібри, хоку, мініатюри та замальовки, а також літературні переклади. Деякі з них будуть представлені в музичній програмі "Свіжий вітер". Вірші, на які написана музика, різного характеру – ліричні, загадкові, сумні та піднесені. Тематика також охоплює різні грані життя, а тому і музика дуже своєрідна, по-різному забарвлена, з різними відтінками настрою…" – відзначають організатори.

Вокальні партії виконає Олена Зимова.

ДЕ: Бібліотека імені Едуарда Багрицького, вулиця Пастера, 35А

КОЛИ: 9 вересня о 16:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

БАТЛ "НАУКА ПРОТИ МАГІЇ"

Відео: YouTube-канал MadeInOdessa

Унікальне шоу, розвиток якого залежить від взаємодії з аудиторією. Після кожного із трьох блоків глядачі голосуватимуть за своїх улюблених учасників за допомогою телефонів.

У програмі вечора захоплюючі фокуси та наукові експерименти. Фокусник і вчений зійдуться в епічній битві, демонструючи свої вміння та таланти. Хто стане переможцем цього протистояння, залежить від голосів глядачів.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 3 вересня об 11:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 600 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЧАРІВНА ЛАМПА АЛАДДІНА"

Вистава "Чарівна лампа Аладдіна".Вистава "Чарівна лампа Аладдіна". Фото: odessa.detivgorode.ua

Східна казка про Аладдіна, принцесу Жасмін і Джина, який жив у старій лампі і вмів творити чудеса. Це історія про пригоди та чудеса, любов і підлість, проте добро завжди перемагає зло – і ця казка також не стане винятком.

Вистава поділена на дві дії та рекомендована до перегляду глядачам від п'яти років.

ДЕ: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 48А

КОЛИ: 9 вересня о 12:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

ВЕЛИКЕ НАУКОВЕ ШОУ

Велике наукове шоу.Велике наукове шоу. Фото: odessa.karabas.com

Яскрава, пізнавальна та незвичайна вистава для дітей, із захоплюючими науковими дослідженнями та експериментами, великими надувними декораціями, величезними цукерками, літаючими предметами, науковими бульбашками, найхолоднішим вулканом на планеті та чудесами з підручних матеріалів.

Шоу проведуть ведучі телеканалу "Піксель" – Тутта, Нюся Поварешкіна та Сеня.

ДЕ: Літній театр у Міськсаду, вулиця Преображенська, 24

КОЛИ: 9 вересня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

ДЖАЗОВИЙ КОНЦЕРТ

Відео: YouTube-канал Alexey Petukhov

Музична програма з авторських творів та джазових імпровізацій. За роялем один із провідних, найбільш самобутніх та активно концертуючих джазових музикантів України – маестро Олексій Пєтухов. Його імпровізації захоплюють слухачів, розкриваючи світ яскравих образів, почуттів, краси природи та емоційних переживань.

ДЕ: Євангельська Реформаторська Церква, вулиця Пастера, 62

КОЛИ: 9 вересня о 16:00

ВАРТІСТЬ: вхід – 150 гривень, для пенсіонерів та внутрішніх переселенців – 100 гривень

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ "ГОЛОС ПОКОЛІННЯ"

Відео: YouTube-канал Nastia AndrieievaЛасточка

Настя Андрєєва та оркестр Андрія Чорного виконають найяскравіші пісні проєктів Lastochka та Voice of the Sympho Rock.

Проєкт "Голос покоління" – це об'єднання талановитих митців, які говорять про важливе музикою, словом та дією. На сцену цього вечора вийдуть автор і співачка Настя Андрєєва, найепатажніший диригент України Андрій Чорний, найкращі артисти симфонічного оркестру та бенда, а також гості вечора: танцівниця Наталія Моісєєва та гітарист-мульінструменталіст Микола Матюшкін. Ведучі заходу: Ольга Сумська та Валерій Ославський.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 10 вересня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 500 гривень

СТЕНДАП ВІД СЛАВИ БУ

Відео: YouTube-канал Слава Бу

Учасник "Розсміши коміка" та проєктів LakLabel, комік StandUp Art House Kyiv Слава Бу виступить в Одесі. У програмі вечора розгони, імпровізація та перевірка нового матеріалу.

ДЕ: Агентство вражень Odessa Factory Group, вулиця Преображенська, 11

КОЛИ: 10 вересня о 20:00

ВАРТІСТЬ: 300 гривень

СПЕКТАКЛЬ "КІТ-МУРКІТ І СОНЬКО-ДРІМКО"

Вистава "Кіт-Муркіт і Сонько-Дрімко".Вистава "Кіт-Муркіт і Сонько-Дрімко". Фото: tuz.od.ua

У рамках ХХV Міжнародного театрального фестивалю "Мельпомена Таврія" Одеський ТЮГ представить музичну феєрію за мотивами українських колискових. "Кіт-Муркіт і Сонько-Дремко" – це вистава про дитинство: про мамине слово, про татову ласку, про ніжне муркотіння котика, м'яку пухнасту подушку і мрії, які обов'язково повинні збуватися.

"Мельпомена Таврії" – найбільший відомий у світі український театральний фестиваль, що проходить у Херсоні вже 25 років поспіль. Незалежно від умов, фестиваль жодного разу не скасовували. Навіть минулого року, коли Херсон був під окупацією, фестиваль відбувся на різних сценах у всьому світі: його гостинно прийняли десятки українських колективів, французький фестиваль та навіть японський театр.

У 2023 році програма фестивалю ділиться на Home та Guest формати. Home-формат – фестиваль у себе вдома: виступ театрів-учасників у безпечному просторі Херсонського академічного музично-драматичного театру імені Куліша. Guest-формат – фестиваль приймають на своїх домашніх сценах театри-учасники: театри, які не приїжджають до Херсона, демонструють вистави на своїх домашніх сценах, знайомлять своїх глядачів із фестивалем, його історією, підтримуючи таким чином "Мельпомену Таврії".

ДЕ: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 48А

КОЛИ: 10 вересня о 12:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

ФІЛЬМ "Я, НІНА"

Відео: YouTube-канал Кінотеатр Супутник

Фільм знятий за мотивами історії відомої телеведучої Яніни Соколової. Саундтрек до цієї стрічки написав гурт "Друга ріка".

Режисер фільму Марися Нікітюк відома своєю попередньою стрічкою "Коли падають дерева" – учасницею Берлінале та найкращим дебютом 2018 за версією Національної премії кінокритиків "Кіноколо".

Ніна Сокіл – сильна особистість, гарна та успішна телеведуча. У її житті є все, про що тільки можна мріяти: кохання, кар'єра, шанувальники. В одну мить фатальна новина руйнує все, до чого зірка так довго йшла. Саме ця перешкода змусить її зрозуміти, хто вона насправді, і що найважливіше в житті.

ДЕ: Cinema City в ТЦ FontanSky Center, Семафорний провулок, 4

КОЛИ: 10 вересня

ВАРТІСТЬ: 170 гривень

КОНЦЕРТ ВОКАЛІСТІВ

Відео: YouTube-канал Анастасія Медвинська

Вокалісти муніципального театру імені Олександра Саліка та музичної волонтерської ініціативи "Творча сила" виконають українські та світові хіти. На сцену вийдуть:

  • переможниця вокального конкурсу "Талановита країна", віцечемпіонка Karaoke World Championship 2023 – Анастасія Медвинська;
  • солістка Одеського муніципального театру імені Олександра Саліка та Одеської обласної філармонії, стажер театру Массімо в Палермо – Алія Дігуляр;
  • учасниця Чорноморських ігор, лауреат міжнародних конкурсів, гран-призер численних конкурсів – Лоліта Бурдейна.

ДЕ: Ротонда Міського саду

КОЛИ: 10 вересня о 14:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

СТЕНДАП "АДАПТАЦІЯ"

Відео: YouTube-канал "ВІРІЙ СТЕНДАП"

Представники сучасної одеської комедійної сцени Іван Голованенко та Вюсал Талибов подарують глядачам не менше години добірного гумору. У програмі вечора нетривіальні жарти про пошуки себе, проблеми адаптації в сучасній Україні та спостереження за життям. Ведучий – Кирило Осадчий.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 10 вересня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 350 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах