Гешефт для закоханих та концерт "Без обмежень": 15 найяскравіших заходів лютого в Одесі

Не пропусти: 15 найяскравіших заходів лютого в Одесі.

Не пропусти: 15 найяскравіших заходів лютого в Одесі. Фото: facebook.com/lolita.klochkova

Дозвілля та їжа
31 сiчня 12:47

Лютий в Одесі обіцяє бути не дуже насиченим на заходи, але сидіти у чотирьох стінах теж не варіант.

Vgorode зібрав усі найцікавіші події цього місяця, які можуть змусити вас вийти з дому.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До речі, куди йти на День закоханих в Одесі ми розповідали в окремому матеріалі.

СПЕКТАКЛЬ "БОЛЕРО. ТАНГО ПОЛУМЕННЯ ТА ЛЬОДУ"

Танго полум'я та льоду.Танго полум'я та льоду. Фото: operahouse.od.ua

Дві балетні вистави протягом одного вечора. У програмі: балет на одну дію "Болеро" Моріса Равеля (хореографія та лібретто Георгія Ковтуна) та танго-вистава "Танго полум'я та льоду" від авторської групи Одеської опери.

Історію в стилі танго про пошук сенсу життя, боротьбу між світоглядами, таємниці добра і зла, любові та пристрасті оповідають образною, мальовничою мовою танцю солісти та артисти балету, перетворені на дві стихії – полум'я та льоду. Говорять, пристрасть – це натхнення тіла, а любов – це натхнення душі.

"Болеро" Моріса Равеля, що є музичною візиткою багатьох симфонічних оркестрів, спочатку замислювалося як хореографічне твір, і було вперше виконане в паризькій "Гранд-Опера" під час вечора антрепризи Іди Рубінштейн. Твір став настільки популярним, що зайняв важливе місце у репертуарах багатьох театрів світу. Воно розповість історію відносин між сильною вольовою жінкою та двома закоханими у неї чоловіками. Обидва кабальєри темпераментні і красиві, так що на даму чекає непростий вибір. Як закінчиться ця історія – вирішувати глядачеві.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ : 3 лютого о 16:00 та 21 лютого о 17:00

ВАРТІСТЬ : від 100 до 520 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

ГЕШЕФТ ДЛЯ ЗАКОХАНИХ І КОНЦЕРТ ОЛЬГИ ПУЛАТОВОЇ/ЖЕНІ ТА КАТІ



Цього разу маркет буде присвячений коханню та закоханості. Про кохання у різних проявах: до себе, до інших, до мистецтва, до музики, до самовираження, до свого оточення, до свого приміщення.

На заході можна буде вибирати подарунки на дизайн-маркеті, робити фотографії, танцювати на концерті, брати участь у майстер-класах та куштувати смачненьке.

ДЕ: ТРЦ " Острів ", вулиця Новощепний ряд, 2

КОЛИ: гешефт 10 лютого об 11:00, виступ Пулатової ((ex-Flёur) о 17:00; гешефт 11 лютого об 11:00, виступ Женя та Катя/Mordendie о 17:00

ВАРТІСТЬ : 150 гривень один день

КУПИТИ КВИТКИ

СТЕНДАП "ВЕЛИКИЙ УКРАЇНСЬКИЙ STAND UP"

Великий український стендап.Великий український стендап. Фото: concert.ua

Вечір гумору. На сцену вийдуть:

- Сергій Чирков – український комік, сценарист та співведучий проекту "Телебачення Торонто", переможець Kyiv International Stand Up Comedy Week 2019, резидент "Підпільного стендапу" та учасник Youtube-шоу "Ебаут";
- Василь Байдак – популярний український стендап-комік та волонтер, актор відомого Інародного театру абсурду "Воробушок", хрещений батько унікального персонажа Бубудука;
- Андрій Бережко – український стендап-комік, переможець "Розсміши коміка", резидент Канада "Мінус перший", учасник стендап-шоу "Гуднайт Клаб";
- Наталія Гаріпова – українська стендап-комікеса, сценаристка, продюсер.

ДЕ: Філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ : 4 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 330 до 990 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ MONATIK

Це буде невеликий тур співака під назвою "ART Терапія". При цьому організатори зазначають, що великі стадіонні шоу MONATIK, анонсовані до повномасштабного вторгнення РФ, обов'язково відбудуться після перемоги і всі придбані на них квитки будуть дійсними.

ДЕ: Музкомедія, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 7 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ : від 1800 до 3950 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ ТОНІ МАТВІЄНКО

У програмі Тоні Матвієнка "Квітка душа" буде представлено її найкращі композиції та народні пісні. Співачка відома своїм видатним голосом, який неодноразово порівнювали із голосом її мами – знаменитої Ніни Матвієнко.

ДЕ: Філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ : 10 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ : від 200 до 700 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ "КУЗЬМІ – 55. СКРЯБИН. ВЕЧІР ПАМ'ЯТІ"

"Нам було абсолютно все одно, не маючи нічого мати все", – співав Андрій Кузьменко в одній із найчуттєвіших пісень гурту "Скрябін". На концерті зустрінеться родина фанатів колективу, щоб "розкласти на столі старі фотографії" – послухати добре відомі, перевірені часом хіти та згадати "Кузьму".

Частину коштів буде передано на потреби ЗСУ.

ДЕ: Філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ : 7 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 750 до 850 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ ІВО БОБУЛА



Музиканта називають українським Томом Джонсом. Співак визнає, що зараз він популярніший, ніж у 90-ті роки завдяки молоді. Вони підняли пласт пісень "Розмови з тобою", "А липи цвітуть", "Все золото світу", "Осінь".

Весною минулого року на YouTube вийшла нова версія відомої пісні "А липи цвітуть". За вісім місяців хіт у виконанні Іво Бобула та гурту Kolaba переглянули понад шість мільйонів людей.

ДЕ: Філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 11 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 950 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ "В ОБІЙМАХ ТАНГО"

Концерт Концерт


Це буде романтичний вечір камерної музики у театральному арт-просторі "Більєтаж-імпрезу" за участю ансамблю артистів оркестру театру "Одеська Камерата". У програмі концерту інструментальна та вокальна музика найвідоміших композиторів музики танго: Астора П'яццоли, Карлоса Гарделя та Рішара Гальяно. В оновленій програмі концерту вперше пролунає українське танго.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 14 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

ЛІРИЧНА КОМЕДІЯ "ПЕРШИХ ВІСІМ ПОБАЧЕНЬ"

Вистава Вистава

Він – чоловік із яскравим почуттям гумору, вона – жінка з великим, але закритим серцем. Щоб розтопити її серце та довести справжність своїх почуттів, він знаходить безліч приводів для побачень. Треба бути трохи схожими, щоб розуміти одне одного, але й трохи різними, щоби любити.

В ролях:

Він – народний артист України, актор театру та кіно Олександр Ганноченко;
Вона народна артистка України, актриса Київського академічного театру на Лівому березі Дніпра Світлана Золотько;
Ангел – актор театру та кіно Данило Маржець;
Ангел – актор Київського академічного театру "Колесо" Денис Драчевський.

Вистава триває дві години з антрактом. Режисер – Олександр Ганноченко. Продюсери – Тетяна Єдемська, Вікторія Жабенко та театральна агенція "ТЕ-АРТ".

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ : 14 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ : від 250 до 980 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ ВИКОНАВЦЯ WELLBOY

Учасник десятого сезону телевізійного вокального проекту "Х-фактор" та Національного відбору на "Євробачення-2022" – WellBoy виступить в Одесі. У грудні 2022 року музикант презентував альбом "Вісім марабу", а у 2023 році дебютував у великому кіно, виконавши роль співака у музично-кримінальній драмі "Королі репа". Протягом концерту прозвучать хіти "Гусі", "Додому", "Вовча ягода", "Жовті мальви", "Очі" та інші композиції.

ДЕ: Філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ : 14 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ : від 390 до 1 590 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

ФЕНТЕЗІ-СПЕКТАКЛЬ "ШЕРЛОК"

Вистава Вистава

Хто стоїть за серією таємничих вбивств, що тримають у жах жителів нічного Лондона? І чи можливо перемогти генія кримінального світу професора Моріарті та полюбити жінку, схилу до злочинів?

Фантастична історія пригод Шерлока Холмса та доктора Ватсона у постановці всесвітньо відомого режисера Дмитра Рачковського.

Глядачам обіцяють оригінальний сюжет, вражаючі декорації, ефектні костюми, а також гру матерів Сергія Позднякова та Руслана Данильченка.

ДЕ: Філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 19 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ : від 190 до 650 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ ГРУПИ "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ"

Колектив продовжує свій тур.

"Зараз українське стає модним, цікавим для людей, і вони хочуть цього. Концертні зали наші забиті. Більшість українських концертів продано за два місяці до виступу. Ми лише відкрили продаж – залу немає", – зізнався фронтмен гурту Сергій Танчинець в одному з інтерв'ю.

Нещодавно група закрила святковий збір "25 РОКІВ = 50 FPV-ДРОНІВ". Музикантам вдалося зібрати 500 тисяч гривень, на які було куплено дрони для ЗСУ.

ДЕ: Музкомедія, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ : 20 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ : від 900 до 2500 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КРИМІНАЛЬНА КОМЕДІЯ "СВЯТА СІМЕЙСТВО"

Вистава Вистава

Члени "святого сімейства" Карручо (батько, мати і син), які проживають в одному з найдешевших районів великого італійського міста (скажімо, Риму чи Неаполя), як і вся їхня спільнота за майновим класом, намагаються впоратися з мінливістю долі. Всупереч соціальній нерівності та відсутності повноцінної професії, вони, по-дитячому наївні та добрі, з маніакальною завзятістю сподіваються реалізувати свої мрії та забути про сумні моменти свого життя. Але... одного прекрасно-божевільного дня в цьому колоритному сімействі, в його не менш колоритному будинку, зав'язується захоплююча історія, з італійськими пристрастями і безумством, непередбачуваними, химерними парадоксами і віртуозно сплетеною інтригою.

ДЕ: Музкомедія, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 21 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ : від 280 до 1 180 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

МЮЗИКЛ "КНЯГИНЯ ОЛЬГА"

Вистава Вистава

"Темні часи" – так іноді називають Середньовіччя у підручниках. Водночас саме на цей час припадає розквіт Київської Русі – держави, яка, без перебільшення, заклала основу сучасного українського світосприйняття. На сторінках книжок дивляться на нас правителі минулого. Чим вони жили та що відчували?

Учасник Х-Фактор режисер Денис Рудий давно захоплювався історією Княгині Ольги, тому скористався нагодою втілити свій творчий задум.

Тексти дозволять провести сміливі паралелі із сучасністю, хореографія та костюми допоможуть поринути у язичницькі обряди, народні гуляння, ратні подвиги та містичний світ Наві.

Композитор: Денис Аксьонов

Вірші: Ольга Сєдова

Режисер та художник-постановник: Денис Рудий

Хореографи: Аліна Троянська та Геннадій Цвєтков

ДЕ : Музкомедія, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ : 27 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 950 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ЗНАЧЕНІ ТАНЦЮВАТИ"

Вистава Вистава

Це буде атмосфера найбільшого у світі танцювального марафону з яскравим світлом, музикою, хореографією, блискучими костюмами та гарними людьми!

Усі такі учасники прийшли перемогти та врятувати своє життя. Але всім вистачить сил дістатися до фінішу? І чи існує життя після марафону?

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ : 29 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 80 до 300 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах