Шоу "Minecraft та Brawl Stars рятують Roblox" і фестиваль "Амальгама": куди піти в Одесі цими вихідними

Шоу "Minecraft та Brawl Stars рятують Roblox" і фестиваль "Амальгама": куди піти в Одесі цими вихідними.

Шоу "Minecraft та Brawl Stars рятують Roblox" і фестиваль "Амальгама": куди піти в Одесі цими вихідними. Фото ілюстративне: freepik.com

Дозвілля та їжа
06 жовтня 2023 15:05

Вже цими вихідними в Одесі покажуть інтерактивне шоу "Minecraft та Brawl Stars рятують Roblox", відбудеться благодійний маркет "Амальгама" та пройде концерт фортепіанної музики у чотири руки.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті в найближчі суботу та неділю.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ІНТЕРАКТИВНЕ ШОУ "MINECRAFT ТА BRAWL STARS РЯТУЮТЬ ROBLOX"

Відео: YouTube-канал MadeInOdessa

Унікальне інтерактивне шоу за сюжетами трьох найпопулярніших ігор сьогодення. Minecraft, Brawl Stars та Roblox – ігрові світи, якими захоплюються багато маленьких гравців, тому квиток на таку виставу стане для дітей чудовим подарунком.

Завдяки унікальному формату програми всі гості відчують себе частиною неймовірно захоплюючої історії. Діти зможуть взаємодіяти зі сценою, знищуючи злих зомбі за допомогою своїх телефонів, адже "фішкою" шоу є поєднання живої вистави та додаткової реальності. Лиходій Чітер вирішив захопити світи Minecraft, Brawl Stars та Roblox. Протидіятиме йому безстрашний герой Стів, який спочатку врятує Бравлерів та Роблокс, а потім зійдеться у поєдинку із самим зловмисником. Яким буде фінал цієї захоплюючої історії – залишається головною інтригою шоу, проте на глядачів гарантовано чекають неймовірні пригоди, танці та веселощі.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 7 жовтня об 11:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 600 гривень

КОНЦЕРТ "ВІД БАРОКО ДО СЬОГОДЕННЯ"

В Одесі відбудеться концерт музики XVIII–XX століть.В Одесі відбудеться концерт музики XVIII–XX століть. Фото ілюстративне: istockphoto.com

Національний одеський філармонічний оркестр під керівництвом Леоніда Піскуна виконає мелодійні та романтичні твори європейських, американських та українських композиторів XVIII–XX століть:

  • Вівальді "Концерт для струнних соль-мінор, RV 156";
  • Моцарт "Дивертисмент фа-мажор, частина перша";
  • Елгар "Салют кохання";
  • Скорик "Карпатська рапсодія";
  • П'яцолла "Oblivion" та "Весна в Буенос-Айресі";
  • Гершвін "Embraceable You";
  • Jacob do Bandolim "Noites Cariocas";
  • Берлін "Cheek to cheek".

Також свою майстерність продемонструють солісти Антон Ткаченко (скрипка) та Василь Бабуховський (кларнет).

Ведуча концерту – лектор-музикознавець Олена Шевченко.

ДЕ: Євангельська Реформаторська Пресвітеріанська церква, вулиця Пастера, 62

КОЛИ: 7 жовтня о 16:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень, для пенсіонерів та внутрішньо переміщених осіб – 100 гривень

БЛАГОДІЙНИЙ МАРКЕТ "АМАЛЬГАМА"

Зелений театр.Зелений театр. Фото: odessa-life.od.ua

Дводенний благодійний маркет на відкритому повітрі. Найкращі майстри міста презентують вінтажний та дизайнерський одяг, прикраси, стікери, постери, пазли, декор для житла та хендмейд-вироби. Також у рамках фестивалю пройдуть воркшопи та можна буде зробити тату.

Прибуток від заходу спрямують на потреби підрозділу "Хімера" 126-ї окремої бригади територіальної оборони міста Одеса. Кошти необхідні на закупівлю десяти приладів нічного бачення, обслуговування автомобілів та дрони.

Зареєструватися для участі в маркеті можна за посиланням.

ДЕ: Зелений театр, вулиця Маразлієвська, 1Е

КОЛИ: 7 та 8 жовтня з 12:00 до 19:00

ВАРТІСТЬ: донат від 100 гривень

СПЕКТАКЛЬ "У НЕДІЛЮ РАНО ЗІЛЛЯ КОПАЛА"

Вистава "У неділю рано зілля копала".Вистава "У неділю рано зілля копала". Фото: odessa.comments.ua

Сучасна сценічна інтерпретація однойменної повісті Ольги Кобилянської. Це історія про любовні трикутники з різницею у 20 років, про те, як людські долі розриваються через спонтанні, а іноді й цілеспрямовані вчинки, продиктовані жорстокими правилами, моральними нормами та відданою любов'ю.

Циганку Мавру, яка "згрішила", полюбивши пана та народивши від нього дитину, вигнали з табору, а її сина підкинули бездітними багатіям. Через роки цьому герою також належить зробити непростий вибір між дружбою з лагідною Настею і пристрастю до гордовитої Тані.

Вистава "У неділю рано зілля копала" – це пристрасна драма з романтично-пригодницьким сюжетом, давніми віруваннями, трагічним фаталізмом та автентичними піснями, яка змусить глядачів задуматися над тим, на що вони готові заради кохання.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 7 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 600 гривень

ВЕЛИКИЙ СТЕНДАП

Відео: YouTube-канал UA Stand-Up Agency

Протягом вечора, щоб розсмішити глядачів, на сцену вийдуть чотири стендап-коміки: Іван Жорноклей, Раміль Янгулов, Олесь Пінчук та Слава Бу. Шоу-програму рекомендовано до перегляду глядачам від 18 років. Захід триватиме від години до півтори години. Жарти звучатимуть українською мовою. 20% виручених коштів перерахують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 8 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 450 гривень

КОНЦЕРТ "У РИТМІ АСТОРА П'ЯЦОЛЛИ"

В Одесі відбудеться концерт "У ритмі Астора П'яцолли".В Одесі відбудеться концерт "У ритмі Астора П'яцолли". Фото: concert.ua

У рамках відкриття 176-го філармонічного сезону камерний оркестр Одеської філармонії виконає музику Астора П'яцолли. Художній керівник та головний диригент – заслужений артист України Ігор Шаврук. Також диригуватиме оркестром Володимир Дикий. Лектор-музикознавець – Ельвіра Паламарчук.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 8 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 300 гривень

КОНЦЕРТ ФОРТЕПІАННОЇ МУЗИКИ У ЧОТИРИ РУКИ

Ігор Седюк та Олег Копелюк.Ігор Седюк та Олег Копелюк. Фото: mus.art.co.ua

Фортепіанний дует Ігоря Седюка та Олега Копелюка виконає у чотири руки твори Шуберта, Падеревського, Пуленка, Дворжака, Барбера, Шевченко-Михайловської, Брамса та Скорика.

Ігор Седюк та Олег Копелюк є лауреатами Міжнародних музичних конкурсів у номінаціях "Соло" та "Фортепіанний дует", кандидатами мистецтвознавства, доцентами кафедри спеціального фортепіано Харківського національного університету мистецтв імені Котляревського.

Дуетом музиканти почали виступати у 2011 році. Наразі виконавці постійно беруть участь у музичних фестивалях та майстер-класах в Україні та за кордоном, зокрема у серпні та вересні поточного року їх запросили на гастролі до Польщі, Німеччини та Естонії.

У концертному репертуарі дуету твори у чотири руки для двох фортепіано та концерти з оркестром XVIII–XXI століть.

ДЕ: Міжнародний культурний центр Union, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 8 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 380 до 600 гривень

Нагадаємо, у суботу та неділю, 7 та 8 жовтня, у Літньому театрі Міського саду пройде благодійний ярмарок Odessa Beer Festival. На відвідувачів чекають благородні напої та смачні частування від найкращих пивоварів, виноробів, вуличних рестораторів та виробників власної продукції. Крім того, для гостей працюватимуть музичні гурти, діджеї та популярні ведучі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах