Концерт Нікіти Кісельова та вечір Бориса Барського: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними

Концерт Нікіта Кісельова та вечір Бориса Барського: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними.

Концерт Нікіта Кісельова та вечір Бориса Барського: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними. Фото ілюстративне: depositphotos.com

Дозвілля та їжа
18 квiтня 17:35

У найближчі три дні в Одесі виступить Нікіта Кісельов, відбудеться вечір гумору та поезії Бориса Барського та пройде великий стендап-концерт.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі в п'ятницю та цими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ ГРУПИ ZWYNTAR

Відео: YouTube-канал Zwyntar

Київський колектив, який створює музику у стилі дарк-кантрі, виступить в Одесі з новою концертною програмою туру "Погана кров". Цього вечора прозвучать найкращі хіти та рідкісні треки. У виконанні Zwyntar поєднуються депресивне кантрі, українська народна манера співу та лірика.

Захід благодійний. Музиканти хочуть зібрати кошти на потреби бригади НГУ "Азов".

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 19 квітня о 18:30

ВАРТІСТЬ: 490 гривень

ОПЕРА "ДОН ПАСКУАЛЕ"

В Одесі відбудеться прем'єра опери "Дон Паскуале".В Одесі відбудеться прем'єра опери "Дон Паскуале". Фото: operahouse.od.ua

Прем'єра комічної опери-буфи Гаетано Доніцетті. Лібрето Джованні Руффіні на основі лібрето Анджело Анеллі "Сер Марк Антоніо".

В основі сюжету любовний трикутник між сварливим Доном Паскуале, його юним спадкоємцем Ернесто та привабливою молодою вдовою Норіною. У шедеврі італійського композитора поєдналися фіктивний шлюб, сімейні інтриги, обман та щирі почуття.

Організатори зазначають, що це буде феєрія у виконанні провідних солістів, хору та оркестру театру. У виставі задіюють масштабні декорації, ексклюзивні костюми, сучасну сценографію, відеоінсталяції та світлові ефекти.

Опера складається з трьох дій, виконується з одним антрактом, триває дві години 20 хвилин.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 19 квітня о 17:00 та 20 квітня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 700 гривень

СПЕКТАКЛЬ-МЮЗИКЛ "ІСУС ХРИСТОС – СУПЕРЗІРКА"

В Одесі покажуть виставу-мюзикл "Ісус Христос – суперзірка".В Одесі покажуть виставу-мюзикл "Ісус Христос – суперзірка". Фото: odessa.comments.ua

Українська прем'єра легендарної рок-опери. Створену Ендрю Ллойдом Веббером (музика) та Тімом Райсом (слова) роботу вперше презентували на Бродвеї у 1971 році. Відтоді ця постановка підкорила найбільші сцени 17 країн світу.

В основі сюжету рок-опери події, описані в Євангелії від Іоана. Вони охоплюють період від в'їзду Ісуса до Єрусалиму до смерті Христа на Голгофі. Давня історія, зображена творчим колективом театру, набула сучасного звучання за допомогою використаних засобів музики, світла, слів та талановитої гри акторів. Організатори відзначають, що рок-опера "Ісус Христос – суперзірка" – це унікальна можливість побачити себе зсередини та знайти свій "шлях до храму".

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 19 та 20 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень

МУЗИЧНИЙ ВЕЧІР "ЗА ОДЕСУ"

Відео: YouTube-канал Юлія Бурдейна Романова

Музичний проєкт Jazz Inside презентує ексклюзивну програму. Протягом концерту прозвучать українські народні пісні, єврейська музика, одеські музичні хіти та обробки сучасних популярних композицій.

Jazz Inside – музичний проєкт, який поєднує талановитих виконавців та музикантів не лише України, а й інших країн світу. За 15 років творчої діяльності кавер-гурт Jazz Inside взяв участь у сотнях статусних заходів, протягом яких розважав публіку джазовими аранжуваннями відомих композицій.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 19 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

МЮЗИКЛ "ПЕКЕЛЬНА СПОКУСА"

Мюзикл "Пекельна спокуса".Мюзикл "Пекельна спокуса". Фото: concert.ua

Прем'єра драматичного мюзиклу на дві дії за мотивами п'єси Лесі Українки "Кам'яний господар". Постановка та сценографія Олени Пушкіної. Хореографія Катерини Бойко. Організатори відзначають, що це історія про те, як консервативні погляди, егоїзм і жага безмежної влади над іншими співіснують у суспільстві з бажанням бути вільними у почуттях та діях. Що ж переможе і які наслідки це матиме для героїв? Відповідь на це запитання глядачі отримають наприкінці мюзиклу. Епіграфом до вистави стали рядки Лесі Українки:

То не любов, що душу відміняє,
А ланцюги, що волю нам вбивають,
Переступивши всі закони неба.
То шлях людей у саме пекло,
В бездоння кинувши серця.

ДЕ: Одеський обласний академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 19 та 20 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 350 гривень

КОНЦЕРТ ПАЛІНДРОМА

Відео: YouTube-канал Глава-94

У рамках нового туру містами України Паліндром виступить в Одесі. Організатори зазначають, що цей тур відбудеться в оновленому складі та з новими піснями. Захід благодійного характеру: музиканти хочуть зібрати кошти для ЗСУ.

Падіндром – музичний проєкт Степана Бурбана, який з'явився восени 2019 року. Раніше Степан виступав у проєкті Глава 94 і як сольний виконавець Кашляючий Ед.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 73

КОЛИ: 20 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 499 гривень

КОНЦЕРТ МИХАЙЛА КСІДИ І КАМЕРНОГО ОРКЕСТРУ

В Одесі відбудеться концерт Михайла Ксіди.В Одесі відбудеться концерт Михайла Ксіди. Фото: concert.ua

Кларнетист Михайло Ксіда та оркестр Одеської філармонії на чолі з відомим диригентом, заслуженим артистом України Ігорем Шавруком презентує велику програму із класичних та сучасних композицій. Цього вечора прозвучать: "Концертино" Гаетано Доніцетті, музика Бели Ковача, Нунціо Ортолано та інших композиторів. Вокальні партії виконає Амріта Ксіда (сопрано).

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 20 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 300 гривень

КОНЦЕРТ "УКРАЇНСЬКІ ФРЕСКИ"

В Одесі відбудеться концерт "Українські фрески".В Одесі відбудеться концерт "Українські фрески". Фото: unionart.com.ua

Камерний оркестр Black Sea Orchestra запрошує на великий концерт української музики. У програмі твори таких видатних українських композиторів як Михайло Вербицький, Яків Степовий, Лев Колодуб, Мирослав Скорик, Микола Леонтович та інші. Диригуватиме оркестром Олеся Пістова. До бронювання доступні лаунж-зони, у кожній з яких можуть розміститися до п'яти гостей. Вартість лаунж-зони від 1 500 до 2 000 гривень залежно від розташування. Забронювати місце у лаунж-зоні можна за телефоном: +38 093 39 23 939 (дзвонити можна з вівторка по неділю з 13:00 до 20:00).

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 19:00

КОЛИ: 20 квітня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 300 гривень

КОНЦЕРТ ЗІНОВІЯ КАРАЧА І FIJI BAND

Відео: YouTube-канал FIJI Band

Зіновій Карач та Fiji Band презентують спеціальну програму із шедеврів української музики. На глядачів чекає атмосфера танго 1930–1940-х років та золоті хіти 1960–1980-х років. Протягом вечора прозвучать "Гуцулка Ксеня", "Розами на пероні", "На трамвайній зупинці", "Намалюй мені ніч", "Прийде ще година" та інші композиції.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 20 квітня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 500 до 550 гривень

ВЕЧІР ГУМОРУ ТА ПОЕЗІЇ БОРИСА БАРСЬКОГО 

Борис Барський.Борис Барський. Фото: postimees.ee

Сольний концерт головного вусача "Маски-Шоу" Бориса Барського.

Протягом вечора глядачі послухають вірші, притчі та жарти, подивляться пантоміми, фрагменти зі спектаклів та фокуси, а також поспілкуються із самим актором. На глядачів чекають півтори години добірного гумору та тривалий заряд позитивних емоцій.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 43

КОЛИ: 20 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 180 до 350 гривень

МІЖНАРОДНИЙ ЖІНОЧИЙ ФЕСТИВАЛЬ "АНІМА"

В Одесі відбудеться жіночий фестиваль.В Одесі відбудеться жіночий фестиваль. Фото: concert.ua

Унікальний формат тренінгів, майстер-класів із напрямів психології, краси та розвитку, що проходить 14 років поспіль у різних регіонах України, а зараз і у країнах Європи. 80 експертів, спікерів та ведучих розкриють унікальні історії успіху, поділяться знаннями та досвідом у сферах бізнесу, кар'єрного зростання, здоров'я, краси та особистісного зростання.

Формат фестивалю передбачає можливість обрати напрямок, тему чи спікера. Цього разу серед спікерів будуть:

  • кінопродюсер та письменник, директор Одеської кіностудії Андрій Осипов;
  • доктор медичних наук, завідувач кафедри Одеського національного медичного університету, актриса та ведуча телевізійних програм Ольга Ющковська;
  • керівник психологічної служби ГУ ДСНС України в Одеській області Майя Гринько.

ДЕ: Premier Hotel Odessa, вулиця Академічна, 32

КОЛИ: 20 та 21 квітня з 10:00

ВАРТІСТЬ: квиток на один день фестивалю – 970 гривень, квиток на два дні фестивалю – 1 670 гривень

ВЕЛИКИЙ СТЕНДАП-КОНЦЕРТ

Відео: YouTube-канал Ми переїхали на інший канал

Упродовж вечора на сцену вийдуть п'ять коміків Богдан Боярин, Фелікс Редька, Андрій Пілат, Тарас Яремій, Богдан Вахнич. Це буде вечір гумору, позитивної енергії та сміху. Захід призначений для глядачів віком від 18 років. Частину виручених коштів спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 21 квітня о 19:30

ВАРТІСТЬ: від 100 до 740 гривень

КОНЦЕРТ НІКІТИ КІСЕЛЬОВА

Відео: YouTube-канал Нікіта Кісельов

Молодий український виконавець Нікіта Кісельов виступить в Одесі. Активна творча кар'єра музиканта розпочалася у вересні 2022 року. Відтоді хіти артиста потрапляють у топи YouTube та музичних платформ. Під пісню "Романтично" часто роблять пропозицію закохані пари, а дует Нікіти зі співачкою SKYLERR – "Ліфт" – за лічені дні очолив позиції в рейтингу YouTube і завоював популярність у TikTok. 1 грудня співак презентував українську версію відомого треку Тіни Кароль "Полюс притяжения" – тепер цей хіт називається "Полюси".

Для бронювання доступні лаунж-зони, кожна з яких вміщує до п'яти гостей. Вартість лаунж-зон в залежності від розміщення – від 3 500 до 4 000 гривень. Дізнатись більше про захід та забронювати місце можна за телефоном +38 093 39 23 939 (дзвонити можна з вівторка по неділю з 13:00 до 20:00).

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 21 квітня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 400 до 900 гривень

СТЕНДАП У ПАСАЖІ

Відео: YouTube-канал "ВІРІЙ СТЕНДАП"

Вечір гумору від п'яти коміків. Протягом концерту виступатимуть Кирило Осадчий, Злата Фрідман, Іван Голованенко, Вюсал Талібов та Даня Ряжанка. Після заходу проведуть аукціон та збір коштів для ЗСУ.

ДЕ: Бар Port, вулиця Преображенська, 34

КОЛИ: 21 квітня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 249 до 349 гривень

Раніше Vgorode розповідав про найяскравіші заходи, які відбудуться в Одесі протягом квітня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах