ТНМК, "Жадан і Собаки", триб'ют AC/DC та спектакль "Вірні дружини": куди піти в Одесі цього тижня

ТНМК, "Жадан і Собаки", триб'ют AC/DC та спектакль "Вірні дружини": куди піти в Одесі цього тижня.

ТНМК, "Жадан і Собаки", триб'ют AC/DC та спектакль "Вірні дружини": куди піти в Одесі цього тижня. Фото ілюстративне: depositphotos.com

Дозвілля та їжа
11 грудня 2023 08:40

Вже цього тижня в Одесі відбудуться концерти гуртів ТНМК та "Жадан і Собаки", виступить триб'ют AC/DC та покажуть спектакль "Вірні дружини".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті найближчими будніми днями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ ТРИБ'ЮТУ AC/DC

Триб'ют AC/DC.Триб'ют AC/DC. Фото: concert.ua

Найкращий триб'ют AC/DC східної Європи гурт АS/DS зіграє потужний двогодинний благодійний концерт на підтримку ЗСУ в Одесі.

На честь 50-річчя легендарного гурту AS/DS tribute show виконає легендарні хіти часів 1974–2019 років: Back in Black, TNT, Thunderstruk, Are You Ready, Highway to hell та багато інших.

За 12 років існування AS/DS встигли дати тисячі шоу в різних країнах Європи. Проєкт унікальний тим, що хлопці за стилем дуже схожі на AC/DC і передають їхню неймовірну енергетику. Організатори відзначають, що концерти AS/DS – це 100% живий звук та просто божевільний драйв. На глядачів чекають дві години нестримного рок-н-ролу та перевірені часом хіти.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 11 грудня об 11:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 520 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ВІРНІ ДРУЖИНИ"

Вистава "Вірні дружини".Вистава "Вірні дружини". Фото: exclusive.ua

Детективна комедія. Головна героїня Аліса, яка повернулася додому після дворічної подорожі, збирає у своїй квартирі старих подруг, щоб відзначити свій День народження. Вечірка здається передбачуваною, поки серед подарунків не виявляється закривавлене намисто. Спроби зрозуміти, хто надіслав його і кому воно призначене, показують, що вірні дружини, добропорядні домогосподарки та тихі хранительки сім'ї не такі вже й безгрішні, але жорстокий злочин може ховатися в минулому кожної з них.

У ролях: Віра Кобзар, Наталія Васько, Анна Кошмал, Віталіна Біблів, Анжеліка Гіріч, Катерина Варченко. Режисер – Тетяна Губрій (Київський академічний театр "Золоті ворота"). Художник – Юлія Заулічна (Київський академічний "Молодий театр"). Продюсери – Тетяна Єдемська, Вікторія Жабенко.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 12 грудня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 980 гривень

КОНЦЕРТ ТНМК

Відео: YouTube-канал ТНМК

Учасники одного з найпопулярніших гуртів України – ТНМК – запрошують усіх на унікальну подорож світом українського вертепу та різдвяних традицій.

У рамках зимового туру українськими містами вся команда ТНМК виступить в Одесі з грандіозною святковою програмою "Новий вертеп".

Учасники колективу з'являться в абсолютно нових образах:

  • Фагот - Чорт;
  • Фоззі – Шинкар;
  • Ярослав Верьовкін (гітара) – Цар;
  • Костянтин Жуйков (бас) – Ірод;
  • Віктор Корженко (барабани) – Цар;
  • Олександр Шиманський (фортепіано, труба) – Янгол;
  • Антон Батурін (DJ) – Цар;
  • Євген Гусак (перкусія) – Смерть.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 12 грудня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 750 гривень

КОНЦЕРТ "ЖАДАН І СОБАКИ"

Відео: YouTube-канал Жадан і Собаки

У рамках туру містами України культовий рок-гурт "Жадан і собаки" виступить в Одесі зі спеціальною програмою з найкращих хітів та презентацією альбому "Радіопромінь".

У творчому колі колектив "Жадан і собаки" відомий як "харківські розбишаки", адже роботи команди Сергія Жадана відрізняються гостросоціальністю, сповнені духу протесту та завжди звучать актуально.

На концерті в Одесі прозвучать "Мадонна", "Натаха", "Автозак" та інші круті пісні.

"Відомі музично-поетичні історії прозвучать наживо, щоб отримати живий фідбек ваших сердець. Приходьте та розділіть нестримні емоції з музикантами!" – запрошують глядачів організатори.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 13 грудня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 1 390 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ГРІНЧ ПРОТИ СУПЕРГЕРОЇВ"

Вистава "Грінч проти супергероїв".Вистава "Грінч проти супергероїв". Фото: concert.ua

Вистава для дітей та дорослих. Злий Грінч живе в темній печері на самій вершині гори подалі від усіх, але ці всі готують грандіозне святкування Нового року, галасують, усе прикрашають і дико дратують зеленого буркуна. Для того, щоб зіпсувати свято, Грінч вирішує вкрасти Санта-Клауса, але на допомогу прийдуть супергерої, які покарають негідника та повернуть дітям дух Різдва.

На глядачів чекають казкові декорації, яскраві костюми, талановита гра акторів та позитивні емоції.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 13 грудня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 350 гривень

КОНЦЕРТ ХОРУ ІМЕНІ ГРИГОРІЯ ВЕРЬОВКИ "ВІД МИКОЛАЯ ДО РІЗДВА"

Відео: YouTube-канал Veryovka

Національний заслужений академічний народний хор України імені Григорія Верьовки виступить в Одесі зі святковою програмою "Від Миколая до Різдва". Цього року колектив відсвяткував своє 80-річчя.

Протягом вечора прозвучать колядки, щедрівки та інші мелодійні композиції, які асоціюються з новорічними та різдвяними святами.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 13 грудня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 400 до 500 гривень

СПЕКТАКЛЬ "С@BA.KA"

Вистава "С@ba.ka".Вистава "С@ba.ka". Фото: dumskaya.net

Вистава за п'єсою Валентина Красногорова "Собака". Герої п'єси – Чоловік, Жінка та Цуценя Булька. Людина приводить собаку до притулку для тварин. Графік роботи не дозволяє йому приділяти час щеняті, тому потрібно робити вибір між роботою та вихованцем. Єдиний вихід – залишити собаку у притулку, проте там малюка присплять...

Окрема емоційна лінія у виставі – стосунки Чоловіка та Жінки. Він уособлює собою людину на роздоріжжі, чия добра душа не може спокійно змиритися з важким рішенням. Вона – жорстка, непривітна та, можливо, нещасна.

Це вистава про доленосні зустрічі та непрості людські стосунки. Організатори зазначають, що постановка змушує багато чого у своєму житті переоцінити та замислитися, чи добре ми знаємо самі себе.

ДЕ: Одеський обласний академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 14 грудня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

СПЕКТАКЛЬ "1900-Й"

В Одесі відбудеться прем'єра вистави "1900-й".В Одесі відбудеться прем'єра вистави "1900-й". Фото ілюстративне: pexels.com

Прем'єра моновистави за п'єсою італійського письменника Алессандро Барікко. Музична історія про дивовижного піаніста Новіченто, який народився і все своє життя прожив на круїзному лайнері.

Ім'я Новіченто було відоме на всіх континентах. Таланту цього маестро заздрили найвідоміші музиканти світу. Яскрава вистава змусить глядачів задуматися про те, що для нас є свобода. Чи можлива вона в обмеженому просторі? Щастям чи важким тягарем є талант і бажання віддаватися людям повністю?

Головну роль виконає актор Святослав Мельник. Режисер-постановник – Олександр Самусенко. Хормейстер-консультант – Наталія Боярська. Художник – Максим Лапко. Художниця з костюмів – Оксана Тернавська. Хореографи – Павло Івлюшкін та Денис Григорук. Музика – Вадим Бессараб. Звукове оформлення вистави – Віктор Чернєв.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 15 грудня о 18:00

ВАРТІСТЬ: для студентів, пенсіонерів та пільговиків – 80 гривень, звичайний вхідний квиток – 250 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах