Концерт Pianoбой і танцювальне шоу "Танцюй зі мною, Україно": куди піти в Одесі цього тижня

Концерт Pianoбой та танцювальне шоу "Танцюй зі мною, Україно": куди піти в Одесі цього тижня.

Концерт Pianoбой та танцювальне шоу "Танцюй зі мною, Україно": куди піти в Одесі цього тижня. Фото ілюстративне: kartin.papik.pro

Дозвілля та їжа
13 листопада 2023 15:09

Вже цього тижня в Одесі виступить Pianoбой, відбудеться танцювальне шоу "Танцюй зі мною, Україно" і покажуть виставу Раду Поклітару "Вій".

Vgorode дізнався, куди можна піти в нашому місті протягом найближчих п'яти днів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ТАНЦЮВАЛЬНЕ ШОУ "ТАНЦЮЙ ЗІ МНОЮ, УКРАЇНО"

Євген Кот та Наталія Татаринцева.Євген Кот та Наталія Татаринцева. Фото: lux.fm

Майстер танцювальних смислів, топовий хореограф-постановник, переможець проєкту "Танці з зірками" Євген Кіт вирушає в тур Україною із власним авторським танцювальним шоу "Танцюй зі мною, Україно". Вперше на одній сцені з Євгеном Котом виступатиме його дружина – чотириразова чемпіонка світу з танцю на пілоні, майстер спорту з художньої та естетичної гімнастики Наталія Татаринцева.

Проєкт, підготовка до якого тривала чотири місяці, побачать глядачі у кожній частині України. У шоу беруть участь топові танцівники найвідоміших перфомансів України. На глядачів чекають не лише високоякісні постановки, а й сенсаційні зізнання. Шоу складатиметься з трьох блоків: "Танцюй", "Зі мною", "Україна", у кожному з яких глядачі відкриють для себе глибокі смисли. Особливий блок буде присвячений українським традиціям, культурі та нашій самоідентифікації.

Благодійний тур проїде країною на підтримку гуманітарного проєкту Safe&Smart Фонду Сергія Притули з реконструкції та обладнання шкільних укриттів на деокупованих територіях.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 13 листопада о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 1 190 гривень

КОНЦЕРТ "ТЕПЛА МУЗИКА ПРОХОЛОДНОЇ ОСЕНІ"

В Одесі відбудеться концерт "Тепла музика прохолодної осені".В Одесі відбудеться концерт "Тепла музика прохолодної осені". Фото ілюстративне: celes.club

Струнний квартет "Нова ера" виконає твори українських та зарубіжних композиторів. Лектор-музикознавець – Дмитро Пінчук. У разі повітряної тривоги глядачі можуть пройти в укриття, розташоване в нижньому фойє Філармонії.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 14 листопада о 17:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

БАЛЕТ РАДУ ПОКЛІТАРУ "ВІЙ"

Балет Раду Поклітару "Вій".Балет Раду Поклітару "Вій". Фото: concert.ua

Містична постановка за мотивами повісті Миколи Гоголя. Балет "Вій" від Раду Поклітару та Kyiv Modern Ballet Theatre – це притча про випробування людської душі, силу духу, віру та невіру. Глядачі побачать неймовірну історію про пригоди простого студента Хоми Брута. Що буває, коли сон дедалі важче відрізнити від реальності, а віра у свої можливості недостатньо сильна? Як розпізнати зло, коли воно здатне набувати вигляду прекрасного і безневинного створення? Як протистояти Вію, і хто він такий: сон чи нечиста сила? У постановці всі персонажі зберігають свої імена, проте ілюстрації знайомого сюжету не варто очікувати: авторське прочитання Раду Поклітару стане творчим переосмисленням місця дії, вчинків героїв і подій.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 14 листопада о 18:30

ВАРТІСТЬ: від 450 до 650 гривень

ЛЕКЦІЯ ПРО МИХАЙЛА ЖУКА

Михайло Жук.Михайло Жук. Фото: history.rayon.in.ua

Завідувач відділу науково-експозиційної роботи Одеського літературного музею Олена Яворська розповість про творчу долю Михайла Жука, який талановито малював квіти та людей і писав про життя простого народу.

Михайло Жук – художник та письменник. Чимало діячів, портрети яких він малював, були діячами Розстріляного Відродження.

Наразі письменницьку спадщину Михайла Жука активно вивчають. Творами письменника надихаються його послідовники.

ДЕ: Бібліотека імені Едуарда Багрицького, вулиця Преображенська, 35А

КОЛИ: 15 листопада о 16:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

КОНЦЕРТ PIANOBOY

Відео: YouTube-канал PIANOБІЙ

Відомий музикант та співак Pianoбой (Дмитро Шуров) виступить в Одесі з атмосферною концертною програмою з хітів, які вже сподобалися слухачам. Наразі артист продовжує писати нові пісні, дає концерти в Україні та за кордоном на підтримку наших військовослужбовців. За волонтерські заслуги музикант отримав орден "За заслуги" ІІІ ступеня.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 16 листопада о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 1 150 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ "ЧУМАЦЬКИЙ ШЛЯХ"

Відео: YouTube-канал Чумацький Шлях (CH.SH)

Гурт "Чумацький шлях" (CH.SH), який створює альтернативний та прогресивний рок з елементами етнічних мотивів різних країн світу, виступить в Одесі. Колектив існує із 2008 року. За цей час музиканти встигли завоювати любов шанувальників у різних куточках України, виступали на багатьох українських та зарубіжних фестивалях. До Одеси "Чумацький шлях" приїде не лише з музикою, а й із подарунками для благодійного аукціону, мета якого – зібрати кошти на пікат для 54-ї бригади.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 17 листопада о 18:30

ВАРТІСТЬ: 300 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах