"Єдиний квартал" та вистава "Гранд прем'єра або Зіркові пристрасті": куди піти в Одесі наступного тижня

"Єдиний квартал" та вистава "Гранд прем'єра або Зіркові пристрасті": куди піти в Одесі наступного тижня.

"Єдиний квартал" та вистава "Гранд прем'єра або Зіркові пристрасті": куди піти в Одесі наступного тижня. Фото ілюстративне: novy.tv

Дозвілля та їжа
30 березня 21:00

Найближчими будніми днями в Одесі відбудеться концерт "Єдиний квартал", покажуть виставу "Гранд прем'єра або зіркові пристрасті" та виступить ансамбль "Чайка".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті наступного тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ "ЄДИНОГО КВАРТАЛУ"

Актори "Вечірнього кварталу" та "Жіночого кварталу" вийдуть разом на одну сцену, щоб зарядити українців позитивом та підняти бойовий дух наших захисників. Організатори зазначають, що цей вечір – унікальна можливість для шанувальників "Кварталу" побачити гумористів наживо, адже з початку повномасштабного вторгнення артисти переважно дають лише благодійні концерти для військових, лікарів, рятувальників та волонтерів. "Кварталівці" виступають у військових частинах, шпиталях, бомбосховищах, на полігонах та станціях метро, а також виїжджають на передову, щоб поспілкуватися з бійцями.

Протягом концерту коміки порадують глядачів гумором на злободенні теми, гострими жартами, пародіями та патріотичними музичними номерами.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 1 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 800 до 2 000 гривень

ВЕЧІР ОДЕСЬКОГО КІЧМАНА

Відео: YouTube-канал "ТІ ЛЮДИ"

Віталій Заброський, Влада Жукова, гурт "Шкідливі поради" та Сергій Меньшагін виконають одеські пісні. Також на глядачів чекають одеські жарти у виконанні ведучого Олександра Попова. Забронювати місце можна за телефоном: +38 095 24 28 377.

ДЕ: ART-сховище "Музей", Старобазарний сквер, 5

КОЛИ: 1 квітня о 18:30

ВАРТІСТЬ: вхід 150 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ГРАЄМО В ДУРНЯ"

Вистава "Граємо в дурня".Вистава "Граємо в дурня". Фото: freedomhall.kiev.ua

Комедія за п'єсою французького драматурга та сценариста Франсіса Вебера "Вечеря з дурнем". На очах у глядачів пройде кілька вечерь, проте незвичайних, бо їх організовують впливові люди, а запрошеними гостями є дурні. У виграші буде той, чий дивний гість виявиться найбільш переконливим дурнем.

Коли до компанії приєднується Франсуа Піньон, якого запросив П'єр, у житті П'єра починає все йти шкереберть, а вистава наповнюється величезною кількістю непередбачуваних ситуацій.

У ролях: Костянтин Костишин, Сергій Калантай, Олександр Ігнатуша, Валерій Астахов, Крістіна Синельник та Анна Тамбова. Керівник: Сергій Чудаєв.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 1 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 890 гривень

КОНЦЕРТ ВАСИЛЯ ПОПАДЮКА ТА PAPA DUKE BAND

Відео: YouTube-канал Chelovekgoda

Віртуоз Василь Попадюк, який грає на 15 музичних інструментах, разом із Papa Duke Band подарує глядачам незабутній вечір живої музики.

Василя Попадюка знають у всьому світі, його називають "маестро-скрипкою", "золотою скрипкою" та "сучасним Паганіні". У ювілейному альбомі Deep Purple Ієна Гіллана також грає скрипка Попадюка. Талант музиканта поєднує поціновувачів world music, latino, gypsy та джазу. Вже понад 20 років виконавець живе в Канаді, проте активно гастролює, даючи по 200 концертів на рік на всіх континентах. З початку повномасштабної війни Василь Попадюк не втрачає нагоди привернути увагу світового суспільства до України та зібрати кошти на допомогу нашій країні.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 2 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 650 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ГРАНД ПРЕМ'ЄРА АБО ЗІРКОВІ ПРИСТРАСТІ"

Вистава "Гранд Прем'єра або Зіркові пристрасті".Вистава "Гранд Прем'єра або Зіркові пристрасті". Фото: exclusive.ua

Вистава за мотивами відомої комедії британського автора Марка Фрейна, яка сьогодні є дуже популярною як на європейській сцені, так і на Бродвеї.

Група акторів із Лондона репетирує виставу, щоб незабаром вирушити в турне провінційними містечками. Кожен із них доклав зусиль до цього проєкту і тепер щиро сподівається на успіх. І все справді могло б бути добре, але є одне "але"... Люди мистецтва настільки емоційні, що просто не в змозі втримати за лаштунками особисті стосунки, які бурхливим потоком накривають і руйнують і без того "крихку" виставу. Чи знайдеться вихід із ситуації, що сягнула повного комічного абсурду?

Вистава йде з антрактом і призначена для глядачів від 13 років.

В ролях:

  • Арам Арзуманян – актор театру та кіно, зірка серіалу "Скажене весілля";
  • Валентин Томусяк – актор театру та кіно, зірка серіалу "Ніщо не трапляється двічі";
  • Віра Кобзар – актриса театру та кіно, зірка серіалів "Родичі", "Скажене весілля", спектаклів "Вірні дружини", "Сильні слабкі жінки";
  • Ігор Рубашкін – заслужений артист України, актор Київського академічного театру на Печерську;
  • Катерина Варченко – актриса театру та кіно, зірка серіалу "Хазяйка", "Коло омани", зірка вистав "Сильні слабкі жінки", "Дівич-вечір", "Вірні дружини";
  • Олександр Ганноченко – народний артист України, актор театру та кіно, актор Київського національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки;
  • Оля Атанасова – актриса театру та кіно, зірка серіалу "Дві матері";
  • Світлана Золотько – народна артистка України, зірка вистав "Серцеїдки" та "Перших вісім побачень", актриса Київського академічного театру на Лівому березі Дніпра.

Режисер – Олександр Ганноченко. Хореограф – Лідія Соклакова. Stylyst – Анна Широбокова.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 3 квітня о 19:00 та 4 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 320 до 1 180 гривень

КОНЦЕРТ АНСАМБЛЯ "ЧАЙКА"

Ансамбль "Чайка".Ансамбль "Чайка". Фото: filarmonia.odessa.ua

Музичний вечір одного із творчих колективів Одеської філармонії. Ансамбль "Чайка" – музично-танцювальний колектив. Колектив виконує композиції у супроводі оркестрової групи зі струнних, духових та щипкових національних інструментів, а також відрізняється яскравими танцювальними постановками. У репертуарі ансамблю музичні обробки, аранжування популярних українських мелодій, написані спеціально для оркестру "Чайки", а також авторські твори керівника оркестру — заслуженого артиста України Дмитра Притули.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ : 4 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

КОНЦЕРТ WHITE WARD

Відео: YouTube-канал ChV Live Music Shooting

Група, яка успішно поєднує несумісні на перший погляд стилі та жанри – White Ward – виступить в Одесі. Музика колективу – це екстремальний метал з домінуючою частинкою блеку, який несподівано перетворюється на дарк-джаз, ретровейв, неофолк і навіть постпанк. Концерт триватиме від двох до двох із половиною годин. Дітям віком до 16 років вхід не рекомендований.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 5 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 499 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах