Моновистава Могилевської та спектакль "Брешемо чисту правду": куди піти в Одесі цього тижня

Моновистава Могилевської та спектакль "Брешемо чисту правду": куди піти в Одесі цього тижня.

Моновистава Могилевської та спектакль "Брешемо чисту правду": куди піти в Одесі цього тижня. Фото ілюстративне: odessa.comments.ua

Дозвілля та їжа
06 листопада 2023 08:37

У найближчі п'ять днів в Одесі з моновиставою "Я вдома" виступить Наталія Могилевська та покажуть виставу "Брешемо чисту правду".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі цього тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

МОНОСПЕКТАКЛЬ НАТАЛІЇ МОГИЛЕВСЬКОЇ "Я ВДОМА"

Відео: YouTube-канал MOGILEVSKA

Відома українська виконавиця Наталія Могилевська виступить в Одесі із проєктом-драмою "Я вдома". Це концерт, де Наталія Могилевська не лише співатиме, а й читатиме вірші Юрія Рибчинського, і говоритиме. Зокрема співачка виконає пісню, яку присвятила своєму дядькові, який загинув у Маріуполі від рук росіян.

Співачка з перших днів повномасштабного вторгнення вступила до лав волонтерів, зустрічалася з пораненими та допомагала людям, які стали жертвами війни.

Організатори відзначають, що спектакль "Я вдома" – це вистава, протягом якої кожен глядач зможе відпустити свої негативні емоції, знайти надію на щось світле та віру в Перемогу, проєкт-драма та рефлекс на війну.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 6 листопада о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 650 гривень

СПЕКТАКЛЬ "БРЕШЕМО ЧИСТУ ПРАВДУ"

Вистава "Брешемо чисту правду".Вистава "Брешемо чисту правду". Фото: concert.ua

Легка комедія із класичним сюжетом: дружина вдома з коханцем, проте раптово повертається чоловік. Гостроти ситуації надає те, що коханець не один, і чоловік не один. Кожен із героїв цієї вистави намагається брехнею захистити свою честь, однак у результаті виникає ще більша плутанина, через що ця вистава нагадує справжній шпигунський детектив.

У ролях: народна артистка України Ольга Сумська, народний артист України Лев Сомов, заслужений артист України Віталій Борисюк, Анастасія Цимбалару та Арам Арзуманян.

Режисер – Оксана Титаренко. Продюсер проєкту – Роман Костін.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 7 листопада о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 320 до 780 гривень

СПЕКТАКЛЬ "СКАЖЕНИЙ ДЕНЬ"

Вистава "Скажений день".Вистава "Скажений день". Фото: odessa.karabas.com

Детективна комедія на одну дію за мотивами п'єси Євгена Балакіна "Скажений день". Весілля завжди стає початком захоплюючої подорожі в нове, вже сімейне життя. А ось, куди після цієї знаменної події попливе корабель кохання, передбачити важко. Чим же обернувся шлюб для головних героїв п'єси? Відповідь на це запитання глядачі дізнаються під час перегляду вистави.

ДЕ: Одеський обласний академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 8 листопада о 18:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

СПЕКТАКЛЬ "МУЖИКИ ЗА ВИКЛИКОМ"

Вистава "Мужики за викликом".Вистава "Мужики за викликом". Фото: concert.ua

Комедійна вистава для дорослих. Дарувати незабутні моменти жінками, виконуючи їхні найпотаємніші бажання – головна місія чоловіків, які працюють у конторі "Гарячий шоколад". Втім, те, що здається абсолютно передбачуваним, може розвиватися дивним чином, тому в цій історії буде багато веселих пригод із колоритним стриптизом і смішними ситуаціями.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 9 листопада о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 450 до 600 гривень

ЛІТЕРАТУРНО-МУЗИЧНА ЗУСТРІЧ "ПОЗА ЧАСОМ"

В Одесі відбудеться літературно-музична зустріч.В Одесі відбудеться літературно-музична зустріч. Фото: facebook.com/odessitsclub

Вечір музики та поезії. Члени літературної студії "Зелена лампа" поетеси Олена Герасимова та Ольга Лесовікова прочитають свої нові твори, а музичну атмосферу на цій зустрічі створить гітарист Сергій Головін.

ДЕ: Всесвітній клуб одеситів, вулиця Маразлієвська, 7

КОЛИ: 9 листопада о 16:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

КОНЦЕРТ ФОРТЕПІАННОЇ ТА СИМФОНІЧНОЇ МУЗИКИ

В Одесі відбудеться концерт фортепіанної та симфонічної музики.В Одесі відбудеться концерт фортепіанної та симфонічної музики. Фото ілюстративне: pexels.com

Національний одеський філармонічний оркестр під керівництвом відомого диригента, заслуженого артиста України Ігоря Шаврука, приготував концерт фортепіанної та симфонічної музики. На сцену вийде український піаніст, лауреат премій Лева Ревуцького та "Старт" Євген Громов. У програмі концерту: "Постлюдія" для фортепіано та симфонічного оркестру Валентина Сильвестрова та "Симфонія №7" Гії Канчелі.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 10 листопада о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 500 гривень

ПРЕЗЕНТАЦІЯ РОМАНА ЮРІЯ АНДРУХОВИЧА

В Одесі відбудеться презентація роману Юрія Андруховича.В Одесі відбудеться презентація роману Юрія Андруховича. Фото: meridiancz.com

В Одесі відбудеться презентація культового роману Юрія Андруховича "Московіада", який був написаний понад 30 років тому, проте наразі вийшов оновленим виданням у "Видавництві Старого Лева".

Головний герой роману – молодий український поет Отто фон Ф., який навчається в Літературному інституті в Москві та проводить дні у пиятиках з друзями та нестримних сексуальних пригодах. Все змінюється, коли однієї суботи поет потрапляє в підземелля московського метро, де стає свідком жахливого симпозіуму відомих мерців. Тепер Отто треба врятуватися від КДБ та зберегти квиток на потяг, щоб дістатися рідного Києва.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15 (Грецька зала)

КОЛИ: 10 листопада о 18:30

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

КОНЦЕРТ AWA BAND

В Одесі відбудеться концерт AWA BAND (на фото вокалістка Авеліна Цеховалова).В Одесі відбудеться концерт AWA BAND (на фото вокалістка Авеліна Цеховалова). Фото: culturemeter.od.ua

Джаз-бенд AWA BAND (вокал – Авеліна Цеховалова, саксофон – Дмитро Скуб, гітара – Володимир Батраков, контрабас – Віталій Фесенко) виступить в Одесі з концертною програмою Autumn passion rhytmes. Цього вечора прозвучать хіти українською, іспанською, французькою та англійською мовами, зокрема пісні Whitney Houston with Enrique Iglesias "Could I have this kiss forever", Julio Iglesias "Abrazame", James Brown "I feel good" та інші.

ДЕ: Культурний центр UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 10 листопада о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 400 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах