Чудеса прогресу: в Одесі встановили автомат, який готує піцу

Чудеса прогресу: в Одесі встановили автомат, що готує піцу.

Чудеса прогресу: в Одесі встановили автомат, що готує піцу. Фото: tiktok.com/@angelbossyi

Дозвілля та їжа
19 березня 10:00

У провулку Семафорному в Одесі, навпроти торгового центру Fontan Sky Center, встановили автомат, який робить піцу за три хвилини. Про це стало відомо із соціальних мереж.

Так, "диво прогресу" робить піцу прямо на очах у людей. Одна невелика тоненька піца розміром 25 сантиметрів обійдеться недешево – від 160 до 190 гривень залежно від смаку. Додатковий бокс із ножем коштуватиме 40 гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



Відео: tiktok.com/@angelbossyi

Зазначимо, що така піца не розріта, тож ділитися їй може бути незручно. Також врахуйте, що тісто у такої піци на смак як лаваш не має смаку. Але й готується така страва вп'ятеро швидше, ніж у закладах.

Піцу люблять практично всі, проте іноді замість "Марагарити" або "Чотири сири" хочеться якоїсь різноманітності. Vgorode приготував для наших читачів добірку місць, де смачно поїсти незвичайну піцу в Одесі. У нашій добірці будуть найрізноманітніші варіанти – від піци з валяною вишнею та портвейном до піци на честь назв районів Одеси.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах