Концерт "Пікардійської терції" та балет "Довгий різдвяний обід": куди піти в Одесі цього тижня

Концерт "Пікардійської терції" та балет "Довгий різдвяний обід": куди піти в Одесі цього тижня.

Концерт "Пікардійської терції" та балет "Довгий різдвяний обід": куди піти в Одесі цього тижня. Фото ілюстративне: twitter.com/emirates

Дозвілля та їжа
08 сiчня 12:01

Вже цього тижня в Одесі покажуть балет Раду Поклітару "Довгий різдвяний обід", виступить колектив "Піккардійська терція" та відбудеться новорічне шоу "Чарівне сяйво" в дельфінарії.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті найближчими будніми днями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

БАЛЕТИ "ДОВГИЙ РІЗДВЯНИЙ ОБІД" І "ЖІНКИ В РЕ-МІНОРІ"

Відео: YouTube-канал Академічний театр Київ Модерн-балет

Постановки провідного українського балетмейстера Раду Поклітару у виконанні Kyiv Modern-Ballet Theatre.

"Довгий різдвяний обід" – це балет-роздум про швидкоплинність життя, про те, якими марними справами ми наповнюємо дорогоцінні хвилини, години та роки нашого існування на Землі. Головна сюжетна лінія п'єси розповідає про дев'яносто років життя сім'ї Байярдів, які пролітають у вигляді різдвяних обідів.

"Жінки в ре-мінорі" – балет на одну дію. На постановку цієї вистави та написання лібрето Раду Поклітару надихнула музика Баха. В основі сюжету історія про трагічну жіночу дружбу. Балет складається з найскладніших багатофігурних композицій та пронизливих дуетних фрагментів.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 8 січня о 18:30

ВАРТІСТЬ: від 290 до 890 гривень

СПЕКТАКЛЬ "У ДЖАЗІ ТІЛЬКИ БАБУСІ"

Вистава "У джазі тільки бабусі".Вистава "У джазі тільки бабусі". Фото: concert.ua

Комедія від творців бестселера "Свінгери". Цього разу в центрі сюжету опиняться двоє чоловіків. Обом уже за п'ятдесят, і в обох є проблеми з фінансами, тому жоден із них не втрачає можливості підзаробити грошей, тим більше, що для цього потрібно лише на один вечір стати поп-зірками. Нюанс полягає в тому, що героям належить виконати роль поп-дів, перетворившись на гламурних бабусь. В одну з цих "леді" закохається мільярдер, тому для того, щоб викрутитися з делікатної ситуації, "дамочкам" доведеться вдаватися до різних імпровізацій.

Постановка Дмитра Рачковського. У головних ролях: Руслан Данильченко та Сергій Поздняков.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 8 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 400 до 600 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЩЕНЯЧИЙ ПАТРУЛЬ. РЯТІВНИКИ НОВОГО РОКУ"

Вистава "Щенячий патруль. Рятівники Нового року".Вистава "Щенячий патруль. Рятівники Нового року". Фото ілюстративне: megogo.net

Сімейне новорічне шоу з жартами, піснями, танцями, інтерактивними іграми та участю великих ляльок.

Напередодні Нового року до Будинку Клоунів приїде весела та грайлива команда рятувальників: хлопчик Райдер, цуценята Гонщик, Маршал, Скай та дівчинка Еверест.

Сюжет організатори поки не розкривають, проте зазначають, що спектакль буде цікаво дивитися і дорослим, і дітям, а інтерактивні декорації допоможуть глядачам поринути в чарівний світ улюблених дитячих супергероїв.

ДЕ: Будинок Клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 9 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 450 гривень

КОНЦЕРТ "ПІККАРДІЙСЬКОЇ ТЕРЦІЇ"

Відео: YouTube-канал "Піккардійська Терція"

У рамках великого всеукраїнського різдвяно-новорічного благодійного туру колектив "Піккардійська терція" виступить в Одесі, щоб разом із шанувальниками відзначити найчарівніші свята року та зібрати кошти на потреби ЗСУ.

"Піккардійська терція" – унікальний колектив для української музичної культури. Вокальна формація є ровесником незалежності України. У музикантів понад чотири сотні музичних творів у репертуарі та п'ятнадцять різножанрових альбомів. На хітах "піккардійців" "Старенький трамвай", "Пустельник", "Берег ріки", "Нехай", "Сад ангельських пісень" виросло не одне покоління українців.

Учасники "Піккардійської терції" заслужені артисти України Володимир Якимець, Ярослав Нудик, Андрій Капраль, Роман Турянин, Андрій Шавала та Богдан Богач є володарями найпрестижнішої в Україні культурно-мистецької премії – Національної премії імені Тараса Шевченка. Голоси цих визнаних майстрів акапельного співу чудово звучать навіть без супроводу музичних інструментів.

"Піккардійська терція" вже довгий час активно виступає з благодійними концертами та збирає кошти для наших захисників. Протягом туру концерти колективу відбудуться у десятках міст України: від Львова до Чернігова, від Києва до Одеси.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 10 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 340 до 840 гривень

НОВОРІЧНЕ ШОУ "ЧАРІВНЕ СЯЙВО" В ДЕЛЬФІНАРІЇ

У дельфінарії покажуть новорічну виставу.У дельфінарії покажуть новорічну виставу. Фото: pokupon.ua

Святкова вистава з дельфінами, морськими котиками та морськими левами. На глядачів чекають яскраві новорічні акробатичні та танцювальні номери, спритні трюки, улюблені казкові герої та, звісно ж, дресовані морські тварини.

ДЕ: Дельфінарій "Немо", пляж Ланжерон, 25

КОЛИ: з 8 по 12 січня о 12:00, 15:00 та 18:00 (також вистава відбудеться у вихідні, 13 та 14 січня, о 12:00, 15:00 та 18:00)

ВАРТІСТЬ: 300 гривень, але на POKUPON можна придбати квитки з 30% знижкою

МЮЗИКЛ "НІЧ ПЕРЕД РІЗДВОМ"

Мюзикл "Ніч перед Різдвом".Мюзикл "Ніч перед Різдвом". Фото: muzkomediya.com

Новорічні та різдвяні свята безпосередньо асоціюються з історією про кохання коваля Вакули до гордої красуні Оксани. У п'ятницю ця історія оживе на сцені театру Музкомедії. Дух фольклору та гоголівської містики у поєднанні з музикою Ігоря Поклада дозволить глядачам забути про реальність та поринути у святкову атмосферу.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 12 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 400 гривень

СПЕКТАКЛЬ "КАРЛСОН ШУКАЄ ДРУГА"

Вистава "Карлсон шукає друга".Вистава "Карлсон шукає друга". Фото: odessa.detivgorode.ua

Інтерактивна вистава від театру "Сонечко".

Малюк був самотньою дитиною, яка жила в звичайнісінькому місті, на звичайнісінькій вулиці, у звичайнісінькій квартирі доти, доки в його житті не з'явився справжній друг... Разом із пустуном Карлсоном на хлопчика чекають неймовірні пригоди на даху, спроби приборкання домомучительки Фрекен Бок, а також поглинання плюшок та варення.

Протягом вистави глядачі не лише познайомляться з "чоловіком у повному розквіті сил", а й візьмуть участь у "кастингу" на кращого друга Карлсона. Організатори зазначають, що із собою глядачам потрібно захопити пару змінного взуття, фотокамеру та гарний настрій.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 12 січня об 11:00

ВАРТІСТЬ: 280 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах