Мюзикл "Княгиня Ольга" та вистава "Сто тисяч": куди піти в Одесі наступного тижня

Мюзикл "Княгиня Ольга" та вистава "Сто тисяч": куди піти в Одесі наступного тижня.

Мюзикл "Княгиня Ольга" та вистава "Сто тисяч": куди піти в Одесі наступного тижня. Фото: 34travel.me

Дозвілля та їжа
23 лютого 19:03

Вже наступного тижня в Одесі покажуть мюзикл "Княгиня Ольга" та спектакль "Сто тисяч", відбудеться концерт джазової музики при свічках та виступить гурт "Курган і Агрегат".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті найближчими будніми днями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ ГРУПИ "КУРГАН І АГРЕГАТ"

Відео: YouTube-канал СЕЛЮКИ

Український хіп-хоп гурт "Курган і Агрегат" виступить з концертом в Одесі. За останні два роки ці музиканти не провели жодного всеукраїнського туру, не випустили жодної пісні, не зняли жодного музичного кліпу, натомість зібрали десятки мільйонів гривень на дрони, автомобілі, тепловізори та інші необхідні речі для української армії. Тепер гурт "Курган і Агрегат" вирушає у всеукраїнський тур, щоб знову ж таки зібрати гроші на потреби захисників та захисниць України. Весь прибуток з туру передадуть ЗСУ. На концерті пролунають пісні "Валька", "Енергія" та інші композиції.

ДЕ: Art Hall (Ministerium), вулиця Гоголя, 12

КОЛИ: 26 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ: 550 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ВЕЧОРИ НА ХУТОРІ БІЛЯ ДИКАНЬКИ"

Вистава "Вечори на хуторі біля Диканьки".Вистава "Вечори на хуторі біля Диканьки". Фото: 048.ua

Абсолютно унікальна версія Різдвяної ночі на всесвітньо відомому українському хуторі поблизу Диканьки.

Історія, розказана великим Миколою Гоголем, набуває нових рис і звучить по-новому. Автентична музика та колядки наповнять зал справжнім різдвяним настроєм та подарують позитив на весь рік.

Закоханий Вакула, красуня Оксана і навіть Чорт із Солохою зійдуться на одній сцені в боротьбі за кохання.

ДЕ: Музкомедія, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 26 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 490 до 990 гривень

МЮЗИКЛ "КНЯГИНЯ ОЛЬГА"

Мюзикл "Княгиня Ольга".Мюзикл "Княгиня Ольга". Фото: concert.ua

Вистава, в основі якої одна з найбільш захоплюючих та драматичних історій Х століття.

Учасник "Х-Фактор" режисер Денис Рудий давно захоплювався історією княгині Ольги, тому радо скористався шансом втілити свій творчий задум.

Художник вважає, що мюзикл є найкращою формою для відтворення настроїв та переживань епохи легендарної київської княгині.

Ретельно виписані віршовані тексти дозволять провести сміливі паралелі із сучасністю, майстерна хореографія та костюми допоможуть поринути в язичницькі обряди, народні гуляння, ратні подвиги та містичний світ Наві.

Композитор: Денис Аксьонов. Вірші: Ольга Сєдова. Режисер та художник-постановник: Денис Рудий. Хореографи: Аліна Троянська та Геннадій Цвітков.

ДЕ: Музкомедія, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 27 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 850 гривень

СПЕКТАКЛЬ "СТО ТИСЯЧ"

Вистава "Сто тисяч".Вистава "Сто тисяч". Фото: kievvlast.com.ua

У рамках гастролей Театру на Подолі в Одесі покажуть виставу за п'єсою Івана Карпенка-Карого "Сто тисяч". Земля завжди відігравала центральну роль у житті українців: дарувала радість самоствердження, прагнення життя та народження дітей, спонукала до мрій. Водночас земля була і залишається для людини важким хрестом, адже неконтрольоване бажання володіти нею згубно. Організатори зазначають, що вистава підкорює своєю точністю та актуальністю, майстерним зображенням національних характерів.

Режисер-постановник – Віталій Малахов. У ролі Герасима Калитки – народний артист України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка Богдан Бенюк. У ролях: Оксана Аніщенкова, Сергій Сипливий, Ігор Ніколаєв, Максим Грубер та інші.

ДЕ: Музкомедія, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 28 лютого о 18:30

ВАРТІСТЬ: від 250 до 890 гривень

КОНЦЕРТ "ДЖАЗ ПРИ СВІЧКАХ"

В Одесі відбудеться концерт "Джаз при свічках".В Одесі відбудеться концерт "Джаз при свічках". Фото ілюстративне: concert.ua

Віртуози The Impressions Jazz Quintet подарують глядачам вечір джазової музики при свічках.

"Уявіть собі: останній день зими, вечір. Ви виділили пару годин для себе та своїх друзів. Вишуканий зал філармонії та світло сотень свічок. Чарівний джаз та безліч красивих фото. Подобається? Тоді чекаємо на Вас!" – кажуть організатори.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 29 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 890 гривень

ПРОГРАМА "СКОРОВОДА-СКОВОРОДА"

Григорій Сковорода.Григорій Сковорода. Фото: tut-cikavo.com

Перформанс у форматі "Глядач на сцені". Протягом вечора прозвучать байки Григорія Сковороди, пісні та романси на вірші цього письменника та філософа, а також вірші Ліни Костенко.

ДЕ: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 48А

КОЛИ: 29 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

СПЕКТАКЛЬ-МЮЗИКЛ "ІСУС ХРИСТОС – СУПЕРЗІРКА"

В Одесі покажуть виставу-мюзикл "Ісус Христос – суперзірка".В Одесі покажуть виставу-мюзикл "Ісус Христос – суперзірка". Фото ілюстративне: babel.ua

Українська прем'єра легендарної рок-опери. Створену Ендрю Ллойдом Веббером (музика) та Тімом Райсом (слова) роботу вперше презентували на Бродвеї у 1971 році. Відтоді ця постановка підкорила найбільші сцени 17 країн світу.

В основі сюжету рок-пери – події, описані в Євангелії від Івана. Вони охоплюють період від в'їзду Ісуса до Єрусалиму до смерті Христа на Голгофі. Давня історія, зображена творчим колективом театру, набула сучасного звучання за допомогою використаних засобів музики, світла, слів та талановитої гри акторів. Організатори відзначають, що рок-опера "Ісус Христос – суперзірка" – це унікальна можливість побачити себе зсередини та знайти свій "шлях до храму".

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 1 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах