Концерт "Без Обмежень" та квартирник в Олега Філімонова: понад 20 найяскравіших заходів квітня в Одесі

Концерт "Без Обмежень" та квартирник в Олега Філімонова: 20 найяскравіших заходів квітня в Одесі.

Концерт "Без Обмежень" та квартирник в Олега Філімонова: 20 найяскравіших заходів квітня в Одесі. Фото ілюстративне: kartin.papik.pro

Дозвілля та їжа
02 квiтня 00:00

Протягом найближчих тижнів в Одесі виступлять гурт "Без Обмежень", KOLA та Mayorova, відбудеться квартирник Олега Філімонова, покажуть спектаклі "Гранд Прем'єра або Зіркові пристрасті", "Тривога по-одеськи" та "Серцеїдки".

Vgorode дізнався, які яскраві заходи відбудуться в нашому місті у квітні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ "ЄДИНОГО КВАРТАЛУ"

Відео: YouTube-канал "Студія Квартал 95 Online"

Актори "Вечірнього кварталу" та "Жіночого кварталу" вийдуть разом на одну сцену, щоб зарядити українців позитивом та підняти бойовий дух наших захисників. Організатори зазначають, що цей вечір – унікальна можливість для шанувальників "Кварталу" побачити гумористів наживо, адже з початку повномасштабного вторгнення артисти переважно дають лише благодійні концерти для військових, лікарів, рятувальників та волонтерів. "Кварталівці" виступають у військових частинах, шпиталях, бомбосховищах, на полігонах та станціях метро, а також виїжджають на передову, щоб поспілкуватися з бійцями.

Протягом концерту коміки порадують глядачів гумором на злободенні теми, гострими жартами, пародіями та патріотичними музичними номерами.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 1 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 800 до 2 000 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ГРАНД ПРЕМ'ЄРА АБО ЗІРКОВІ ПРИСТРАСТІ"

Вистава "Гранд Прем'єра або Зіркові пристрасті".Вистава "Гранд Прем'єра або Зіркові пристрасті". Фото: exclusive.ua

Вистава за мотивами відомої комедії британського автора Марка Фрейна, яка сьогодні є дуже популярною як на європейській сцені, так і на Бродвеї.

Група акторів з Лондона репетирує виставу, щоб незабаром вирушити в турне провінційними містечками. Кожен із них доклав зусиль до цього проєкту і тепер щиро сподівається на успіх. І все справді могло б бути добре, але є одне "але"... Люди мистецтва настільки емоційні, що просто не в змозі втримати за лаштунками особисті стосунки, які бурхливим потоком накривають і руйнують і без того "крихкий" спектакль. Чи знайдеться вихід із ситуації, що сягнула повного комічного абсурду?

Вистава йде з антрактом і призначена для глядачів від 13 років.

В ролях:

  • Арам Арзуманян – актор театру та кіно, зірка серіалу "Скажене весілля";
  • Валентин Томусяк – актор театру та кіно, зірка серіалу "Ніщо не трапляється двічі";
  • Віра Кобзар – актриса театру та кіно, зірка серіалів "Родичі", "Скажене весілля", спектаклів "Вірні дружини", "Сильні слабкі жінки";
  • Ігор Рубашкін – заслужений артист України, актор Київського академічного театру на Печерську;
  • Катерина Варченко – актриса театру та кіно, зірка серіалу "Хазяйка", "Коло омани", зірка вистав "Сильні слабкі жінки", "Дівич-вечір", "Вірні дружини";
  • Олександр Ганноченко – народний артист України, актор театру та кіно, актор Київського національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки;
  • Оля Атанасова – актриса театру та кіно, зірка серіалу "Дві матері";
  • Світлана Золотько – народна артистка України, зірка вистав "Серцеїдки" та "Перших вісім побачень", актриса Київського академічного театру на Лівому березі Дніпра.

Режисер – Олександр Ганноченко. Хореограф – Лідія Соклакова. Stylyst – Анна Широбокова.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 3 квітня о 19:00 та 4 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 320 до 1 180 гривень

КОНЦЕРТ MAYOROVA

Відео: YouTube-канал MAYOROVA

Співачка, яка з перших треків потрапила в топ-чарти всіх стрімінгових платформ, – MAYOROVA – вперше виступить в Одесі з великим сольним концертом.

Протягом вечора прозвучать "Незамінних", "Підпал", "Твої тату" та інші хіти.

ДЕ: Концерт-хол "Одеса", Гагарінське плато, 5

КОЛИ: 6 квітня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 399 до 849 гривень

ROCK SYMPHONY SHOW

В Одесі відбудеться Rock Symphony Show.В Одесі відбудеться Rock Symphony Show. Фото: culturemeter.od.ua

Симфонічний оркестр під керівництвом диригента Олесі Пістової виконає світові рок-хіти. Цього вечора прозвучать композиції Metallica, Queen, Scorpions, Rammstein, Epica, Linkin Park, Evanescence та інших легендарних колективів. FrontWoman та вокалістка – Tanya Ilios. Симфонічне шоу відбудеться у супроводі професійного звуку, світла від StaffConcert, а також LED-екрана.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 8 квітня о 18:30

ВАРТІСТЬ: від 360 до 850 гривень

КВАРТИРНИК В ОЛЕГА ФІЛІМОНОВА

В Одесі відбудеться квартирник Олега Філімонова.В Одесі відбудеться квартирник Олега Філімонова. Фото: concert.ua

Великий концерт відомого українського гумориста, учасника команди КВК "Одеські джентльмени", ведучого проектів "Джентельмен-шоу" та "Камера сміху" Олега Філімонова. У програмі вечора: живий оркестр, відео-сюрприз від пародиста Юри Великого, чемпіони світу зі степу та тріо тенорів, випивка та закуска, пісні англійською, іспанською, французькою та одеською мовами, а також веселі історії.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 10 квітня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 380 до 990 гривень

КОНЦЕРТ ЛЕСЯ ПОДЕРВ'ЯНСЬКОГО

Відео: YouTube-канал Лесь Подерв'янський

Прозаїк, драматург та автор сатиричних п'єс Лесь Подерв'янський виступить в Одесі з новою програмою "Класичні п'єси та новітні розповіді". Глядачі почують як уже знайомі шедеври, наприклад, п'єси "Гамлет" та "Нірвана", так і абсолютно нові твори. Протягом вечора буде безліч приводів і для щирого гучного сміху, і для глибоких філософських роздумів.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 11 квітня о 18:30

ВАРТІСТЬ: від 300 до 690 гривень

ВЕЧІР ДУРНЄВА І ДАНТЕСА "ПОЖЕЖА"

В Одесі виступлять Дантес та Дурнєв.В Одесі виступлять Дантес та Дурнєв. Фото: gorod.dp.ua

У рамках українського туру YouTube-шоу "Пожежа" ведучі Олексій Дурнєв та Володимир Дантес виступатимуть в Одесі. У програмі вечора жарти, відверті зізнання та зустрічі із зірковими гостями. Організатори зазначають, що "Пожежа" – це шоу, де глядачі стають повноправними учасниками дійства. Дантес і Дурнєв дають собі раду без заготовлених текстів. Їхні концерти – це 100% імпровізації та контакту із залом.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 11 квітня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 690 до 1 690 гривень

КОНЦЕРТ EPOLETS

Відео: YouTube-канал Epolets

У рамках туру шістьма містами України рокери Epolets виступлять в Одесі. Музиканти презентують свій новий альбом "Темна вода". Концерт благодійний. Колектив хоче зібрати кошти на дрони для Національної гвардії України "Азов".

ДЕ: Union, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 14 квітня о 18:30

ВАРТІСТЬ: 390 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ GRANDMA'S SMUZI

Відео: YouTube-канал Grandma's Smuzi

У рамках туру "Весна прийде" гурт Grandma's Smuzi виступить в Одесі. Музиканти виконають перекладені українською мовою кавери від найвідоміших рок-балад до сучасних популярних хітів, а також власні оригінальні композиції. Захід благодійний. Музиканти хочуть зібрати кошти на потреби бригади Національної гвардії "Азов".

ДЕ: Art hall Ministerium, вулиця Гоголя, 12

КОЛИ: 14 квітня о 18:30

ВАРТІСТЬ: 440 гривень

СТЕНДАП "ВЕТЕРАНИ КОСМІЧНИХ ВІЙСЬК ТА ІГОР ЛАСТОЧКІН"

Ігор Ласточкін.Ігор Ласточкін. Фото: folga.com.ua

У рамках спеціального проєкту "Імпровізація" учасники команди "Ветерани космічних військ" Влад Куран, Олександр Венедчук та Артем Дамницький разом із коміком та шоуменом Ігорем Ласточкіним виступлять в Одесі.

Організатори наголошують, що захід буде імпровізаційного формату – кожен глядач зможе відчути себе творцем живого гумору. Весь прибуток від концерту спрямують на придбання дронів-камікадзе для Головного управління розвідки України.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 15 квітня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 750 гривень

КОНЦЕРТ KOLA

Відео: YouTube-канал KOLA

У рамках весняного концертного туру містами України співачка KOLA презентує в Одесі програму з головних хітів та нових треків. В оригінальному виконанні прозвучать "Чи разом?", "Дочекаюсь", "Біля серця", "Люди", "Бути простим" та інші хіти.

Авторські пісні KOLA займають топові позиції у трендах YouTube, а її роботи "Чи разом", "Біля серця" та "Дочекаюсь" стали вірусними в українських та зарубіжних соцмережах.

Концерт благодійний: його мета – зібрати кошти на потреби ЗСУ.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 17 квітня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 1 190 гривень

FRANK SINATRA TRIBUTE

В Одесі відбудеться триб'ют-шоу Френка Сінатри.В Одесі відбудеться триб'ют-шоу Френка Сінатри. Фото: concert.ua

Професійне триб'ют-шоу Френка Сінатри. На сцену вийдуть 12 музикантів, серед яких вокаліст Павло Ільницький, трубач Денис Аду, контрабасист Микола Кістеньов, барабанщик Ярослав Борис та піаніст Олександр Малишев. Цього вечора прозвучать хіти Fly me to the moon, I've got you under my skin, My way, New York та інші композиції легенди світового джазу.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 17 квітня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 850 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ ZIFERBLAT

Відео: YouTube-канал Ziferblat

У рамках першого всеукраїнського туру колектив Ziferblat, який посів друге місце в Нацвідборі на "Євробачення-2024", виступить в Одесі. За версією премії "Музвар", Ziferblat став переможцем у номінації "Найкращі нові імена альтернативної музики". В Одесі музиканти виконають Place I Call Home, а також інші найкращі хіти та нові треки.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 18 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 750 гривень

КОНЦЕРТ НІКІТИ КІСЕЛЬОВА

Відео: YouTube-канал Нікіта Кісельов

Молодий український виконавець Нікіта Кісельов виступить в Одесі. Активна творча кар'єра музиканта розпочалася у вересні 2022 року. Відтоді хіти артиста потрапляють у топи YouTube та музичних платформ. Під пісню "Романтично" часто роблять пропозицію закохані пари, а дует Микити зі співачкою SKYLERR – "Ліфт" – за лічені дні очолив позиції в рейтингу YouTube та завоював популярність у TikTok. 1 грудня співак презентував українську версію відомого треку Тіни Кароль "Полюс притяжения" – тепер цей хіт називається "Полюси".

Для бронювання доступні лаунж-зони, кожна з яких має до п'яти гостей. Вартість лаунж-зон в залежності від розміщення – від 3 500 до 4 000 гривень. Дізнатись більше про захід та забронювати місце можна за телефоном +38 093 39 23 939 (дзвонити можна з вівторка по неділю з 13:00 до 20:00).

ДЕ: Union, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 21 квітня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 400 до 900 гривень

КОНЦЕРТ ОЛЕКСАНДР ПОНОМАРЬОВА ТА МИХАЙЛА ХОМИ

Відео: YouTube-канал Олександр Пономарьов

Олександр Пономарьов та Михайло Хома виступлять в Одесі з концертною програмою "Україна переможе". У програмі вечора найкращі пісні артистів у супроводі симфонічного оркестру.

ДЕ: Театр Музкомедії, вул. Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 22 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 990 до 2 190 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ". АКУСТИЧНА ПРОГРАМА

Відео: YouTube-канал "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ"

Найвідоміші рок-романтики України – гурт "Без Обмежень" – зіграють акустичні концерти у філармоніях та Оперних театрах найбільших міст України, зокрема Одеси.

Музиканти вперше за історію існування свого колективу презентують ексклюзивну акустичну програму.

У новому звучанні прозвучать і нові пісні, і композиції, які вже давно стали хітами: "Без неї ніяк", "Дим", "Весь світ", "Зорі запалали" та інші.

У 2023 році гурт проїхав понад 120 тисяч кілометрів і зіграв понад 150 концертів в Україні та за кордоном.

З початку повномасштабного вторгнення "Без Обмежень" дають виключно благодійні концерти, акустичні також не стануть винятком.

"Куплений вами квиток на концерт гурту "Без обмежень" – це донат для українських військових, а тим самим – внесок у нашу Перемогу. Більшу частину цих коштів ми витратимо на закупівлю дронів та автомобілів для ЗСУ. Війна розпочалася ще у 2014 році, але 24 лютого 2022 року кожен з нас відчув це пекло на собі. Цього дня український народ почав рух до справжньої Незалежності.Немає іншого шляху в нас з вами, як шлях до Перемоги. І саме зараз весь український народ, і насамперед Збройні Сили України, рухають нашу країну до цієї неминучої української Перемоги", – каже соліст колективу Сергій Танчинець.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 23 квітня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 600 до 2 950 гривень

КОНЦЕРТ DAKH DAUGHTERS

Відео: YouTube-канал KEXP

Колектив Dakh Daughters виступить в Одесі з новою концертною програмою "Лупайте цю скелю!"

Dakh Daughters – жіночий театрально-музичний гурт, який виступає у жанрі "фрік-кабаре" та театрального перформансу. Учасниці колективу – актриси театру "Дах" Владислава Троїцького. Кожна їхня композиція – це окреме театральне дійство.

Дівчата грають на 15 музичних інструментів, а діапазон їхнього вокалу коливається від українського плачу до суворого гроулінгу.

Про цей колектив писали в The New York Times та Rolling Stone, йому аплодували в Парижі, Сіетлі та Сан-Франциско.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 24 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 950 гривень

СПЕКТАКЛЬ "СЕРЦЕЇДКИ"

Вистава "Серцеїдки".Вистава "Серцеїдки". Фото: exclusive.ua

Детективна комедія за мотивами п'єси Робера Томаса "Вісім жінок".

Чоловікам непросто витримати навіть одну жінку. Що ж робити, якщо в будинку вісім жінок і всі вони перебувають під підозрою, оскільки єдиний чоловік у будинку зник? Свято, на яке чекали всі жінки, опиняється під загрозою зриву. Кожна героїня має безліч секретів, про які вона не готова розповідати нікому. Головна нерозгадана інтрига: куди ж подівся чоловік, якому всі вони винні грошей і причому тут кохання.

Організатори зазначають, що це вистава з яскравою акторською роботою, музикою, танцями та несподіваним фіналом.

В ролях:

  • Ганна Кошмал – актриса театру та кіно, зірка серіалів "Свати" та "Папік-2", спектаклів "Сильні слабкі жінки", "Дівич-вечір", "Вірні дружини", "Третій зайвий";
  • Віра Кобзар – актриса театру та кіно, зірка серіалів "Родичі", "Скажене весілля" та спектаклів "Вірні дружини", "Сильні слабкі жінки";
  • Дар'я Петрожицька – заслужена артистка України, зірка серіалу "Папік" та вистав "Сильні слабкі жінки", "Третій зайвий";
  • Катерина Варченко – актриса театру та кіно, зірка серіалу "Хазяйка", зірка вистав "Сильні слабкі жінки", "Дівич-вечір", "Вірні дружини";
  • Ксенія Вертинська – актриса театру та кіно, зірка серіалу "СидорЕнки та СидОренки", зірка вистав "Сильні слабкі жінки", "Дівич-вечір", "Вірні дружини", "Третій зайвий";
  • Наталія Васько – актриса театру та кіно, зірка вистави "Дівич-вечір", "Вірні дружини";
  • Олена Петрова (Астрая) – заслужена артистка України, співачка, зірка вистави "Третій зайвий";
  • Світлана Золотько – народна артистка України, актриса Київського академічного театру на Лівому березі Дніпра, зірка вистави "Час кохати".

Режисер – Олег Мельничук. Генеральний продюсер – Тетяна Едемська.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 24 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 280 до 1 180 гривень

КОНЦЕРТ MAMARIKA

Відео: YouTube-канал MamaRika

У рамках весняного концертного туру популярна українська pop- та r'n'b-виконавиця MamaRika виступить в Одесі. Свою творчу кар'єру співачка розпочала з участі у шоу "Фабрика зірок-3". У 2017 році вийшов її дебютний альбом "КАЧ", а трек "ХХДД" ("Ходять хлопці до дівчат") досі залишається в ротації головних радіостанцій. Одна з нових композицій MamaRika – KAVA – серед найпопулярніших на Spotify. Наразі артистка активно підтримує молоді проєкти, створюючи колаборації з YAKTAK, DOVI та KOLA.

Цього вечора співачка виконає композиції KAVA, "Сину", "Як ти там живеш", "На руках", "Щастя", "Зоря" та інші чуттєві треки.

ДЕ: Union, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 28 квітня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 360 гривень

КОНЦЕРТ HANS ZIMMER SYMPHONY

В Одесі відбудеться концерт Hans Zimmer Symphony.В Одесі відбудеться концерт Hans Zimmer Symphony. Фото: concert.ua

Нове симфонічне шоу саундтреків у виконанні оркестру BIGSHOW ORCHESTRA під керівництвом диригента Романа Мачишина за участю рок-бенду, хору та найкращих солістів.

Саунтреки Ганса Циммера звучать у таких кіношедеврах як: "Інтерстеллар", "Шерлок", "Темний лицар", "Гладіатор", "Початок", "Дюна", "Король Лев", "Пірати Карибського моря", "Код Да Вінчі", "Перл Харбор", "Мадагаскар" та інших.

BIGSHOW ORCHESTRA – оркестр, який поєднує професійне академічне виконання з візуальним супроводом та візуальними шоу.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 29 квітня о 18:30

ВАРТІСТЬ: від 440 до 1 290 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ТРИВОГА ПО-ОДЕСЬКИ"

Вистава "Тривога по-одеськи".Вистава "Тривога по-одеськи". Фото: concert.ua

Вистава від творців легендарного спектаклю «Поїзд "Одеса-мама"».

Навіть у такий героїчний, важкий і драматичний час можна сміятися, а під час перегляду комедії "Тривога по-одеськи" у глядачів буде можливість і від душі пореготати, і поспівчувати, і поплакати. Втім, ті сльози, які навертатимуться на очі, принесуть полегшення, а не страждання.

"Тонко, але й при цьому смішно й душевно, так, щоб до сліз, по-справжньому патріотично", – так кількома словами описують виставу "Тривога по-одеськи" організатори.

У головних ролях справжні одесити – народні артисти України Олег Філімонов та Діана Мала.

Вистава виконується автентичною одеською мовою, тому всі збіги з російською мовою випадкові.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 30 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 990 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах